Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Są na świecie ludzie którzy w tygodniu mają pracę lub szkołę, do grania nikt Cie nie zmusza.

xXxFelekxXx

Cytat: Tirius w Grudzień 19, 2011, 07:00:00 AM
Sory, ale nie wmówisz mi, że w sobotę masz więcej czasu niż w ciągu tygodnia. CHYBA że nie masz życia towarzyskiego  :P

Go4lol jest w sobote w południe, w sobotę to niemam czasu ale wieczorem.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Tirius

Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 09:24:38 AM
Są na świecie ludzie którzy w tygodniu mają pracę lub szkołę, do grania nikt Cie nie zmusza.

Aha, a w sobotę to ludzie nie mają pracy? Takową szkołę i pracę kończysz zazwyczaj do 18.00 jeśli to nie jest nocna zmiana. Moim zdaniem rozłożenie meczy na 2dni wieczorem byłoby dużo lepszym rozwiązaniem.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

xXxFelekxXx

Cytat: Tirius w Grudzień 19, 2011, 04:42:50 PM
Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 09:24:38 AM

Aha, a w sobotę to ludzie nie mają pracy? Takową szkołę i pracę kończysz zazwyczaj do 18.00 jeśli to nie jest nocna zmiana. Moim zdaniem rozłożenie meczy na 2dni wieczorem byłoby dużo lepszym rozwiązaniem.

Ja pracuję do 14stej nie do 18stej ... co ty robisz że do 18stej pracujesz ? Oo

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Tirius

W ciągu tygodnia kończysz pracę o 14? W moim środowisku pracę zazwyczaj kończy się koło 18.

kazuPwNz

jak się pracuje od 10 to się kończy o 18 ;d
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Tirius

Albo pracuje się na więcej niż 1 etat  :P. 1600 wbite, o.O

mpxx24

yeeee w końcu przyszła nowa myszka, od razu przyjemniej się gra  :P

mhmm... grywa ktoś na 'łeście' jakieś customy ?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Dolendil

Chyba za dużo osób nie gra na weście, a z randomami nie ma sensu grac customów (rankedy solo Q FTW!).

EsTeCzteryRkA

yay!
2 ban w przciagu 10 dni:D
kocham tribunal, kazdy tam klika BAN i tyle;]

EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=sX7cWQ6p79Q&feature=g-all-u&context=G2814262FAAAAAAAAEAA
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Vascius

Kupię Viktora od razu jak wyjdzie, super postać. Ten AoE stun troche OP się wydaje.

mpxx24

caster - więc must have, ale Ahri i tak bardziej mi się podoba  8)

Tirius

Vascius

mpxx24

te zmiany dla shena są 'stare', wczoraj Guinsoo napisał na twitterze, że nerfią tego buffniętego Shena, więc będzie to wyglądało trochę inaczej

CytatRiotGuinsoo
Gotta nerf dat Shen. (the internal testing versions) #leagueoflegends

Cytat
RiotGuinsoo
I'm sure you have all seen the Shen change notes from PBE if not you will probably think I'm crazy to be talking about nerfing Shen

Vascius

SaintVicious dostał 4 dni bana za trollowanie :D.

Wpadłem w takie -_-' ELO że szkoda gadać. 1470 >>> 1300 w 2 dni...

Nie mam ludzi do premade'a... T_T

mpxx24

ktoś mądry kiedyś napisał, że dwie porażki z rzędu (ranked) oznaczają przerwę od rankedów w danym dniu :P
przegrasz 2 razy pod rząd, odpuść sobie :P

Vascius

Problem ludzi na tym elo jest taki że jedyne co ich obchodzi to ganianie z killami. Po co ochraniać kerego jak można biec pół mapy żeby dobić enemy supporta... Po co pushować po wygranym teamfighcie jak można gonić fraga przez całą mape. Solo queue = LUCK only.

mpxx24

Cytat: Vascius w Grudzień 21, 2011, 07:03:45 PM
Problem ludzi na tym elo jest taki że jedyne co ich obchodzi to ganianie z killami. Po co ochraniać kerego jak można biec pół mapy żeby dobić enemy supporta... Po co pushować po wygranym teamfighcie jak można gonić fraga przez całą mape. Solo queue = LUCK only.
szczerze mówiąc rzadko się z taką sytuacją spotykam :P

Cytat: Vascius w Grudzień 21, 2011, 07:03:45 PM
Solo queue = LUCK only.
50% mby :D

Vascius

Wcześniej było nieźle by siedziałem na tym 1490-1420 mniej więcej i przynajmniej jako takie gry były na poziomie. Później lose streak do 1375 i teraz 1300, nabsy ciągna mnie na dno.

mpxx24

ja na rankedach (SQ) siedzę cicho i robię swoje, jak team zacznie marudzić /MuteAll i po problemie
ostatnio starałem się grać konkretnymi pickami (trzema :?), na razie wróciłem na 1600, po nowym roku postaram się wbić 'trochę więcej' - już nawet mam plan, czym i jak :P

no i ofc. trzymać się zasady 2 przegrane pod rząd --> pogram rankedy jutro

Rickert

Jammm sobie odpuszczam rankedy jak mam tego samego idiote w dwoch meczach pod rzad. :D

Btw. http://tmdwn.com/o3 JUZ SIE DOCZEKAC TEGO NIE MOGE. :D

A i wlasnie, ktos ogladal jakze cenne porady HotShota jakie dawal dzisiaj przez caly dzien na streamie? "Tutorial day..." :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

mpxx24

Cytat: Rickert w Grudzień 22, 2011, 12:17:08 AM
podobno ten SotL wymiutł ostro, a Saint zrobił niezłe show :D
czekam aż wrzucą na stronkę powtórkę :D

Rickert

Cytat: mpxx24 w Grudzień 22, 2011, 11:39:16 AM
Cytat: Rickert w Grudzień 22, 2011, 12:17:08 AM
podobno ten SotL wymiutł ostro, a Saint zrobił niezłe show :D
czekam aż wrzucą na stronkę powtórkę :D
TO BYLO EPIC. :P

Nie mialem sil czekac do konca wiec ostatniego partu nie ogladalem(mieli zamiar razem zagrac gre) :P

Ale ta.. SV jest mistrzem, a ja pierwszy raz zobaczylem Snoopeh i tez fajny ziomek. :p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Vascius

Jestem już na tym elo na którym ludzie nie potrafią nawet składać odpowiednich itemów...

Wszyscy ludzie z nazwą klanu przed nickiem to śmiecie, grają takie 2 pleby i zero pojęcia o grze zespołowej.

EDIT: ELO hell wita 1158 i nie da się stąd wyjść bo ludzie to debile.