Jak zdobyć duale?

Zaczęty przez dyzio, Grudzień 19, 2011, 08:20:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dyzio

Mam pytanie jak kupić duale? Wszystkie bronie c sa po 700k ale oczywiscie w sklepie nie ma duali.

Kamal

duale robisz u Blacksmitha z odpowiednich broni.

dyzio

ale wtedy wyniesie to okolo 40 kk... a wszystkie bronie procz duali Udentifity sa do jednego miliona

Kamal

MastJedi

Czegoś nie rozumiem.
Czy aby na pewno grasz na oficjalnych serwerach (NC czy tam RU nvm)? Bo skąd się wzięły:
Cytat: dyzio w Grudzień 19, 2011, 08:20:56 PM
(...)Wszystkie bronie c sa po 700k (...)
jeśli (przed chwilą sprawdzałem) top D grade bronie kosztują w sklepie 1 733 750 adeny... Najtańsze C grade to koszt 2 203 625. Top C kosztują 5 891 875
Możesz kupić Unidentified mieczyki za 854 321 (slsy, czyli top C) i próbować szczęścia w rozpakowaniu. Nawet jak wyjdą common, to będzie taniocha.
Możesz jeszcze w sklepie kupić Shadow itemy C grade (duale Sword of Revolution) za 100 740

Sklepanie _najsłabszych_ duali C wymaga Bound Artisan Sword (D), Sword of Revolution (D) 1 kryształ D i 90 adeny.
Sklepanie najmocniejszych - np. raid x raid to poza mieczami 859 cry D i 83 713 adeny.

Common Bound x SoR - 19 D cry + 1803 adena
Common raid x raid - 95 cry i 9 301 adena

A więc nawet przy cenach retailowych - wiekszych niż te Twoje 700k za miecz, nie wiem, czemu miało by to Cię wynieść

Cytat: dyzio w Grudzień 19, 2011, 10:55:09 PM
ale wtedy wyniesie to okolo 40 kk...

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

dyzio

Gram na nowo powstałym bartz'ie .

Problem w tym że wiekszosc juz na 55 lvlu ma slsy +4, juz nie mowie o wyenchantowaniu na +4 ale skad niby maja miec te duale jesli ja nie widze ich w zadnym sklepie, a ja na 52 lvlu mam 2kk nie kupujac zadnej rzeczy od poczatku procz Plated seta.

Arnold

Cytat: dyzio w Grudzień 20, 2011, 03:30:26 PM
Gram na nowo powstałym bartz'ie .

Problem w tym że wiekszosc juz na 55 lvlu ma slsy +4, juz nie mowie o wyenchantowaniu na +4 ale skad niby maja miec te duale jesli ja nie widze ich w zadnym sklepie, a ja na 52 lvlu mam 2kk nie kupujac zadnej rzeczy od poczatku procz Plated seta.

Stąd je mają :
Wchodzisz na stronę http://truly-free.lineage2.com/path

Wciskasz :

Następnie wyskoczy ramka w której musisz wpisać swój login i swoje hasło z gry :

Gdy się zalogujesz wybierz serwer i postać na którą reward ma być wysyłany :

Na samym dole masz rewardy jeżeli chcesz go użyć wciskasz "Claim Reward" :

Po wciśnięciu "Claim Reward" wchodzisz do gry i żeby dostać Reward musisz zagadać z Diemensional Merchant (masz go na mapie,nie podam ss z rozmowy mam chwilowe problemy) :
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"