[L2m] l2Exodus Mid Epilogue 16.12.2011

Zaczęty przez Brand, Listopad 23, 2011, 03:53:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ladydana

Brand

Witam i dziękuje za obdarzenie nas zaufaniem ;] online na serwerze mówi sam za siebie. Miła atmosfera ludzie zbierają się razem na kamaloki a nawet padł dzisiaj 1 rb zabity przez randomów co bardzo mnie cieszy. Przy okazji prosił bym o ile to możliwe tematu do działu o istniejących serwerach. I Zapraszam wszystkich do gry

Vearth

ArseneLupin

Kier

Hashe

Dużo jest PL klanów jak ktoś tam pytał , ludzi rzeczywiście widać choć nie jest to 1 k .Widać przyszłość i to się liczy PM in game Donatan :)
Emerytura  w świecie l2 .

jh0ri

pr0 server hehehehe zbugowana pailaka 67+  bossy z niej zostawaly obok drogi na zakena kto chcial mogl nabic sobie hlvl bo bossy zostawaly in game a nie w instancji
Тихий!!! Тихий!!!

Brianoc

Milo bylo a najbardziej szkoda mi adminow ktorzy naprawde wlozyli sporo pracy w serwer. Jakas banda dzieciakow wykorzystuje bugi
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Brand

Spokojnie ludzie w pore zareagowaliśmy wszyscy którzy używali tego buga  poniosą kare niestety nie mamy możliwość sami sprawdzać wszystkiego Pozdrawiam

Xakim

dashon

Hashe

Cytat: Brand w Grudzień 18, 2011, 05:57:14 PM
Spokojnie ludzie w pore zareagowaliśmy wszyscy którzy używali tego buga  poniosą kare niestety nie mamy możliwość sami sprawdzać wszystkiego Pozdrawiam

Takie coś chciałem przeczytać .Dla takich osób zero usprawiedliwienia .Niestety wszędzie tak się zdarza

bielik

Wszyscy zdrowi?(A moze gimnazjalisci?) Z pozdro dla GM'a. W skrócie to Chodzi o niesprawiedliwość.

PS. uciekanie od rozmowy świadczy o twoim wieku.

Brianoc

Online krecony, w rzeczywsitosci nie ma HIGH (200-500), do tego wiele osob ktore nie mialy nic wspolnego z bugiem na exp poniosly "kare" w postaci delevel z 70 do 51...
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

bielik

Cytat: Brianoc w Grudzień 18, 2011, 07:47:38 PM
Online krecony, w rzeczywsitosci nie ma HIGH (200-500), do tego wiele osob ktore nie mialy nic wspolnego z bugiem na exp poniosly "kare" w postaci delevel z 70 do 51...

Zgadzam sie Brainoc'u, to mialem na mysli.

Brand

Co do Brianoc i Bielik Korzystaliscie z buga dostaliscie kare (dlvl) to powinien być ban z miejsca. Nie wiem jak to zrobiliście że połowa klanu was wsypała, Sprawa rozwiązana wszystkie osoby które które korzystały z buga więcej straciły niż zyskały. Radze następnym razem zgłaszać takie bugi nam naprawdę potrzeba do 10, 20min aby zareagować o jakiejkolwiek godzinie. Zapraszam na serwer i życzę Miłej gry

Brianoc

Przeciez ci to buraku zglosilismy na gadu. A to ze bylem pierwsza osoba ktora to znalazla to czysty przypadek, po prostu nie szlo zrobic soe spod zakena.
Blad serwera, blad osoby ktora pisala instancje a cierpia gracze. Ja odpuszczam, delevel z 66 przed tym przypadkowym zdarzeniem na 51 to chyba za duzo
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

bielik

Cytat: Brand w Grudzień 18, 2011, 08:19:32 PM
Co do Brianoc i Bielik Korzystaliscie z buga dostaliscie kare (dlvl) to powinien być ban z miejsca. Nie wiem jak to zrobiliście że połowa klanu was wsypała, Sprawa rozwiązana wszystkie osoby które które korzystały z buga więcej straciły niż zyskały. Radze następnym razem zgłaszać takie bugi nam naprawdę potrzeba do 10, 20min aby zareagować o jakiejkolwiek godzinie. Zapraszam na serwer i życzę Miłej gry

Zacznijmy od tego ze nie mieli z czym mnie wsypac, to ze mialem 20 lvl to normalne bo kazdy kiedys taki musial miec i ze ktos potrafi grac, ma glowe na karku i czas nie znaczy, ze oszukuje.

