Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Ja tutaj widzę 2, ale może źle mnie nauczyli liczyć ;o
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

Shen

Godzina w kolejce do quest moba, a oni nadal nie widzą powodu żeby kolejne serwery otworzyc.

karlossg

ArchonQQ

Dlatego ja gram w nocy, od 2 do 7 jest malutko ludzi i można mieć nawet większy obszar dla siebie na vos, czy komnatę na toi, ale to nie na moje zdrowie

kamiil

Tyumio

Cytat: olprax w Grudzień 17, 2011, 07:11:50 PM
Cytat: RedHarvester w Grudzień 17, 2011, 01:51:42 AM
Cytat: montezuma w Grudzień 16, 2011, 06:38:49 PM
Cytat: Grozana w Grudzień 16, 2011, 06:05:49 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 16, 2011, 05:37:08 PM

co do lokacji to wystarczy troche pomyslec a nei jak bana owiec pedzic do toi. siedzac w toi/woa all day tez bym narzekał  :beksa:

Miałem na myśli lokacje do 50 levela i spoty/ moby na których klepie sie itemki do questów :) Jeszcze daleko mi do WoA czy FoG :D Serwer mi nie laguje, zawsze udaje sie wbić za 1 razem, inaczej jest na serwerach NCsoftu, min 10 prób w godzinach szczytu aby wejść, wyjaśnienie jest proste bo chyba nie myślicie ze wszyscy pokochali NCsoft, bez najmniejszego problemu można tam włączyć boxa, wkrótce bedzie ten  problem na Innovie.

Ide po piwo i zabieram sie do konczenia q na 2 profke :)

nie wiem jak na innych serwerach ale na naia rzadko kogo widzę z boxem, zważywszy ze będąc mentee ma się perma buffy enchatera z mentor system. Ilość żywych graczy jest ogromna.
Dodatkowo ncsoft zaskoczył pozytywnie dzięki świątecznemu eventowi który daje perma full vita, czyli za darmo na naia gracz 40-85 może mieć +400%exp/sp

Cytat: Ezrael w Grudzień 16, 2011, 06:25:04 PM
A co do porównywania NCsoftu i Inn do możliwości odpalania boxów to dobrze jest jak jest, ci co chcą latać z boxem na plecach bo nie potrafią znaleźć pt i inaczej nie potrafią niech sobie kupują PA, a PA to nie tylko boxy i o tym należy pamiętać, nic do tego nie mam i nie miałem, wręcz uważam to za duży plus. Ograniczenie możliwości aby każdy mógł latać z boxem to + dla serwera. A NCsoft musi dać możliwość używania boxów i innych udogodnień aby jakoś serwer zapełnić :)

na jakim świecie ty żyjesz? 90% serwera kupi PA, szczególnie ci z constant party, no chyba ze PA będzie kosztować 30 euro. Wtedy będzie plącz na forum NCsoft  nie musi dawać udogodnień żeby mieć full, bo przed god kiedy nie było item shop to na naia/chronos grało już po 5k ludzi bez "udogodnień"

Smutne jest to ze invoa pospieszyła się ze startem Eu serwera, ze startem PA/item shop, i nie jest przygotowana na uruchomienie 2 serwera, a "mądre głowy" z forum piszą ze to jest celowe działanie dla dobra graczy, i z "zadowoleniem" kisza się na 1 serwerze
To kiedy merge na serverach NcSoftWest ?
wieczorami na 3 serwerach ponad 5k ludzi,magmeld 4k,bartz 2k
to o jakim ty merge gadasz?
Za pół roku na 3 serwach będzie 3.5k, a Magmeld będzie miał merga z Bartzem

Kamyl89

Arimas

E tam, 4 liga pvp lancera ciska sobie po 2 party enemy na raz  :oops: kogo obchodzi lvl jak jest dobre pvp  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

2 healerów z BD, ciśnie 4 nuków (bemyfrag) z EE na plecach. WOOT. :<

Grozana

Lagi jak na lol privie...

Nazwa działu to "Screeny, PvP, Flame" flame już był, teraz daje screena:

Uploaded with ImageShack.us

iDevex

kamiil

seken

Kamil powiedz mi jaki Ty masz nick w grze?

kamiil

pierwsze dobre pvp v lire party w fog o spota

Dzondzy

montezuma

Cytat: Tyumio w Grudzień 17, 2011, 07:43:03 PM

twoim zdaniem lepiej żeby 15k ludzi próbowało grac na 1 serwerze niż po 5k na 3? Jaki problem z merge, będzie mało graczy to sie połączy serwera.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Grozana

Możesz to zrobić tym: http://wrzucacz.pl/file/9921324155669

Musisz to zainstalować dwa razy, za 1 razem wywala uaktualnienie które wykrywa nielegalnego windowsa, za 2 razem aktywuje.

Jak nie pomoże to wywal aktualizacje KB71033 z mój komputer / właściwości / windows update / wyświetl historie aktualizacji.

1kk sie należy.

Horken

Co by aktualnie się przydało to wysoko lvlowy ziomek żeby zsummonować na spota gdy gimbusy na flagach ksują ^^
Oj jak by fajnie bylo :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Tyumio

Cytat: montezuma w Grudzień 17, 2011, 10:01:08 PM
Cytat: Tyumio w Grudzień 17, 2011, 07:43:03 PM

twoim zdaniem lepiej żeby 15k ludzi próbowało grac na 1 serwerze niż po 5k na 3? Jaki problem z merge, będzie mało graczy to sie połączy serwera.
Kolega pytał gdzie niby ma być merge serwerów to pokazałem. :p