L2 GoD exp

Zaczęty przez seken, Grudzień 06, 2011, 07:29:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

(Szczerze mowiac nie wiedzialem czy zalozyc temat tu, czy w dziale "inne", ale niech juz bedzie.)
Moze mi ktos wytlumaczyc co sie zmienilo od czasu graci final, ze exp od 1 do 85 jest tak szybki, ze ludzie nawet nie zwracaja uwagi na 2ga/3cia profke?
Z tego co czytalem to vitality zostalo 'znerfione', bo nie ma juz herbow i innych ulatwien (pailaka juz chyba tez nie oddaje vita?)
Mimo tego ludzie uwazaja, ze expenie od 1 do 85 to kwestia tygodnia.Naprawde ta zmiana potrzebnego expa na lvl up byla, az tak wielka?

Sebal

Bo generalnie do ~ 61 lvl masz questy, a potem to już kwestia epxienia ; )
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Flasz

Dokładniej jakie questy ? Bo po dobiciu 43 lvl'a nie pokazują mi się już żadne questy. Trzeba samemu szukać?

"Nie myślałem, że cokolwiek może być lepsze, niż seks... dopóki nie zacząłem grać na gitarze."    Slash

Solar

Cytat: Flasz w Grudzień 18, 2011, 02:51:28 PM
Dokładniej jakie questy ? Bo po dobiciu 43 lvl'a nie pokazują mi się już żadne questy. Trzeba samemu szukać?
bo masz co 5 lvli od 45 + inne questy które dają expa

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Flasz

Czyli jak wbije np. 45 lvl to pokaże mi gdzie mam iść po questa?

"Nie myślałem, że cokolwiek może być lepsze, niż seks... dopóki nie zacząłem grać na gitarze."    Slash

Arnold

Cytat: Flasz w Grudzień 18, 2011, 03:04:15 PM
Czyli jak wbije np. 45 lvl to pokaże mi gdzie mam iść po questa?
Tak
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

Flasz

Wbiłem i sie nie pojawił nowy.

Kamal

Solar wprowadził cię w błąd ;) na 40 jest tylko jeden - od 50+ pojawiają się co 5 lvli.

Energizer