Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

r3ni

Cytat: montezuma w Grudzień 20, 2011, 12:00:02 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 19, 2011, 11:54:26 PM
Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 11:45:28 PM
Mnie dziś koleś pytał gdzie mana poty się kupuje.

primeshop

mp potki w item shop, to jest obrzydliwe OP według r3ni,

O_o  ..srsly ? tego się nawet komentować nie chce, głupoty wać pan piszesz. A Reni się odmienia, tzn "wg Reniego" kkthxbb.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

montezuma

Cytat: r3ni w Grudzień 20, 2011, 02:57:36 AM
Cytat: montezuma w Grudzień 20, 2011, 12:00:02 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 19, 2011, 11:54:26 PM
Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 11:45:28 PM
Mnie dziś koleś pytał gdzie mana poty się kupuje.

primeshop

mp potki w item shop, to jest obrzydliwe OP według r3ni,

O_o  ..srsly ? tego się nawet komentować nie chce, głupoty wać pan piszesz. A Reni się odmienia, tzn "wg Reniego" kkthxbb.

czy to nie ty płakałeś ze ncsoft umieścił w item shop mp potki? najzabawniejsze jest to ze nigdy takich potek nie było.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ulquiora

monte stosujesz "fusologie" i mieszasz w resztkach po herbacie że niby 99% już ma odpalone dodatkowe programy? I ciekawe gdzie ustawi sobie taką postać jak wszędzie ciasno jest. także samemu online szybciej się wyexpi.

montezuma

Cytat: Ulquiora w Grudzień 20, 2011, 06:59:32 AM
monte stosujesz "fusologie" i mieszasz w resztkach po herbacie że niby 99% już ma odpalone dodatkowe programy? I ciekawe gdzie ustawi sobie taką postać jak wszędzie ciasno jest. także samemu online szybciej się wyexpi.

nie stosuje, to była ironia ponieważ "mądre głowy" które nie grały na serwerach ncsoft raz podają ze 99% używa bota a innym razem ze 50%. To tak jak z r3ni, raz usłyszał plotkę o mp potkach na serwerach ncsoft i teraz powtarza to jak papuga.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Shiffer.

Jest teraz maintance czy mi sie cos zepsulo?  :?

Alarion

Zojek, przestań się wreszcie pogrążać, bo wiesz, że Z rangera na ofie odpala każdy niemal!! mam dalej kilkunastu znajomych co grają na ofie i żaden nawet nie ukrywa, że to stosuje, wychodząc z założenia, że bez tego nie ma szans na PvP, więc co mi pieprzysz bzdury, że jest inaczej? Bo co robisz z siebie dalej pośmiewisko i skupiasz się na jakiś lol pierdołach pokroju mana potki, czy inne duperele, które nikogo nie obchodzą? Z Ranger i polityka NCsoftu to jest problem, a nie inne rzeczy.

Aha, zapomniałem dodać, że wasze -20% re use runy + reflect damage runy są OP? Tak jak event był ponad rok temu, tak do teraz można je łatwo kupić, bo boty uzbierały ich tyle, że przez 2 lata ich chyba nie braknie. I mam nadzieję, że nie będziesz idiotą do samego końca i udawał, że runy - reuse% i + reflect damage % nie odgrywają w mechanice GoD'a znaczenia, bo cię wyśmieję do końca.

----------------------------------------------------------

Cytat: Vraghor w Grudzień 19, 2011, 05:03:16 PM

i jak widac jestes dobrym przykladem ze syndrom Alariona (byc tym 1szym i najlepszym) jest chyba zarazliwy :)

Powiedz, kiedy to skończysz robić z siebie pajaca? Tak się składa mój drogi haterku, że Amber party swoje na Lancerze rozegrało, konsekwentnie, do przodu, małymi krokami, nie stroniąc od PvP na żadnym lvlu, bo kiedy ty płakałeś, że trzeba expić +85/75/75/75 i za dużo chodzimy na PVP, to ja miałem z ciebie bekę. Żałuję tylko, że w tym party byłeś ty, bo wtedy większość buffów musiałem przerzucać sobie sam + moja kokabura, bo przecież wg ciebie WC ciśnie z łukiem na PvP, a nie pilnuje buffa!

Więc stfu Darth plox i zamknij się wreszcie ze swoimi z tyłka teoriami. Tak samo Rolansowi i innym ode mnie z PT pisałeś, że go wywalimy, oscamujemy, że powinien zmienić passy i powiedz mi haterze, co się stało? Cud, czy może mój bardziej chytry plan, którego jeszcze nie rozgryzłeś?

