Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Arimas

KaRom: Kto tu się czym chwali? nagle avek+sygna = chwalenie się? nie zwracaj na to uwagi, proste.

Też sobie mogę powiedzieć, że połowa sygnaturek userów tutaj mi nie pasuje, ale tego nie powiem bo nawet nie specjalnie zwracam na nie uwagę..

btw. ten queem co zginął na 3 skille to queem ru czy ty kamiil? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Cytat: NightBird w Styczeń 15, 2012, 12:21:04 PM
Ja nie widze w tym nic nienormalnego, kazdy oglada to na co ma ochote..
Dokładnie. Z biegiem czasu poukłada im się w głowach. Wiek 16-24 wybacza :) później ludzie poważnieją.
Swoją drogą problem byłby jakby np. koleś w wieku mojego ojca oglądał MLP, miał z tym sygnę na forum i wlepiał ponycrap pod 1/5 swoich postów. :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

bula

Cytat: NightBird w Styczeń 15, 2012, 12:21:04 PM
Cytat: Pyroman w Styczeń 15, 2012, 04:40:56 AM
Cytat: spiety w Styczeń 15, 2012, 02:48:10 AM
btw. tu w tym temacie jest taki pan co ma koniki hmm czy jemu w dzieciństwie Tatuś wchodził do wanny ?

True story, stary im wchodził do wanny, dlatego mają jakieś dziwne zboczenia. Wciąż myślą, że oglądanie bajek dla 10-cio latek jest normalne.

//Acid -- 10%, nie radzę przeginać w tę stronę.

Ja nie widze w tym nic nienormalnego, kazdy oglada to na co ma ochote..
no ja tez nie widze nic nienormalnego w rapowaniu w piwinicy z ziomkami z dzielni

oh wait ...

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Przede wszystkim, jeżeli jeszcze tego nie zauważyliście drodzy haterzy MLP, cała popularność tego w dużej mierze opiera się na reakcji hater'ów, którzy głośno wyszczekują, że to pedalstwo, zboczenie itd.  Gdyby nie było takich tekstów, byłoby też mniej obrazków, których nienawidzicie.

Mnie akurat ten temat ani ziębi ani grzeje, mam na niego po całości w 100% wy*, chociaż jeden na 20 obrazków zdarzy się naprawdęfajny, o ile potrafi człowiek znaleźć trochę dystansu od siebie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Alarion na admina  :D

Nie wiem czy ludzi zauważyli ale my postujemy te obrazki tylko jak ktoś sobie włącza /hate mode na to   8)

btw.

Trolololo

kamiil

Cytatbtw. ten queem co zginął na 3 skille to queem ru czy ty kamiil?

3 skille na transformacji

haha funreal dobry screen ale gdzie macie big party bo nie widze  :P  hahaha hahaha hahaha

ile macie twilling setow w party??,

Vraghor

Cytat: Arimas w Styczeń 15, 2012, 01:29:23 PM

Nie wiem czy ludzi zauważyli ale my postujemy te obrazki tylko jak ktoś sobie włącza /hate mode na to   8)

btw.

Trolololo
retired

Arimas

Cytat: kamiil w Styczeń 15, 2012, 01:37:01 PM

ile macie twilling setow w party??, u nas 3
Nie dużo wam to pomaga
win 2 ustawki z wami bez potrzeby użycia impulsa...

Dyma

3 skille na transformacji

haha funreal dobry screen ale gdzie macie big party bo nie widze  :P  hahaha hahaha hahaha

podejrzewam, że zero ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Cytat: Arimas w Styczeń 15, 2012, 01:41:57 PM

Nie dużo wam to pomaga

co ma twilling do mage dmg :D

pewnie nei napiszesz jak sie skladacie w 10s:D

KaRom

Nom, sygnatura jest przez was, nawet mialem obejrzec odcinek zeby zobqczyc co to jest... a teraz juz nie :(

hmmm.. tu nie chodzi o czyjes sygnatury czy podpisy, a o wklejanie tych zdjec... :) btw. rozumiem ze robicie na zlosc haterom a co z reszta :)

ps. Czemu ta bajka jest taka SUPER?
Buszek Swintuszek`

Arimas

Cytat: kamiil w Styczeń 15, 2012, 01:48:14 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 15, 2012, 01:41:57 PM

Nie dużo wam to pomaga

co ma twilling do mage dmg :D

pewnie nei napiszesz jak sie skladacie w 10s:D
Kto się składa w 10sec? explain please

@KaRom: obejrzyj i sam mi powiedz  :D według mnie jest fajna i tyle, dla tego oglądam, nie ma tu nic do rozkminiania

kamiil

Arimas

Cytat: kamiil w Styczeń 15, 2012, 01:58:20 PM
garden pvp
Oh to, nie pamiętam dokładnie, ale i tak wygraliśmy so...... whats your point ^^

edit: będę na sieg, postarać się flame etc. plox

kamiil

party sie zlozylo w 10s nie ty :D

chociaz i tak wiekszosc pvp bedzie teraz w dupe  :beksa: 3x mages 300 wepons v 0 armory

Arimas

Cytat: kamiil w Styczeń 15, 2012, 02:03:06 PM
party sie zlozylo w 10s nie ty :D

chociaz i tak wiekszosc pvp bedzie teraz w dupe  :beksa: 3x mages 300 wepons v 0 armory
Ciekawi mnie skąd ludzie biorą takie info  :o

kamiil

Alarion

2 x już mają, ale 3 x chyba jeszcze nie.

Anyway to nie jest powód Kamil do przegranej, o ile wasi DD też mają (summoner szczególnie). Wy macie jeszcze przewagę lvlową!
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

przewagi lvl juz nie ma, my i funreala party stoi na 90 z tego co widze po muzeum

summoner i dager 0 w broni

alite

Cytat: Arimas w Styczeń 15, 2012, 01:29:23 PM

btw.

Trolololo
a ile setow macie? :d na fairy nie poleci klata a konczyny po 5kk są :D

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Roxis

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 05:52:54 PM
Jest jakies dobre melee pt? Albo inaczej, othell rogue daje rade, czy nikt tym nie gra? :p

Ja jak na razie sie mecze rouczem, w 7v7 jest dobry ale zapomnij o pvp 1v1 na full buffie bo wtedy masz do wykorzystania z 2 - 3 skille :)  ( bleed nie wchodzi odpada jeden blow ; bluff nie wchodzi ; para nie wchodzi ; swojego rodzaju trick nie wchodzi ; staby czesto maja low dmg w bok ; dmg z regularow pozostawia wiele do zyczenia ; szanse na wejscie na tylca masz co 15s lub raz na iles tam hide'm ;  itd )

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer