Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 09:10:33 AM
Cytat: Bubacz w Grudzień 24, 2011, 06:40:05 AM
Dla fanklubu Alariona, Angry Alarion:

Najpierw alarion pisze ile to dzieci gra itp neo kidy itd a sam zachowuje się jak one,no comment
To jakiś hater się podszywa. alarin jest poważnym człowiekiem, gra "for fun" i nie używa takiego słownictwa.

kamiil

greesha

Cytat: MastJedi w Grudzień 24, 2011, 08:40:55 AM
MeXo!, Pshepyoor!, Pix3l!, Greesha! Nikodem!
no miło znów widzieć znajome nicki.
Jeszcze tylko Fenomena brakuje do kompletu
i paru innych :D

Pozdrawiam

Hej !

Jest Fenomen, jest i wielu innych. Wszsycy gramy znowu w jednym klanie na core.

Pozdro :)
Nienawidziele beda nienawidziec!

kamiil

https://forum.4game.com/showthread.php?t=3830&p=38979#post38979

hahaha niezle retardy  hahaha hahaha hahaha hahaha

ja powinienem dostawac codziennie jakis reward ze robie to pierwszy raz na serwerze

btw do placzacych o PI, mamy pierwszego rogue 85 bez PI questa  wiec sie dda  :bump: :)

Alarion

Bubacz, ok np. Jak ci się w dupie od koksu poprzewracało i nie potrafisz odróżnić z kim do tej pory trzymałeś dobry kontakt, nie ma sprawy.

@Olprax
jest drobna różnica, gdy piszesz takie teksty na shoucie (jak wielu polaczków), a gdy piszesz to prywatnie do osoby, która przyszła ci KS-ować celowo (btw o tej godzinei nie było wiele osób), zaczyna jeszcze kozaczyć ze swoim kumplem z ex-CP (na które na TS sam wrzucał 2-3 tyg temu, a potem radośnie z nimi biega w pt), flagując się na tobie, a jeszcze kilka tygodni sam wchodził na TS, pytał, rozmawiał, był miły, względnie uprzejmy, udawał pomocnego, a potem robi za kawał -_-', nie sądzisz?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kazuPwNz

ja pierdole gorzej niż na l2j widzę i do tego pro playery z offa który są za ludźmi z privów :D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

maxtorek

Cytat: Shen w Grudzień 24, 2011, 09:49:08 AM
Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 09:10:33 AM

Najpierw alarion pisze ile to dzieci gra itp neo kidy itd a sam zachowuje się jak one,no comment
To jakiś hater się podszywa. alarin jest poważnym człowiekiem, gra "for fun" i nie używa takiego słownictwa.
ALE DMG JA PIERDOLE

EsTeCzteryRkA

hahahhaha
haters gonna hate
:D Wesołych Świąt :D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 11:58:14 AM

Bubacz, ok np. Jak ci się w dupie od koksu poprzewracało i nie potrafisz odróżnić z kim do tej pory trzymałeś dobry kontakt, nie ma sprawy.

@Olprax
jest drobna różnica, gdy piszesz takie teksty na shoucie (jak wielu polaczków), a gdy piszesz to prywatnie do osoby, która przyszła ci KS-ować celowo (btw o tej godzinei nie było wiele osób), zaczyna jeszcze kozaczyć ze swoim kumplem z ex-CP (na które na TS sam wrzucał 2-3 tyg temu, a potem radośnie z nimi biega w pt), flagując się na tobie, a jeszcze kilka tygodni sam wchodził na TS, pytał, rozmawiał, był miły, względnie uprzejmy, udawał pomocnego, a potem robi za kawał -_-', nie sądzisz?

czyli jak ktoś cie wyzywa na pm to jest bardziej kulturalny niż gdyby używał 'shout'. Mylisz się, cham to cham bez względu czy piszący na priva czy na shout. Powyższy komentarz jeszcze bardziej dobitnie świadczy ze niestety twoja kultura wypowiedzi jest bardzo niska.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

greesha

Alez okropnie go zwyzywal! Nie wiem czy sie chlopak po tym podniesie ...