-------------------------

Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 05:47:29 PM
Cytat: Vraghor w Grudzień 19, 2011, 05:03:16 PM
syndrom Alariona (byc tym 1szym i najlepszym) jest chyba zarazliwy :)
Pewnie przez ten syndrom eu - quit, aion - quit, ru - quit. Ciekawe ile na core wytrzyma.  :)

Franz quit, ale i tak naszym CP się dobrze bawiliśmy, a ty emo warlordzie, co nawet bota sam nei umiał ustawić, tylko mnie o to prosił?

Aion - Quit po pół roku, jak okazało się, że na end game nie ma co robić. Grałem w party z GraveDiggerem i VhiteVizardem (kto z Teona to ich kojarzy) i bawiłem się na end game PVP, a ty randomie?

Lancer - 2 lata konsekwentnego prowadzenia swojego consta + dobra zabawa przez ten czas. Wskaż at least więcej niż 2 party, które osiągnęły tam tyle co Amber CP.

Co ty osiągnąłeś randomie, poza 20 stronami płaczu w topicu LoL'a, o tym jak w dupę dostajesz od randomów?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shiffer.

Normalnie sie teraz logujecie do gry? Ja mam problem, 'yu're currently loggin in.......'  :oops:

Alarion

dlaczego nei raczysz przeczytać CHOCIAŻ main strony przy logowaniu do gry, tylko od razu walisz na forum...?

Cat Drama Maker

Shiffer.

Cytat
Dear players,

Please note that this Tuesday, December the 20th we will be having maintenance from 6 a.m. up to 8 a.m GMT time.

Thank you

Dobry pomysl

FlaameZ

Aha. A ja to jestem ciekaw ceny PA xD
Aha i jeszcze jedno pytanie odnoscie Bound itemow, mozna w nie wkladac attri ?

Quentim

Ma ktos moze to epic zdjecie analiona? To z ktorego polew mial caly Franz, ktore kiedys Bielak wrzucil na forum? Gdzie stal w czarnym swetrze, pieszczochami, patrzyl sie "z byka" i pokazywal "satanistyczne znaki szatana"? Koniecznie chcialem sobie przypomniec jak wyglada random.  :( :( :( :(

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

drezyna

Cytat: FlaameZ w Grudzień 20, 2011, 08:12:40 AM
Aha. A ja to jestem ciekaw ceny PA xD
Aha i jeszcze jedno pytanie odnoscie Bound itemow, mozna w nie wkladac attri ?

Można.

Shen

Mi kiedys Słon wysylal jakies zdjecia tego internetowego wojownika ale nie trzymam takich rzeczy.  :)

Alarion

Cytat: Quentim w Grudzień 20, 2011, 08:51:00 AM
Koniecznie chcialem sobie przypomniec jak wyglada random.  :( :( :( :(

spójrz w lustro, daleko szukać nei musisz haterku.

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2011, 09:13:31 AM
Cytat: Quentim w Grudzień 20, 2011, 08:51:00 AM
Koniecznie chcialem sobie przypomniec jak wyglada random.  :( :( :( :(

spójrz w lustro, daleko szukać nei musisz haterku.

znowu mnie pojechal jebany.

Slyszalem ze ten sławny sweter oddales do licytacji na wosp, prawda to?

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Shen

Spokojnie, glany, kostka i cała szafa bluz z metallica nadal jest w jego posiadaniu.

Quentim

Kurwa mac strasznie marny ten hejt z naszej strony. Przydaloby sie go zwyzywac od muminów i pedałów, ale nie wyslalby mi wtedy zyczen na swieta jak to zawsze robi  :oops:

Delios

Ale wy nie lubicie tego Alariona.
Ten hejt aż smutny się zaczyna robić :D

Archeage <3

Russe

Cytat: Delios w Grudzień 20, 2011, 10:03:30 AM
Ale wy nie lubicie tego Alariona.
Ten hejt aż smutny się zaczyna robić :D

Haha, szkoda tylko, ze pod tym nickiem smiga jego hejter  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

Shen

endriuu

ale trzeba miec zryty baniak zeby sie pod kogos podszywac  :o

greesha

I do tego jeszcze wymieniac miedzy soba zdjecia jakiegos faceta. W T F ?

:D :D :D

GAYMUCH?
Nienawidziele beda nienawidziec!

Alarion

Cat Drama Maker

Fatality

kamiil

,IP quest zrobiony ponad 140 razy, 50 to roll  :D :D