Enchanty

Zaczęty przez DuReK, Kwiecień 21, 2006, 11:55:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DuReK

chcialbym wiedziec jakie sa szansne ze enchant wejdzie :)

wiem ze od 1-3 jest 100% a co dalej prosze o pomoc

z gory sorrki jeski juz byl taki topic ale ja sie go nie doszukalem.

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

DuReK

nie rob ze mnie nooba
!!
wiem co to za opcja i wiem jak z niej korzystac a to ze tam nic mi sie nei wystwitla to wina moje przgladrki !!
sorrki ja nie korzytsam tak jak nooby z intrenet Explorer

sebeq

+4 66.67 %
+5 44.44 %
+6 29.63 %
+7 19.75 %
+8 13.17 %
+9 8.78 %
+10 5.85 %
+11 3.90 %
+12 2.60 %
+13 1.73 %
+14 1.16 %
+15 0.77 %
+16 0.51 %

[l2extreme.com]

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Koni

Na +3 wcale nie jest 100% tylko 99,9% - kiedyś rozsypał mi się na +3 Zubei Shield (server Iso) haha :D

Więc jak widze kolesi, którzy mają broń na +20 to albo są to donatorzy, albo cziterzy. Nie widzę możliwośći opłacalnego enchantowania na +20 bez żadnych bonusów  :x Bo nie wierzę że ktoś może mieć takiego farta, że się nie rozsypała albo ktoś kupi 50 itemów żeby zenchantował na +20...

edt/btw -
Cytatsorrki ja nie korzytsam tak jak nooby z intrenet Explorer czyli jak ktoś używa IE to wg. ciebie jest noobem ?? Niby dlaczego ? Bo nie umie ściągnąć innej przeglądarki czy się boi nie rozumiem... sam niekiedy kożystam z IE, gdyż np. Firefox mozilli używa skryptów, które przez niektóre gry online są traktowane jako "ingerujące w kod źródłowy" więc co to ma do nooba ?
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

DuReK

Dzieki Sebeq ! :)

Koni to neima nic do nooba ale ze znancyh przgladarek masz jeszce opere! a IE ma od groma bledow i dziur poprostu raj dla hakerow pozdro

Dimitron

Apropo czitow na enchant... zna ktoś jakies?? :D