:o

:D :D :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

Ulquiora

Co wy chcecie, przynajmniej nie zrobił błędu pisząc "chuj" przez samo h jak to robi większość bachorów  :bump:

Alarion

Cytat: montezuma w Grudzień 24, 2011, 12:32:59 PM

@Olprax

czyli jak ktoś cie wyzywa na pm to jest bardziej kulturalny niż gdyby używał 'shout'. Mylisz się, cham to cham bez względu czy piszący na priva czy na shout. Powyższy komentarz jeszcze bardziej dobitnie świadczy ze niestety twoja kultura wypowiedzi jest bardzo niska.

Ok Zojka, o nikim nigdy nie powiedziałeś "ale z niego kawał chuja"| itd.? Pan poprawny, idealnei się wszędzie znalazł? Kpiny sobie stroisz?

Owszem, jest różnica. Wiesz z czego ona wynika? Z tego, że Bubacz najpeirw kilka miesięcy udaje względnie miłego znajomego, wchodzi często nawet na TS zagadać, i takie tam bzdety. Tu startuje, co jakiś czas jakiś PM, poprosi o buffka, a potem wychodzi szydło z worka i jeszcze dwulicowiec chwali się na tym na forum. Widzisz tu lekki paradoks?

A co do generalnej kultury: Nie przeklinam na sohucie, po PvP nie wypisuje bzdur (i zabrań zawsze mojemu CP, gdyby kogoś zaczynały emocje ponosić), jak random hater PM-uje to próbuję na początku zagadać w miły sposób, dopiero potem zastanwiam się, czy zignorować, czy pisać dalej.

Kwalifikujesz Zojka Bubacza w którąś z tych 3 kategorii? Po prostu zwykły dwulicowiec, ale lepiej dowiedzieć z kim ma się do czynienia teraz (nawet w święta ; p ) niż żyć w nieświadomości, że takie typki tu grają i do niedawna robił za znajomego naszego CP.

Wesołych świąt wszystkim btw : D

Specjalne życzenia dla mojego fun clubu na forum, żebyście chłopaki mieli w życiu inne cele i chęci, niż rozkminy na temat mojego czarnego swetra z kolonii 8 lat temu : P 

No i oczywiście, byście nie zaprzestali po nowym roku swojej krucjaty w udowadnianiu, jaki to jestem zły, okrutny, niszczący wszystko, niekulturalny itd. : >

Cat Drama Maker

Vraghor

@bubacz
mialem nie hejtowac ale ten screen to chyba najlepszy prezent pod dzisiejsza choinka u mnie :)

@analrion
omg Alarion przecierz ksowanie to normalne na tym serwerze w tej kronice wiec DEAL WITH IT a ze to Bubi to masz pecha :p
ja wczoraj kolo dewastated castle mialem wcka co mi sie na spota wjebal, sporo wyzszy lvl - raz sie zlozylem od pvp bo nie mialem bufkow wiec przyszedlem znowu ustawilem macro na autoassist , zlalem ze sral sie do mnie na pmach ze jestem chujem i flagowal stunujac i dalem sie expic :) zajadajac popcorn - u mnie 1 hit u niego 2 drejny = +15k expa dla mnie i oszczednosc na szotach. po 15min sie wkurwil i se poszedl :)

@all
ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT!!

retired

olprax

@Olprax
Masz racje kawal.... z niego,ale to też nie usprawiedliwia Twojego zachowania. poza tym trzeba być niezłym debilem aby robić tak jak Bubacz

xkurakx

a jeszcze kilka tygodni sam wchodził na TS, pytał, rozmawiał, był miły, względnie uprzejmy, udawał pomocnego, a
Hahaha. Opis Bubacza mnie -_-'ł. Szczególnie to miły względnie uprzejmy. hahaha Jeszcze dodaj cichy, spokojny obdarzony inteligentnym śmiechem i stroniący od emoz i bubania.

