AW vs PW

Zaczęty przez UrShak, Kwiecień 24, 2006, 08:18:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ktora postac bardziej Ci sie podoba?

Abbys Walker
28 (54.9%)
Plains Walker
23 (45.1%)

Głosów w sumie: 51

Głosowanie skończone: Kwiecień 24, 2006, 08:18:29 PM

Dev

z tego co mi wiadomo najlepszym daggerem jest TH, ciekawa postac z tego co słyszałem i widziałem. Tam gdzie ja mam mobka na 5 crytycale (l2elite) tam TH ma go na 3 ... albo na 2. I do tego piekielnie szybkie ciosy ma.

Każdy dagger rozwali Łucznika i maga, ale nigdy nie wygra z jakimkolwiek tankiem (patrząc na równe lvl) i to tzreba brać pod uwagę.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Zagraj na globalu.Tam TH jest dobry tylko na moby bo do niczego sie nie nadaje.Jest taka opinia ze jak ktos jest sredni to jest do dupy.

eSkel

Jeszcze co do wygladu.. wg mnie najladniejsza postac w grze :P
[
Tylko Krisa nie mialem... :/

UrShak

Sa gusta i gusciki, mi sie tam ona nie podoba, taka jakas inna jest...
Nie ma to jak dark elfka z duzymi cycami i zgrabna pupa.
Tak czy siak olac panny, moj dagger to bedzie FACET ;]

Yoker

Jaki Tallum?? Jaki SS?? OMG... już to zauważyliście, Skrzat zresztą też się przyznał do błędu... ale nie przeskoczysz tego Skrzat... PW jest lepszy i nie masz co się kłócić... Moim skromnym zdaniem PW jest NAJLEPSZĄ postacią z melee fighterów... Sam spykałem wiele SRów (nawet z BoPami +20 guidance) co mieli po 8k HP...

Yoker

Jaki Tallum?? Jaki SS?? OMG... już to zauważyliście, Skrzat zresztą też się przyznał do błędu... ale nie przeskoczysz tego Skrzat... PW jest lepszy i nie masz co się kłócić... Moim skromnym zdaniem PW jest NAJLEPSZĄ postacią z melee fighterów... Sam spykałem wiele SRów (nawet z BoPami +20 guidance) co mieli po 8k HP...

Ryltar

CytatJeszcze co do wygladu.. wg mnie najladniejsza postac w grze Razz
[

Zdzira jak kazda inna :P

CytatMoim skromnym zdaniem PW jest NAJLEPSZĄ postacią z melee fighterów...

Udowodnic ze SK lub Da go rozwala z palcem?

CytatSam spykałem wiele SRów (nawet z BoPami +20 guidance) co mieli po 8k HP...

Ja moim AW tez pozabijalem sporo postaci na Kainie.

Yoker

Tak, jeśli jesteś w stanie to udowodnij to... Szczerze mówiąc chciałbym widzieć jak DA wygrywa z PW... PW na full buffach wlepi mu KAŻDY power attack a jak DA zestunuje PW to będzie w niego trafiał 2/10 (pantere zabije się jako pierwszą, a później trzeba czekać trochę na przywołanie...).

Czas nagrać kilka filmików z moim PW w akcji i udowodnić niektórym co nieco...

UrShak

No dawaj yoker dawaj, bo jak na razie przewage ma aw :>

Cyceron

CytatSa gusta i gusciki, mi sie tam ona nie podoba, taka jakas inna jest...
Całkiem pozytywna według mnie  :P

Cytat: UrShakNie ma to jak dark elfka z duzymi cycami i zgrabna pupa.
No tak.. byle by nie były za duże te cyce bo to też wygląda nie ciekawie wtedy, ale owsze DE są też wyczesane :P

Rób kogo chcesz, chociaż jak chcesz robić faceta to rób LE bo DE wygląda jak pedałek, a tamten jak słominy chłopczyk  :D

eSkel

UrShak, nie wiem jak Ty grasz ale ja w tym czasie jak tu dystkutujemy zdazylbym zrobic 40lv AW i 40lv PW >_> Zabawa na 3 dni akurat.