Hashe

Bielik i Brianoc jesteście dla mnie żałośni i płaczecie bo Wam nie wypaliło , że wpadliście tak Was  kochali że połowa klanu wysypała haha , Bielik Ty i głowa na karku ? Widzę w jaki sposób .  Brianoc mówisz że za dużo jeszcze? człowieku Ty powinneś dostać bana to i tak się ciesz a poza tym zróbcie emo Q .Bo szkoda miejsca na serverze dla Was . Pozdro

bielik

Cytat: Hashe w Grudzień 18, 2011, 08:52:14 PM
Bielik i Brianoc jesteście dla mnie żałośni i płaczecie bo Wam nie wypaliło , że wpadliście tak Was  kochali że połowa klanu wysypała haha , Bielik Ty i głowa na karku ? Widzę w jaki sposób .  Brianoc mówisz że za dużo jeszcze? człowieku Ty powinneś dostać bana to i tak się ciesz a poza tym zróbcie emo Q .Bo szkoda miejsca na serverze dla Was . Pozdro

Powiedzialem nawet, ze ktos moze sobie tak mowic, ale jak chce mi to udowodnic to juz mowilem Brandowi zeby mi pokazal logi czy jaki to tam plik w ktorym jest ta informacja. "Bielik Ty i głowa na karku?" Gram troche czasu wiec wiem co robic.

Hashe

Cytat: bielik w Grudzień 18, 2011, 09:12:10 PM

Powiedzialem nawet, ze ktos moze sobie tak mowic, ale jak chce mi to udowodnic to juz mowilem Brandowi zeby mi pokazal logi czy jaki to tam plik w ktorym jest ta informacja. "Bielik Ty i głowa na karku?" Gram troche czasu wiec wiem co robic.

Tak ma Ci plik wysłać widać ze "trochę czasu grasz" hahaha

Ryane

Kurcze, nie rozumiem tego i chyba nigdy tego nie zrozumiem. Po co zaczynacie grac na serwerze l2j, skoro po jednym bugu juz robicie emo quita i szukacie kolejnego l2j na ktorym zrobicie to samo? Chcecie serwera bez bledow to idzcie na offa. Problem w tym, ze jak sie chce to sie znajdzie inny powod do narzekania nawet na serwerach innovy czy tez ncsoftu.

bielik

Cytat: Hashe w Grudzień 18, 2011, 09:15:29 PM
Cytat: bielik w Grudzień 18, 2011, 09:12:10 PM

Tak ma Ci plik wysłać widać ze "trochę czasu grasz" hahaha

Troche czau gram, ale servera nie stawialem i nawet nie znam sie na plikach wiec nie wiem jak to sie nazywa.

Hashe

Bo Ryane chodzi o to ze zawsze na 500 PL zdaży sie 10 ktorzy sa nie fer . Nie podoba sie nie graj , albo sie botuje albo sie buguje i pozniej sie wylatuje taka kolej rzeczy ale przy tym warto poplakac taka zemsta hah

Brand

Cytat: Ryane w Grudzień 18, 2011, 09:15:52 PM
Kurcze, nie rozumiem tego i chyba nigdy tego nie zrozumiem. Po co zaczynacie grac na serwerze l2j, skoro po jednym bugu juz robicie emo quita i szukacie kolejnego l2j na ktorym zrobicie to samo? Chcecie serwera bez bledow to idzcie na offa. Problem w tym, ze jak sie chce to sie znajdzie inny powod do narzekania nawet na serwerach innovy czy tez ncsoftu.

Powiem ci Ryane że naprawde nie każdy ma czas na off ludzie wolą pograć na na darmowych serwerach może z racji iż są do nich od początku przyzwyczajeni podoba im się ? Nie wiem nie jestem na to pytanie w stanie odpowiedzieć. Mogę powiedzieć tyle że postawiliśmy serwer dla graczy aby mogli się na nim bawić spędzać miło czas czy to ze znajomymi z reala czy też nowo poznanymi.
Wiadomo wszystko stworzone na tym świecie ludzką ręką ma jakiś skutek czy to błąd czy jakiekolwiek inne przyczyny. Rozumiem że wypys prywatnych serwerów jest wielki ludzie już maja dość zmieniania co miesiąc serwera tracąc czas i nerwy, z logicznego punktu widzenia najpweniejsze są serwery ncsoft ale one też mają bugi jak się dzisiaj dowiedziałem inovva też miała fail start ale i tak było te 20k ludzi na serwerze bo liczy się to że to darmowy reatil, założę się że gdyby niektórym serwerą dać takie szanse jak na offie były by naprawde o wiele lepszymi serwerami, ale podkreślam to tylko moja sugestia. My naprawde nie mamy za złe że ludzie np ludzie używaja bugów na serwerze, jesteśmy 5 osobową grupą Lineage 2 jest nprawde bardzo mocno rozdbudowanym silnikiem i potrzeba wiele lat pracy aby wszystko dopracować, nam nie płacą za to że otwieramy serwer poświęcamy na niego naprawde bardzo dużo czasu i tak naprawdę nic z tego nie mamy, ale co zrobić jeżeli człowiek się czymś mocno pasjonuje potrafi zrobić wiele za nie wiele, Dlatego mam nadzieje że gracze kiedyś docenia naszą prace i będą miło wspominać czas spędzony na naszym serwerze Pozdrawiam