Swoją drogą bubacz -_-' sie- miesiąc grania i nawet 85 nie masz? To już ja jedną ręką bym lepiej ksował :P

Alarion

a czym mam się usprawiedliwiać? Robię z siebie świętego co nigdy nie przeklina? Mówię, że względem typowego polaczka na tym serwerze (który używa więcej bluzgów niż normalnych słów) zdarza mi się to niezwykle rzadko. Jak czasem trzeba komuś sypnąć w twarz, bo naprawdę na to zasługuje (np. taki dwulicowiec bubacz), to zrobię i nie będę miał wyrzutów, że zbrukałem polską mowę. So strange?

@darth
Wiesz, smutny jesteś. Ja bym się na święta cieszył z rodzinnej atmosfery, z jakiegoś prezentu od bliskich, a nie ze screena dwulicowca hatera bubacza, no ale jak kto woli. Taki QQshen i QQuentim wolą podniecać się moim sweterkiem, a ty screenem, na którym nazwałem kogoś chujem.

BTW jak dla ciebie KS znajomym jest normą, to jesteś podwójnie smutny.

Cat Drama Maker

Shen

Długo nie trzeba było czekać na drame w wykonaniu polaczka alarina. Na forum grzecznego udaje a na pm w grze bluzgi, nie mowiac o grozbach ktore mi na forum na pm wysylal.  :D

ArchonQQ

Ajajaj, znajomy z neta, z znajomy z rl to chyba różnica :P
Jednych i drugich powinno traktować się z dystansem, ale tych pierwszych bardziej, bo nie wiesz kto siedzi po 2 stronie, a pisać to Ci mogę eseje jaki fajny jesteś ;p

bula

netheril

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 01:58:55 PM
@darth
Wiesz, smutny jesteś. Ja bym się na święta cieszył z rodzinnej atmosfery, z jakiegoś prezentu od bliskich, a nie ze screena dwulicowca hatera bubacza, no ale jak kto woli. Taki QQshen i QQuentim wolą podniecać się moim sweterkiem, a ty screenem, na którym nazwałem kogoś -_-'.
wszyscy spiskuja przeciwko tobie! jestes tak slawny i -_-' ze masz miliony hejtow na calym swiecie... prosze cie -_-' wez sie ogarnij bo coraz bardziej smieszny sie z tym robisz. zreszta chlopaki sobie z ciebie podsmiechujki robia a ty w to wpadasz i tylko sie pograzasz, wesolych wszystkim! :D

@bula wyjebuj mi z tym gownem
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

micz

Alarion

Cytat: Shen w Grudzień 24, 2011, 02:09:01 PM
Długo nie trzeba było czekać na drame w wykonaniu polaczka alarina.

Bo tobie patent z zdjęciem i lol QQ nie wyszedł?

Cytat: Shen w Grudzień 24, 2011, 02:09:01 PM
Na forum grzecznego udaje a na pm w grze bluzgi, nie mowiac o grozbach ktore mi na forum na pm wysylal.  :D

tak i szantażowałem cię, że dobiorę się do twoich rodziców i co tam jeszcze chcesz. Myślisz, że takim jak ty boję się powiedzieć, że moim zdaniem jesteś kretynem i na forum udaję grzecznego?

Proponuję wpierw emo shenie popytać ludzi, którzy ze mną siedzą na TS i mają ze mną styczność jak się wysławiam, a nie walić swoje z nie powiem skąd teorie, kk?

Bula + 1

@jeszcze słówko do Archona

Wiadomo, że 95% osób grających ze mna, nie znam z reala, ale gdybym z tego powodu miał do każdego trzymać się przez 2-3 lata na dystans, nie ufać nikomu (jak np. Darth każdemu nowemu u nas w CP póki jeszcze grał), to nabawiłbym się czegoś, traktując każdego jak potencjalnego dwulicowca, idiotę, scamera, oszusta, czy co tam jeszcze wpiszesz. Tak, tu się Bubaczowi udało pokazać co chciał, mam nadzieję, że jest happy : )

Cat Drama Maker

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Alarion

Cat Drama Maker