Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

smykiel

dzisiaj wam całe party wyjebaliśmy. screnów nie robiliśmy. zawsze kiedy do was podbiegamy to SE party recall robi :] i nie pierdol że tak nie jest. spytaj się fc ;]

kamiil

smykiel

sry kłamiesz c i p ko.

//Soulern: Cześć, dziękujemy za skorzystanie z cierpliwości społeczności forum lineage2.com.pl. Ban 30dni za ten i poprzednie posty.

Horken

Faktycznie laguje shoty... blady crap T_T
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Ardhin

Cytat: smykiel w Grudzień 19, 2011, 07:22:21 PM
kamiil co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?

Niepełnosprawne dzieci goniące swoje marzenia.

i ty jesteś właśnie takim p i e r d o l o n y m downem. jak można mieć na forum nick kamiil. weź niech Ci tato zrobi hiszpana i odmów z nim pacierz a potem exp exp exp

normalnie mnie rozjebałeś tym postem :D
Franz 2006
eXploit sws 79 :D

Cursed Band/ CLF
Damonka EE 85/75/75 SOLD
l2 quit-real life
back to game :)
Infestor 87+ wynn
Carpet party Leader
back from real life ^^
ww.RPG-CLUB.com x7 - Federation - H5
SPS  - offline(scammed by HellSign-Sniffer)
L2 innova- Lilith
eXploit - Yul 67 :)

kamiil

dobra teraz na powaznie, bez trolololo, 

z racji tego ze potrzeba nam osob aby zrobic 6 lvl, mozemy inv do klanu jakies ogarniete cp lub jakies duo-trio-etc (lvl nie gra roli)

na razie jak pisałem jest to klan dla chatu i skilli klanowych ( jest juz ich kilka) w przyszlosci nie wiem co bedzie,
tak skrotem ,nei ma zadnych regol i zasad wypisanych ładnie na forum klanowym, skladek, dragon puntkow etc, kazde cp odpowiada za siebie,a to co oferujemy to pomoc w grze i "wojne" z eclipse ;)

najlepiej piszcie na priva, albo tutaj

Dzondzy

Cytat: Quibre w Grudzień 19, 2011, 07:39:32 PM
O ile się niemylę to w eclipse niema jeszce 3rd class a ty chcesz pt vs pt na swoim 83lvlu,ja nie wiem czy ty jestes taki n i e d o j  e b a n y czy udajesz?

Zaraz 84, dzięki cześć.

Pyroman

Cytat: 123qwe w Grudzień 19, 2011, 07:06:55 PM
Zal mi tylko tych doroslych ludzi, ktorzy musza sie z wami uzerac, zamiast sobie po pracy usiasc i zrelaksowac sie. Zal mi tez waszych rodzicow, bo napewno chcieliby miec cos z czego moga byc dumni, a nie biedaka studenta/gimnazjaliste, ktroego celem zyciowym jest kilka pixeli.

Jeśli ktoś przyszedł na ten serwer z takim podejściem to niestety jest skazany na porażkę.
Od razu wiadome było, że na ten serwer idzie bardzo dużo pro ołnerów, którzy pewnie odejdą po miesiącu, bo zołnowali serwer, a także innych retardów. Community ogólnie sux, głównie dzięki Polakom.

Mimo to gram tutaj i nie byłoby źle, gdyby nie te lagi...
A porady typu zmień providera to sobie możecie w dupę wsadzić, bo nie ma żadnej różnicy czy grałem na światłowodzie od Telekomunikacji Kolejowej, czy na neostradzie.

Quibre

Na forum admin napisał że dostali fixa od ncgówna żeby zarazdzić lagom i w środe chyba przy maintance wrzucą.

Dzondzy

Cytat: Farentheit
Dear players,

We are aware of the current situation with ingame lags and want to inform you that we have received the fix from NCsoft which will be installed on Tuesday.

Cheers

Horken

Niech dają drugie PA albo innego bonusa w ramach rekompensaty ku*wicy ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shiffer.

