Duale A Grade

Zaczęty przez boleslaw, Grudzień 20, 2011, 11:39:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

boleslaw

Witam
Mam problem, nie wiem gdzie można zrobic duale A-grade. Mam dwa unidentificate keshanberk

Arnold

"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

boleslaw

wielkie dzieki
a gdzie można znaleźć tego mamona? Gram na serwerze inovy i obszedlem wszystkie wieksze miasta.

Arnold

http://l2.naturalbornkillers.it/images/quest/standard/Lost%20Dream/lostdream1.png
http://hyy.pl/images/IqYn.jpg

Te ss są błędne przepraszam ...  poczekaj aż ktoś inny się wypowie nie pamiętam dokładnie jak to było,pojawiał się w Necropolis i Catacombach z tego co pamiętam pisałem na czacie gdzie on się aktualnie znajduje i ludzie pisali nazwę Necropolis i Cata
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

Kamal

Proszę nie wprowadzać niepotrzebnego zamętu... Katakumby i Nekropolie już nie istnieją - mammon krąży w różnych miastach losowo. Poza tym - do duali potrzebne są pełne miecze.

MastJedi

Cytat: boleslaw w Grudzień 20, 2011, 12:35:11 PM
wielkie dzieki
a gdzie można znaleźć tego mamona? Gram na serwerze inovy i obszedlem wszystkie wieksze miasta.
Nie wiem jak na serwach innovy. Na NC zlokalizuj sobie w każdym mieście Blackmarketer of mammon, który w tych misatach stoi "na sztywno" Przy nim spawnują się Blacksmith i Trader of mammon. No i jak Kamal napisał - spawnuja się w nich co jakiś czas. Latają tak jak swego czasu po cata/necro.
Nie wiem, czy jest to random spawn, czy jakiś "po kolei" tak jak to było z cata/necro. Albo chociażby Sir Tomasem w Dwarven Village :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Acid

Mast to nie jest zależne od serwera. Tak po prostu jest od GOD.

Kamal

BTW -

CytatDual Craft Stamp will be available after 8 January 2012.