Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

A mi gra chodzi płynnie jak cholera, pierwszy raz mam takie coś na tym servie ;p

TTerrorPropaganda

Jakby usunęli shoty, to by się rozwiązali szybko problem...

Biz0n

Cytat: Russe w Styczeń 08, 2012, 03:45:30 PM
HB jest żałosne  :P ludzie z 4 profą przychodzą bić ludzi do toi gdzie mają 2 profe  hahaha

ta i jeszcze chwala sie tym na clanowym...
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

xRelapse

Chyba chłopaki już wrzucili frapsa na youtube, bo coś nie działa, przeciążony czy jak ;(

Http/1.1 Service Unavailable

pokit

Cytat: Russe w Styczeń 08, 2012, 03:45:30 PM
HB jest żałosne  :P ludzie z 4 profą przychodzą bić ludzi do toi gdzie mają 2 profe  hahaha

a ty bys sobie mainem nie przyszedl oczyscic spota, tylko honorowa suba walczyl :D

xRelapse

Na PvP tylko konno w zbroi tak ciężkiej, że lepiej nie spadać z konia, miecze, którym władają biegle są tak ciężkie, że zwykły "random" jest w stanie  go ciągnąć najwyżej po ziemii.
Honor ceniony ponad wszystko, hańby nie przeżyje bez zemsty..

Proszę pamiętać o etyce rycerskiej podczas walki.

Sesto

patrzac po wpisach w tym temacie o jakakolwiek etyke jest ciezko   :P o kulturze nie  wspominajac

FokuSs

Cytat: xRelapse w Styczeń 08, 2012, 04:16:21 PM
Na PvP tylko konno w zbroi tak ciężkiej, że lepiej nie spadać z konia, miecze, którym władają biegle są tak ciężkie, że zwykły "random" jest w stanie  go ciągnąć najwyżej po ziemii.
Honor ceniony ponad wszystko, hańby nie przeżyje bez zemsty..

Proszę pamiętać o etyce rycerskiej podczas walki.
Chyba fete jadłeś
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Russe

Cytat: pokit w Styczeń 08, 2012, 04:11:01 PM
a ty bys sobie mainem nie przyszedl oczyscic spota, tylko honorowa suba walczyl :D
Jak alariona sobie przyprowadziłem na low lvl spot, żeby mieć buff  :P
To nie biłem randomów nawet z wara bo wiem, że padliby na hita :) Co to za przyjemność bić ludzi 5x mając 8x i 4 profe ??
:noob:
A może by wrócić na oficjal :)

Ulquiora

Cytat: Russe w Styczeń 08, 2012, 04:58:44 PM
Cytat: pokit w Styczeń 08, 2012, 04:11:01 PM
Jak alariona sobie przyprowadziłem na low lvl spot, żeby mieć buff  :P
To nie biłem randomów nawet z wara bo wiem, że padliby na hita :) Co to za przyjemność bić ludzi 5x mając 8x i 4 profe ??
:noob:
Brawa dla pana, niektórzy mają na odwrót niestety  :bump:

roli

liczyć na flage to lamerstwo, ale pk to przednia zabawa  :hu_6_1:

Dyma

ej a tak w ogóle Kamil, jak to sie stało, ze nie mieliśmy jeszcze przyjemności się spotkać na spotach? Wiadomo, ze wynik walki to z góry jest przesądzony no ale może byśmy byli rekordzistami w utrzymaniu sie....
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

smoje cp jest slabe w pvp dlatego expimy tam gdzie nei ma ludzi  :) pve ftw

rexetin

Kamil moze tez nazwijcie swoje pt i w title wpiszcie bedziecie pro jak ci z Amber pt  hahaha

kamiil

Cytat: rexetin w Styczeń 08, 2012, 06:14:40 PM
Kamil moze tez nazwijcie swoje pt i w title wpiszcie bedziecie pro jak ci z Amber pt  hahaha

nei trzeba  :D

asdf1movie

widze xrelapse bedziemy sie dogadywac w robieniu flejmu :D

Shen

Nie zapominaj że lider koniecznie musi w tytule dopisać że jest tym liderem, żeby nie było niejasności.

bula

Cytat: Shen w Styczeń 08, 2012, 06:27:48 PM
Nie zapominaj że lider koniecznie musi w tytule dopisać że jest tym liderem, żeby nie było niejasności.
och i nie zapominaj ze jak codziennie nie poplaczesz ze idziesz solo top i nie potyrasz calego teamu sam to znaczy ze twoja ekipa to gowno :E

AsmWalker

Te lagi to jest żałosne. Na ncwescie podobnie lagują ssy? :oops:

Dyma

przeglądałem co tam mam na kompie i po prostu musiałem, jak dla mnie komentarz Rolansa na sam koniec epic

http://www.youtube.com/watch?v=7L2fjGoshZM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

bula

Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 06:34:02 PM
przeglądałem co tam mam na kompie i po prostu musiałem, jak dla mnie komentarz Rolansa na sam koniec epic

Ten film wideo jest prywatny.

Vraghor

Cytat: AsmWalker w Styczeń 08, 2012, 06:33:15 PM
Te lagi to jest żałosne. Na ncwescie podobnie lagują ssy? :oops:
nie ale w miescie sa lagi normalne, na spotach lata sie bez lagow
retired

rexetin

Suchutki

Cytat: rexetin w Styczeń 08, 2012, 06:36:20 PM
na NCW nie ma lagow ;p

Na tajemniczym Innovowskim severze na ktorym podobno nikt nie gra tez nie ma lagow  8)

TapMadls! - Const pt member.

Dyma

Cytat: bula w Styczeń 08, 2012, 06:35:07 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 08, 2012, 06:34:02 PM

Ten film wideo jest prywatny.

/fixed
Update: