Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: Acid w Styczeń 04, 2012, 03:32:19 PM
Cytat: Biz0n w Styczeń 04, 2012, 02:26:53 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 04, 2012, 03:32:30 AM

Arimas, ArQQ, bez obrazy, ale -_-'ście pt Lempa z HB, a z nimi na Lancerze było trudniej i bardziej wymagająco czasem. Za kilka dni zaczniemy szaleć na całego i z chęcią dokopiemy się do tego ruskiego PT z 3 summonerami, mimo, że mają duuużo lepszy sprzęt i lvle (całe ich pt w top 10 lvli).

/flame

Arimas i Arqq na lancerze grali w pt, ktorego nikt chyba nigdy nie widzial w komplecie (pamietam, ze najpierw z Wami mielismy robic CC na freye- przez chyba 2 tyg. nie mogliscie sie zebrac ani razu- pozniej robilismy ja z pt Lempa i chyba tylko raz zdarzylo sie, ze odpuscilismy), do assasin dostali sie po znajomosci  i z tego co mi wiadomo od "Lempow" w 9vs9 dostali po  dupie a tu polecieli z placzem do CLa, zeby pt Carebears z clanu wywalil bo niby nie ogarniaja...  :shock:

100% agree... W dupach się poprzewracało.

co tu dużo gadać HB straciło pt, które miało doświadczenei z GoD(co w tej chwili jest olbrzymim plusem) i nawet jeśli, jak ktoś powiedział "są nieogarami", to i tak grają lepiej niż połowa HB

btw Alarion powiedział, e jak będziemy mu przytakiwać na forum da każdemu po 10 epaluetek, więc warto ;D
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shen

Alarion trzyma wszystkie dropy i daje wam kieszkonkowe jak jesteście grzeczni  :)

kamiil

alarion rozdziela Dragon Kill Points  :o

CytatAlarion trzyma wszystkie dropy i daje wam kieszkonkowe jak jesteście grzeczni

i kanapki  :o

Isharus

Cytat: Dyma w Styczeń 04, 2012, 01:40:27 AM
Cytat: Shen w Styczeń 04, 2012, 01:27:06 AM
Gratulacje, kiedy fraps z tej epickiej walki?

/summon Alarion :D

yo haters i panowie (i panie ; p )

Uploaded with ImageShack.us

nasze lvle 85-86, nukerzy AM-ki bez acu, tylko 3 sety low R, na 1 healera (Russe będzie od czwartku). Party Seliosa chyba full low R i nawet Selios chwalił się już 150 atri i resistami w armorze.   2:0 z walki z nimi i raz poszedł PR, bo ofc HB style z Franz się nie zmieniło i jak raz dostali wpierdol w 10 sekund, to musieli przyjść za drugim razem w 2 pt (Another victory of HB).

Arimas, ArQQ, bez obrazy, ale -_-'ście pt Lempa z HB, a z nimi na Lancerze było trudniej i bardziej wymagająco czasem. Za kilka dni zaczniemy szaleć na całego i z chęcią dokopiemy się do tego ruskiego PT z 3 summonerami, mimo, że mają duuużo lepszy sprzęt i lvle (całe ich pt w top 10 lvli).

/flame

nie sadzilem, ze bedziesz sie podniecał wiadomoscią od kogos z TT...
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

asdf1movie

alarion rozdziela expa według wazeliniartswa na forum, proste

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

JennaJ

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 04, 2012, 04:19:46 PM
alarion zabija healem