Cyceron

Cytat: eSkelZabawa na 3 dni akurat
:o  na niskich rateach? o lol.. nie wiem jak ty ale w domach ludzie umierają.. Ale fakt faktem, że od tych dyskusji to ja bym zdążył dostać wysypki, 3x-40 lvl i 30 razy orgazmu

UrShak radze ci dobrze i szczerze. Zrób PW! A reszta to już historia..

eSkel

Wlasnie to jest najwieksza zaleta pirackich serwerow, raty 7-10x i wieksze, i robisz w tydzien postac 52. Niekoniecznie 24/7 :)

Yoker

Moje rekordy z L2World (x10):
0-32 w jeden dzień (mniej niż 2,5h...)
0-52 w 5dni
0-70 trzy tygodnie :D

Cyceron

taaa grałem dzisiaj na mobie 3 h i mam tylko 14/15 lvl :/
nie wiedzieć czemu ale na olumpusie x3 w 3 godziny 20 miałem czy jak tam..
Jak mam tak zaexpić ? 0.o Wiem wiem trzeba znać miejsca.. i co dalej? Ładnie prosze o podpowiedź  :roll: .

Dev

tia... DA i SK daggerow maja z palcem w .... jak kazdy tan bo to po sa stworzeni - zeby rozwalac sztyleciarzy no i moze jeszcze lucznikow z racji deflect arrow. Jak chcesz przyjdz na L2elite, pw zrobisz na 50 lvl w 2 dni albo krocej i zobaczymy kto wygra ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Yoker

Mówie Wam, DA NIE MA PRAWA wygrać z DA... Wgram od nowa C3 i Wam udowodnie, choć będzie to ciężkie ponieważ jest problem ze znalezieniem DA na L2World... Ale poszukam... Nagram też PvP z innymi postaciami... DA z mieczem trafia w daggera (na tym samym lvl) 2/10 (z mieczem, z bluntem jest troche lepiej, ale nadal b.b.b słabo...) jak masz dyes +4con to Ci może fiknąć. Wcale tak często nie będzie stan wchodził. A poźniej seria mortal+deadly+bliding i kto jest górą?? PW taką seryjką zapoda z 2k a ile DA może mieć życia?? Więcej jak 16k nie widziałem...

Dymek69

PW 2k? W taki def? Chyba jestes nie powazny, gralem SK i kazdego daggerem bez problemowo pokonywałem, bylo najciezej z TH, ktory mial dosc sporo hp, a tak to latwizna, AW malo hp PW tez. Tylko, ze z PW to raczej magia, bo fakt jego evasion jest niezle, ale z damascusem trafilem go 3/5.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

eSkel

A ja glupi myslalem ze ten temat umarl... Na_kazdym_serwerze_jest_inaczej. I trzeba sie takze z tym liczyc :P

Yoker

W sumie muszę się z Tobą zgodzić eSkel... masz świętą racje

Yoker

Dymek69, obejrzyj sobie ten filmik i przemyśl jeszcze raz to co napisałeś. Wpradzie nie jest to mój filmik (tylko jakiegoś n00ba co robi PvP z botem - bishopem), ale zobaczysz jak DA będzie łupał TH a jak TH będzie pakował serię w DA...

Tu jest właśnie ten link

CzaRi

Wg. mnie wygra AW gdyz ma on wiecej skilli ofensywnych. Elf nie ma rzadnych atakow z odleglosci zadawajacyhc dmg. A AW pusci mu freezing strike i moze go meczyc drainami i takimi tam,  pod koniec podejsc i go wykonczyc przynajmniej jest to moje zdanie. Fakt ogolnie bardziej wole DE.
Wiec wybierz postac ktora Ci sie bardziej podoba, najlepiej bedzie jesli zobaczysz kto jest lepszy w "Praktyce" wtedy bedziesz mogl sam oceniec. Kto jest lepszy.

Pozdrawiam
...:::A kto dołki kopie ten się grabaż nazywa:::...

...:::Server:::...

...:::L2 Paradise:::...

System

PW wchodza czesciej skille...gram na takim servie Trease Hunterem...w ogóle nie raz nie chca skille wejsc...o backstabie  w ogóle nei mowie...wejdzie 1 na 10, na innym servie gralem PW i backstab wchodzil 1 na 2-3 jak i reszte skilli.i dlatego nadrabia tym  ze nie ma skilli ofensywnych ale nadrabia blow-ami
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Ryltar

Jak backstab wchodzi tylko od tylu chociaz sa przypadki ze od przodu.A jak nie moze wejsc BS od tylu to jest zbugowany serwer.

Fusin

Ekhem... otóż przedtem głosowalem na PW... błąd... o wiele lepszym daggerem jest AW, zarówno do exepa jak i do pvp... na samym exepie PW zużywa tyle potkow, ze szok... a jego heal bierze za dużo MP... o wiele lepszy drain ktory dmg zadaje.

Pozdro

Ps: w takim wypadku jest 14 do 13 dla AW
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]