[Eu] Brak adeny. Jak zaradzić?

Zaczęty przez Sagan07, Grudzień 25, 2011, 07:04:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sagan07

Niestety ostatnimi czasy wpadłem w kryzys finansowy i nie bardzo wiem jak z niego wybrnąć. Gram Phantom Summonerem i mam 56 lvl i nie wiem w jaki sposób zdobyć większą ilość gotówki. Farmiąc (gdzie?), czy robiąc questy (jakie?)? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Z góry dziękuje za pomoc.

Shen

Robić alty i expić do 22-28lvl, można ze 2kk wyciągnąć. Można też spoila na noc na bocie zostawić, sop ma dobrą cenę po 50-60k sprzedaje.

Magzman

Rób nowe chary do 24lvlu.Po zrobieniu pierwszego q w gluidio dostajesz broń  którą sprzedajesz za 600k + 800k z questów na edwejńczer ajland, daje ci to około 1,5kk.

Polopiryn

Rób do questu z 3 EWD, wtedy broń wbijasz na 3 i crystalizujesz, wychodzi coś około 2~kk. Mi tam się fartło i broń weszła na 6 xD
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

arth

Cytat: Shen w Grudzień 25, 2011, 08:28:57 PM
Można też spoila na noc na bocie zostawić, sop ma dobrą cenę po 50-60k sprzedaje.

Sposób tylko dla noobów grających na NCsofcie a jak widzisz temat odnosi się do [EU] - servera dla legalnych graczy.

A normalnie to robisz postacie dokładnie do levela 22
Na 20 jak pojawisz się w Gludio gadasz z Captainem od Kamaloki i bierzesz quest na Widmill Hill i za skończenie go (wraz z powrotem do miasta) dostajesz od Captaina full D gradową broń, którą sprzedasz do NPCa lub graczy (skupują za trochę drożej) i masz ładnie ponad 1,6kk na czysto w 40 minut bez pierdzielenia się w sprzedaż kryształków czy zdobywania enchantów.

skrzydlaty

Cytat: arth w Grudzień 27, 2011, 10:02:25 PM

Sposób tylko dla noobów grających na NCsofcie a jak widzisz temat odnosi się do [EU] - servera dla legalnych graczy.

Rozbawiłeś mnie do łez, ohohohoho hahahaha
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Ulquiora

Jak summonem nie można mieć kasy? Kupuj bufy od iss'a i exp na mobach x hp Zwróci ci się kasa za bufa z nadwyżką. Przynajmniej tak u mnie jest.

arth

Cytat: skrzydlaty w Grudzień 28, 2011, 10:07:24 AM
Cytat: arth w Grudzień 27, 2011, 10:02:25 PM

Rozbawiłeś mnie do łez, ohohohoho hahahaha

Może są wyjątki ale NCsoft a Innova to niebo a ziemia pod względem noobów używających botów - bo jak inaczej nazwać cioty nie mogące poświęcić czasu na grę a potrafiące jedynie oszukiwać wyręczając się programami 3-cimi.
Ogólnie nie podoba mi się, że administracja tego forum na takie coś przyzwala tak samo jak NCsoft, wstyd i hańba

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Grudzień 28, 2011, 02:55:21 PM
Jak summonem nie można mieć kasy? Kupuj bufy od iss'a i exp na mobach x hp Zwróci ci się kasa za bufa z nadwyżką. Przynajmniej tak u mnie jest.

Agree! Z reguły zwraca mi się kasa od buffera, ale to też zależy ile typa na spocie. Czasem braknie do zwrotu, ale to nie problem zrobić nową postać na 24 i masz 2kk = 5h expa na iss buffkach
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)