Nowy Chuck N. ;)
Cieszcie sie,ze Alarion w ogole pozwala Wam grac ;)
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

kamiil

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Delios

Archeage <3

Redbox

Cytat: Biz0n w Styczeń 04, 2012, 02:26:53 PM

/flame

Arimas i Arqq na lancerze grali w pt, ktorego nikt chyba nigdy nie widzial w komplecie (pamietam, ze najpierw z Wami mielismy robic CC na freye- przez chyba 2 tyg. nie mogliscie sie zebrac ani razu- pozniej robilismy ja z pt Lempa i chyba tylko raz zdarzylo sie, ze odpuscilismy), do assasin dostali sie po znajomosci  i z tego co mi wiadomo od "Lempow" w 9vs9 dostali po  dupie a tu polecieli z placzem do CLa, zeby pt Carebears z clanu wywalil bo niby nie ogarniaja...  :shock:
czuje sie urazony tymi slowami. Party na freje nie wyszlo trudno, robilismy je z defriczamiw  dwojke bez prblemu.
Z party Lempa przegralismy kilka razy oni z nami tez a moze i wiecej zreszto nvm.
Party specnazu nas pojechalo tak :/ prawda ale jak widac na frapsie 9vs9 + 1 healer w specnazach poza pt, 2x mass rez 2 x sublimka gdzie u nas heal byl 81 lvl. No ale kaczor wie lepiej.

A i ps bylismy w komplecie pozniej nie wychdzilo bo kazdemu se znudzila ta gra.
A kaczor komentuje, ten ktory od biednego tyrka ktory "nie umial robic freji" nie mial pt łapał crity na ryj po 6k z łapy.
Pozdrawiam flejmuj dalej ja ide bo wiem ze ten tema bedzie "never ending story"

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Biz0n

co niby wiem lepiej? nie twierdze, ze byliscie slabym party!, ale na pewno nie byliscie az tak pro by "Lempow" miec za nieogarow nie nadajacych sie do clanu
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Redbox

nie wiem jaka jest sytuacja tutaj wiem jaka byla na lancerze.
Komentuje wiec sytuacje z lancera.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Cytat: Shen w Styczeń 04, 2012, 04:02:45 PM
Alarion trzyma wszystkie dropy i daje wam kieszkonkowe jak jesteście grzeczni  :)

Cytat: kamiil w Styczeń 04, 2012, 04:10:08 PM
alarion rozdziela Dragon Kill Points  :o

CytatAlarion trzyma wszystkie dropy i daje wam kieszkonkowe jak jesteście grzeczni

i kanapki  :o

Cytat: asdf1movie w Styczeń 04, 2012, 04:16:23 PM
alarion rozdziela expa według wazeliniartswa na forum, proste

Cytat: kamiil w Styczeń 04, 2012, 04:20:13 PM
no alarion no cp

Cytat: JennaJ w Styczeń 04, 2012, 04:21:07 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 04, 2012, 04:19:46 PM
alarion zabija healem

Nowy Chuck N. ;)
Cieszcie sie,ze Alarion w ogole pozwala Wam grac ;)

Cytat: Horken w Styczeń 04, 2012, 04:33:45 PM
To czekamy teraz na reklamę w TV  hahaha

Hell, nei widzę tu wall of textów, ale widzę inne śmieszne teksty : D

Spoko panowie, dam wam Ke jak będziecie grzeczni, k ? : >

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AyGo

Jednak Ty wygrales serwer nie kamiil ;O
AyGo

Vanquish

Delios

Kamiil wciąż wygrywa w ogólnym rankingu PVE punktów  :/
musimy jeszcze sporo popracować
Archeage <3

Sebal

Stałem obok miszcza :P

PS. Polopiryn, czego Cię w grze nie ma? ;<
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

lempartus

generalnie mamy w głebokim poważaniu opinie innych, tylko że jeśli ktoś mowi o nas retardzi i że nie mamy pojęcia o grze to jakie swiadectwo wystawia sobie padając od nas jak szmata ?

Notabene trza być niezłą gnidą żeby specjalnie zalogować się na inną postać ktora jest bardziej znana w klanie i obrabiać nam dupę liderowi.
I jak nazwać kolesia który jednego dnia się do Ciebie przymila a później jebie za plecami
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

Suchutki

TapMadls! - Const pt member.