W końcu zaczyna się tutaj coś dziać  :P

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

ome1

Cytat: smykiel w Grudzień 19, 2011, 06:47:06 PM
CytatPrawda jest taka że Eclipse jest żałosnym klanem, który swoje nieudolności i *********  próbuje zamaskować "specyficznym" poczuciem humoru.

r3ni z teraonline.com.pl? ten którego zjechaliśmy jak burą sukę? nie? i tak w y p i e r d a l a j.

ogólnie to mam w y j e b a n e we wszystkich płaczków, napinaczy internetowych i e-macho z konikami w awatarze, ludzi z niby dystansem którzy po złym dniu w pvp zjadają swoje g ó w n o z dupy a po dniu "imb4 w1n" wrzucają screeny fapując się, czując się bogami.

mam w y j e b a n e w każdą opinię złą o Eclipse. bo przez to że kopiemy dupy wrogom każda nasza nawet pojedyncza wpadka jest udokumentowana. wiece co jest to słodkie na swój sposób. ten hate w waszych sercach powoduje erekcję niczym hinduscy mnisi którzy pobierają energię z księżyca.

jedno jest pewne farmcie dalej. lazy farmers? banda no lifów z high lvlami z którymi i tak remisujemy. nie żebym był zawistny, zazdrosny czy cokolwiek. dobrze że macie syndrom bycia najlepszym w grze spędzając setki godzin nad kompem. przynajmniej w grze nie?

w sumie zakładałem to konto z myślą że i tak dostanę tutaj bana. ale chciałem przedstawić, jako vcl, nasze podejście do faperów i emo kidów - w y p i e r d a l a ć. trwamy w gamingu tyle lat, i żaden cry tego nie zmieni, żaden SS że dostaliśmy wpierdol nie zmieni tego ŻE LUDZIE CHCĄ DO NAS PRZYCHODZIĆ. dlaczego? bo nie jesteśmy tymi o których wyżej napisałem.

pzdr

/Tirius: Obraza + omijanie cenzury 20%
Elo Elo 3,2,1,0 JP JP na 100%:D

Shiffer.

Cytat: FokuSs w Grudzień 19, 2011, 08:53:18 PM
Dużo lepszy flame z BMF był :(

No niestety nie widac ich :( Czasem ktos tam przemknie ;p

FokuSs

Mniej czasu na grę maja i wida skład dużo się zmienił szkoda.. Flame o lvlowaniu jest dość nudny. No czasem jakiś screen z pvp niemożliwym do wygrania. W sumie czasu potrzeba jeszcze żeby ruszyło xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

kamiil

Cytat: Shiffer. w Grudzień 19, 2011, 09:00:22 PM

No niestety nie widac ich :( Czasem ktos tam przemknie ;p

na IP jest ich dosc sporo,a naprzyklad ooww czu oldboysow to jeszcze nigdzie nie spotkalem  :o

Ulquiora

Szkoda że wielki Kazuya już z nimi nie jest. Ten koleś zawsze poprawiał mi humor  :)

fero323

oldboys widać coraz częściej

OOWW sfailowalo zakup CH, później CH PVP... i w kij wojen na karku

Kamal

Większość bidów była po prostu przerażająca :D

montezuma

Czytam te wasze problemy z serwerem i się śmieje. A miało być tak wspaniale a tu lagi/ ss lagi, a nowego serwera jak nie ma tak nie ma, item shopu także nie ma mimo zapowiedzi, PA musieli dać za darmo ponieważ wciąż nie maja możliwości pobierania gotówki od graczy. Do tego płacz ze ktoś expi, a 80-85 można zrobić w 2dni na quescie.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

fero323

Mylisz się Monte

lagów nie ma, lagi ss są od 2-3 dni
item shop w grze działa, a PA to moim zdaniem zabieg marketingowy, specjalnie dali ludziom za darmo żeby im pokazać ile to daje, żeby później więcej osób kupiło

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

montezuma

Cytat: Roxis w Grudzień 19, 2011, 10:29:06 PM
A i tak ludzie graja montez ... :P

naia 6k online wlanie teraz, a mal nikt nie grac ja wystartuje serwer inova, do tego 0 lagow, 0 ss lagow i perma full vita dzięki eventowu świątecznemu :)

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Polopiryn

Monte Cot, czytasz chociaż ten temat? Może Nc już wprowadził u siebie poprawki dot. lagów? Było w tym temacie, że maintance będzie we wtorek i wprowadzą.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)