Shillien Elder problem z questem Judgment of Reformer

Zaczęty przez zaki, Kwiecień 22, 2006, 09:47:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zaki

Mam pytanie związane z questem na 2 profke Shillien Elder. Robie te trzy zadanie , już udało mi się skączyć 2 pierwsze lecz mam wielki problem z ostatnim 3 zadaniem. Nie mogę sobie z nim poradzić zadanie nie jest opisane dosyć przejrzyście nie ma na nim lokalizacji potworów ani osób z którymi mam porozmawiać . Może ktoś z Was posiada jakiś dokładny opis zadania „Judgment of Reformer” jest to 3 quest na Shillien Elder. Bardzo był bym wdzięczny za pomoc  :(  :(

zaki

Dzięki wielkie z tego linka. A czy macie może coś PL . Trochę trudnym językiem jest to opisane ale są przynajmniej pokazane moby . Może ktoś ma dokładny opis po polsku . Jeszcze raz dzięki za te linki

Kaslader666

Quest rozpoczyna się w Giran, a konkretnie w kościele u Kapłanki Pupina. Kiedy z nią porozmawiasz wręczy Ci ksiązkę, jako quest item i wyśle do Execution Ground byś tam pokonał/a Nameless Revenant's. Z Giran idź naprzeciw Dion wychodząc przez północną bramę i podążając wzdłuż (tej wyższej) ścieżki. Podczas drogi powinieneś ujrzeć wzgórze na tyłach Execution Ground - to droga na drugie piętro... jeśli pójdziesz tamtędy zobaczysz wielką dziurę w ziemi. Tam znajdziesz potwory których szukasz.

Zabijając je będziesz otrzymywał quest itemy - Torn Journal Piece. Kiedy zbierzesz już 7, stworzą one stwora - Aruarune - jakby Mandragorę - w całości. Jak już ją pokonasz wypadnie z niej item Gigant Nail. Zaniesiesz to do kapłanki Pupiny. Ona odeśle Cię do Prophet Sla. Znajduje się ona między Florian a Ant Nest. Zleci Ci udanie się do Pilgrima Katari, który znajduje się na północ od wodospadu (na terenie Mrocznych Elfów) - niedaleko bagna.

Kiedy już ją znajdziesz, porozmawiaj z nią. Zapyta Cię o pomoc. Jeśli się zgodzisz ( musisz by dokończyć questa ;) ) Pojawią się 2 potwory OI Mahum i OI Mahum Inspector - atakuj tylko inspektora jeśli chcesz zaliczyć ten test. Jeśli Ci się uda, zostanie wezwany następny potwór.
Kiedy porozmawiasz wówczas z Katari powie Ci, żebyś zabił potwora, który własnie został przyzwany - OI Mahum Betrayer. Teraz porozmawiaj z OI Mahum Pilgrim, którego nie powinieneś zabijać. Da Ci on OI Mahum Coin. Teraz porozmawiaj jeszcze raz z Katari, a ona wręczy Ci list, który będziesz musiał/a zanieść z powrotem do Sla'i. Ona każe Ci iść do swoich 3 uczniów:

1. Kakan - umiejscowiony w Regionie Orków, lecz na dalekim południowym-wschodzie od wioski. Kiedy już z nią porozmawiasz i odpowiesz twierdząco na jej prośbę, pokażą się wilki, ale zabijając je POD ŻADNYM POZOREM NIE ATAKUJ JE Z BRONI, tylko z magii. Po tym zdarzeniu porozmawiaj z Kakan. Wręczy Ci list skierowujący do 2 ucznia.

2. Nyakuri - znajduje się na terenie krasnoludów. Łatwo ją znależć: 9k na gatekeeper'ów i wyjdź z wioski północno-wschodnią bramą. Podążaj wzdłuż ścieżki w kierunku Abandoned Coal Mines, lecz nie zapędź się... Znajduję się ona tuż za mostem - przy drodze. Będziesz musiał jej pomóc w zabiciu kilku potworów - sposób dowolny. Po otrzymaniu kolejnego listu zostaniesz odesłany na Talking Island.

3. Ramus - znajduje się na drodzę wiodącej z wioski w kierunku wodospadu. Spyta Cię o zebranie Undead Bones. Potwory których szukasz będą w głębi Elven Ruins - poluj tam na wszelkiego rodzaju szkielety np. Archer, Scout Skeleton. Zbierz 5 i wróć do Ramusa. On da Ci kolejny list (OSTATNI).

Teraz udaj się zpowrotem do Sla'i - między Ant Nest, Florian - otrzymasz od niej główny quest item - Reformer's Voucher - tym samym kończąc ten quest !