Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Cytat: Polopiryn w Grudzień 21, 2011, 02:47:29 PM
No, nie którzy Polacy to epic fail.... Powinni im zabronić grać albo chociaż ban na shouta.....  chociaż do mnie przed chwilą napisał polak to mu pomogłem i ładnie podziękował. Zależy na kogo się trafi....
do mnie tak samo, przywitał się i przedstawił sprawe z czym ma problem i zaznaczył w czym problem. Przelałem mu jak najwięcej info odnośnie grania shoty itp. jak używać i takie tam w krótkim czasie, bo jak wiadomo każdego czas goni ;p Ale są też chodzące porażki za których mi jako Polak jest wstyd jak piszą na shoucie ~~

kamiil

dla 1 osoby,

do osob grajacych w god wczesniej

czy to bug jezeli z sonatami dziala combo 80 dance i dance na m atack ?? bo działa

maxtorek

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 06:14:41 PM
Poszedl mass quit spojzcie targowisko
bo ludzie zrobia sobie dwa daily questy za 50% nie marnujac praktycznie vita i czekajac na łatkę ktora naprawi def i hp mobow. W tym czasie mage farmi sobie na PI. I tak archer jak juz zacznie wkoncu grac normalnie bedzie mial 79 a magowie 86-87. Klany typu ooc w ktorym jest wiecej lucznikow podropia wary z klanami, ktore maja wiecej magusow do momentu,w ktorym nie zdobeda chociaz 85 by moc w jakikolwiek sposob rywalizowac. Najgorzej zbalansowana kronika ze wszystkich jakie byly.

lempartus

co ty chcesz mowic o balansie na tym etapie gry ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

maxtorek

Tak wiem za pare miesiecy dogonie magow, masz racje niepotrzebnie mowie o balansie

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

maxtorek

ta wc co robi w jeden dzien 80-83, standard.

kamiil

maxtorek pls

klan ooc byl pierwszym klanem ktory farmił PI quest, robilo to kilka ich partes, myslisz ze dlaczego poszlo info na glownym forum o tym quescie ?? zeby ooc nei moglo go farmic anymore, server balance ogarze  hahaha

nastepny idiota co gowno wie, tak robi a wiesz dlaczego bo drain odnawia mp i dlaczego w top 7 event jest 2 czy 3 Olów, poneiwaz expili solo bez zadnych questów

maxtorek

LOL O CZYM TY MI KURWA WYJEZDZASZ, DRAIN  ODNAWIA MANE ?? NO CO TY PIERDOLISZ ZIOM, JAK ONI TO robią... ZALATW SCREENA OR NEVER HAPPEN.

EsTeCzteryRkA

Cytat: maxtorek w Grudzień 21, 2011, 07:04:33 PM
LOL O CZYM TY MI -_-' WYJEZDZASZ, DRAIN  ODNAWIA MANE ?? NO CO TY -_-' ZIOM, JAK ONI TO robią... ZALATW SCREENA OR NEVER HAPPEND.
jezeli to prawda to bardzie OFF to byl dragon-network :D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

ArchonQQ

Gram OL'em i z tego co wiem to na GoD odnawia każdy dmg jaki zadasz

FokuSs

Serwer Innovy proponuje przenieść do działu l2j hahaha
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

drezyna

Biz0n

Cytat: FokuSs w Grudzień 21, 2011, 07:12:17 PM
Serwer Innovy proponuje przenieść do działu l2j hahaha
fachowiec z C4 sie znalazl...
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

drezyna

montezuma

Cytat: drezyna w Grudzień 21, 2011, 07:22:20 PM
OL i WC tak samo wysysają MP.

może, kogo to obchodzi i tak po 85 znikają.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

FokuSs

Nie no bez przesady do działu  serwery prywatne l2off xD
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

tommaso

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 06:43:16 PM
dla 1 osoby,

do osob grajacych w god wczesniej

czy to bug jezeli z sonatami dziala combo 80 dance i dance na m atack ?? bo działa

Cytat: tommaso w Grudzień 07, 2011, 12:32:00 PM
Po przebudzeniu i wczytaniu wszystkich nowych skilli (prócz Wizard Harmony) zostają tylko 2 sensowne, które się kumulują z pozostałymi buffami - są to combo Siren/Renewal oraz Mystic/Warding.

To nie bug.

Arimas

Serio, czy wy ludzie jesteście naprawdę aż takimi moronami? INNOVA DOSTAJE PATCHE OD NCKOREA!
Nie mogą nic sami zmieniać!
Drain HP działa na magie/łuki/kusze, i to jest normalnie na wszystkich oficjalnych serwerach
Tak samo działa dain mp OL/WC, get a clue omg ..
i GTFO czytać patch-notes to może się czegoś dowiecie zamiast płakać o to i tamto.

+50 fragów na wojnie i randomach /flame

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

Cytat: Arimas w Grudzień 21, 2011, 07:29:28 PM
Serio, czy wy ludzie jesteście naprawdę aż takimi moronami? INNOVA DOSTAJE PATCHE OD NCKOREA!
Nie mogą nic sami zmieniać!
Drain HP działa na magie/łuki/kusze, i to jest normalnie na wszystkich oficjalnych serwerach
Tak samo działa dain mp OL/WC, get a clue omg ..
i -_-' czytać patch-notes to może się czegoś dowiecie zamiast płakać o to i tamto.

+50 fragów na wojnie i randomach /flame

inova nie publikuje żadnego pach notes, wiec zostaje się jedynie domyślać. Nerf dmg w pve dla mele i zwiększenie lvl moobow to tez planowane zmiany?
Naia - oficjalny server

FokuSs

Łobuzy z ncsoftu dają im pobugowane pliki pewnie dla jaj xD

kamiil

pokit

co niezwyklego w zabiciu zakena na waszych lvl-ach ?

kamiil

to ze nikt na tym forum go nei zabil  hahaha

zaken tez ma podwyzszone staty i lvl wiec sprobuj a potem pisz  :D