[L2m] l2Exodus Mid Epilogue 16.12.2011

Zaczęty przez Brand, Listopad 23, 2011, 03:53:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dashon

niee, ale login ON i game ON ale register OFF  :D

Brand

Witam wszystkich graczy zainteresowanych naszym serwerem i cieszę się że z nami jesteście.
W wyniku pewnych działań z którymi zejdzie nam troszkę dłużej Postanowiliśmy przenieść start
Serwera na Sobote br. 17.12.2011 Godzina 18gmt+1 Z góry przepraszam za opóźnienie lecz wystąpiło pare niespodziewancyh
problemów z serwerem dedykowanym który dopiero po reinstalacji systemu pozwoli nam dogłębnie i
w pełni skonfigurować serwer pod każdym, względem. Zależy nam na waszym zaufaniu jak i na dobrej grze
lecz lepiej zrobić wszystko pomału i dokładnie tak abyśmy mieli 100% pewność że wszystko działa, niż
wypuścić niepewnie działający serwer i liczyć na szczęście że nic się nie stanie.Z góry dziękuje za wyrozumiałość
I licze że Będziecie świetnie bawić się na naszym serwerze.A przesunięcie startu przysłuży się do sciągniecią jeszcze
większej grupy graczy na serwer tak abyśmy wszyscy byli zadowoleni z serwera przez długie lata gry i zabawy.

Zespół:
L2Exodus

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

dashon

No cóż, takie jest życie :P Ja poczekam do jutra, ale chyba straciliśmy wiele osób, które chciały tu pograć <smutno>

Hashe

Akurat pisałem :D ,szkoda ze na jutro bo pewnie gdzieś tam zapije i tyle będzie , ja osobiśćie daję szanse różnie bywa trzeba zrozumieć daną sytuację , w sumie i mi na rękę :)
Emerytura  w świecie l2 .

maso

Jak zwykle, jak jutro nie wystartuje to nie ma raczej po co tu zaczynac.

ArseneLupin

Nikt Cie na sile nie trzyma, mozesz juz isc w piz...u. I tak wrocisz jak zobaczysz jak ludzia sie tu dobrze gra i jaki online jest. Nie dziwcie sie ze zaden serwer nie stoi dlugo skoro gracze maja takie dziecinne zachowanie. Ja gdybym byl Adminem serwow i czytal takie wasze komentarze zalosne np

"No cóż, takie jest życie :P Ja poczekam do jutra, ale chyba straciliśmy wiele osób, które chciały tu pograć <smutno>"
"Jak zwykle, jak jutro nie wystartuje to nie ma raczej po co tu zaczynac."

i jeszcze pewnie wiele bedzie tego typu to bym w ogóle nie otwiera nic, bo dla takich polaczow nie warto.

Ladydana

Szkoda że się nie udało ale damy im szanse  :) Widać zainetersowanie serwerm było wielkie temat od nośnie serwera liczyło grubo ponad 500 views

maso

Sluchaj moge sobie wyrazac opinie jakie tylko mi sie podoba , a nie jakie podobaja sie tobie no chyba ze jestes z Pisu to rozumiem twoje podejscie. Dziecinne to jest zachowanie adminow ktorzy w dzien otwarcia robia ludzi w balona. Czy widzisz jakims problem w tym aby napisac wczesniej ze maja problem i musza przeniesc start na jutro?. Wiele ludzi sie w ten dzien przygotowalo bo wstaje spoko serwer i co klapa. Najlepiej jest czekac do 22 z informacja ze nic z tego ? i dzieki takiemu podejsciu mamy wychwalac pod niebiosa ten serwer, a zlego zdania napisac nie mozna. 
Po za tym nie spinaj sie "Polaczku" , mam nadzieje ze nie jestes naiwny tak samo w zyciu jak i tutaj.

ArseneLupin

Start o 18 i moge sie zalozyc ze bedziesz pierwszy. Narzekasz bo lubisz narzekac, zreszta jak kazdy.

maso

Alez skad zazwyczaj pisze komentarze typu "ale fajnie nie wsytartowal zgodnie z planem takie serwery wlasnie lubie, super bo czekalem caly wieczor i nic, brawo dla administracji dzieki takiemu podejsciu bede wspierac i dotowac serwer."

Tabahaki

Osobiście zgadzam się z maso (nie ze wszystkim, ale jednak)

jak napisał Brand:
Cytatlecz lepiej zrobić wszystko pomału i dokładnie tak abyśmy mieli 100% pewność że wszystko działa, niż
wypuścić niepewnie działający serwer i liczyć na szczęście że nic się nie stanie

W dzisiejszych czasach tzw. Fail na otwarciu serwera to normalka. W swojej przygodzie w L2 można na palcach jednej ręki podać serwery z dobrym startem na początku. Mnie niestety też denerwuje zawsze to czekanie... Napisane jest iż serwer wstaję tego i tego dnia na dodatek z dwu lub trzy tygodniowym wyprzedzeniem, więc inaczej niż Failem tego nazwać nie można. Oczywiście zdarza się, lecz czemu nie można czegoś dopilnować w 100% na dodatek mając bete.
Tak czy owak zacznę tam grać i wierzę iż Ci wszyscy którzy pisali w tym temacie także się nie zniechęcą.
Pozostaje mi tylko powiedzieć, widzimy się dzisiaj na Exodusie :]

Brand

Na stronie dostępny jest już patch i rejestracja Start Dzisiaj o Godzinie 18 Zapraszamy

ArseneLupin

ArseneLupin

Dzieki

Godzinnka i pykamy :D

Hashe

ArseneLupin

Jeszcze sie nie zdecydowalem xD Sa rozne opcje. A Ty?

Brand

Hashe

Xakim

ArseneLupin

Xakim

Ladydana

Serwer Wystartował i ludzi jak mrówek :D:D:D

NuN

Jakiś PL klanik się tu szykuje :P ? czy na razie lipa ?