Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

na lvl 6x tak, na 78+ nie ma zadnych placzkow, pl na glownym czacie i community jest zajebiste weic dziwi mnei wasze narzekanie  :shock:

kamiil

Grande

Wkoncu może będzie troche spokoju z questami od jutra.

rexetin

Alarion

Też nie ukrywam, jestem ciekaw ile fail osób pójdzie na nowy serwer : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

rexetin

Wytlumaczcie mi definicje faila ;p Jedno jest pewne ludzie widzac q od 77 lvl beda robic magow tak wiec 4/5 nowego serwa to magowie :)

kamiil

dla mnie fail to nieudacznicy z 6x lvl , ktorzy ida na nowy serwer myslac ze cos to zmieni i beda ownic

i to jest glupie myslenie, przeciez to nei priv, kroniki jak i op klasy sie zmieniają,

super serwer 80% magowie   hahaha

rexetin

Aha mam 75 ale i tak daje quit bo lubie zaczynac od nowa xD

kamiil

rexetin

Fail nie fail ale gram sam na postaci nie to co ty :)

NightBird

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 04:07:41 PM
Fail nie fail ale gram sam na postaci nie to co ty :)

co to za roznica czy sam czy nawet ktos kupi konto ?

nie pracujesz masz w huj czasu - grasz

pracujesz nie masz czasu wiec zeby pograc kupujesz konto

to chyba prosta przejrzysta zasada ktora coraz czesciej widac ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

rexetin

Ano ja zmieniam serwer bo :
sprzedam swoja postac na core
mniejsze lagi
lubie zaczynac od nowa
:)

Horken

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 03:56:58 PM
Wytlumaczcie mi definicje faila ;p
Jak masz jakąś definicję to podaj, wytłumaczymy. Jak nie to włącz raz za czasu "Rozmowy w Toku" na TVN'ie. Gwarantuję, że sam ją wymyślisz :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

russek

Cytat: Horken w Grudzień 21, 2011, 04:11:39 PM
Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 03:56:58 PM
Wytlumaczcie mi definicje faila ;p
Jak masz jakąś definicję to podaj, wytłumaczymy. Jak nie to włącz raz za czasu "Rozmowy w Toku" na TVN'ie. Gwarantuję, że sam ją wymyślisz :D

+++  hahaha hahaha hahaha
sędzia anna maria wesołowska    :D

rexetin

Martwi mnie tylko to ze wiekszosc to beda magowie

marnow

Hehe z tą ceną PA to ludzie nie pójdą grać na nowym serwie bo już wiedzą czym to śmiedzi. Innova zaliczy fail i opuści cene ...taką mam nadzieję.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

ArchonQQ

A za pół roku max będzie merge, bo za mało ludzi :P

russek

ArchonQQ

Jak lubi niech zaczyna, a ja lubię sobie czasami pograć w lola i poexpić w l2 i ? nie spinam się, a raczej śmieję, że tak się sadzicie o grę

Horken

Cytat: ArchonQQ w Grudzień 21, 2011, 04:16:38 PM
A za pół roku max będzie merge, bo za mało ludzi :P
No i gitara będzie. Imo merge FTW.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

russek

coś Ci sie chyba pomyliło... sam lubię pograć w bf-a i inne a tutaj porostu wszyscy cisną beqe z typa bo nie potrafi wytrwać na serwie dojść do czegoś i się sprawdzić czy jest coś wart tylko od razu ucieka  hahaha

rexetin

Martwi mneie tylko to ze z dualami nic nie zrobili ani z questem na pi :(

montezuma

Cytat: Quibre w Grudzień 21, 2011, 09:35:59 AM
Odnośnie tego fixa i podniesieniu lvlu mobów,może ktoś kto gra na ncwest się wypowiedzieć czy tam też tak jest?
Bo jeżeli nie to wydaje mi się że ncsoft celowo im takie fixy wysyła że by jak najszybciej sfajlowali :D

na ncsoft serwerach nic takiego nie spotkałem, nie zauważyłem żadnego podniesienia lvl moobow, imo to jakiś bug który powstał przy tłumaczeniu

Cytat: Me7hod w Grudzień 21, 2011, 10:08:52 AM

Innova nic nie zrobi dopóki mili koledzy z Korei nie podeślą im nowych fixów, 1 przykład z brzegu lagi/disconnecty, tak się zapierali że to nie po ich stronie wina, chociaż masa ludzi miała ten problem, i co się okazało?
Ogłoszenie z nadchodzącymi fixami z powodu lagów/dc/ ss lagów, a i tak dalej jest problem.

U nas czyli ncsoft serwerach także mamy god i jakos lagow/dc/ ss lagow nie ma mimo ze na naia jest 6k online w primary time.

Cytat: SanchoPansa w Grudzień 21, 2011, 09:53:00 AM
a Zojka to gdzie jest - taki ładny miałby powód, żeby pocisnąć Innove za cenę PA..

Jak pisałem wcześniej 12 euro to dla mnie cena ok i pewnie bym płacił jakbym grał. Sam wydaje 15euro miesięcznie u ncsoft, tyle płaciłem do tej pory i taka suma jest dla mnie ok biarac pod uwagę ilość czasu spędzonego w grze. Dość tania rozrywka.

Cytat: Itherus w Grudzień 21, 2011, 09:38:20 AM
Niech farmia na 90-95 wszyscy sie zatrzymaja. .

5lvl w god po 85lvl to jest różnica nie do przeskoczenia, każde party mające 5lvl więcej wygra. Co do szybkości lvl na naia mamy juz 92lvl i to bez PA, 21dni po starcie god.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

rexetin

To innova ma smierdzace serwery z tego wychodzi i jeszcze zycza sobie 12 eurosa za gre ZAL.RU