Star Wars: The Old Republic w tym roku!!!

Zaczęty przez EsTeCzteryRkA, Lipiec 22, 2011, 08:47:56 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Cytat: Ryane w Grudzień 27, 2011, 05:43:14 PM
Przydalby sie, ale jakos malo ludzi z tego forum tutaj sie udziela :(
O tych wymaganiach co do dark, side lvl przy itemkach czytalem, ale nie znalazlem zadnego info czy sa itemki co wymagaja grey side. A niestety moje wybory trzymaja mnie ciagle przy grey side, lecz jesli dark/light przynosi wieksze korzysci to wolalbym teraz to zmienic, dopoki mam niski lvl. A na flashpointach mozna to szybko odrobic :)
Nie ma specjalnych itemów dla tych co pomiędzy chyba a szkoda bo własnie Kotor wprowadził szarych jedi

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Tirius

Dokładnie - musi więcej osób się udzielać, aby dział powstał  :P
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Solar

Cytat: Tirius w Grudzień 27, 2011, 06:25:20 PM
Dokładnie - musi więcej osób się udzielać, aby dział powstał  :P
Jakoś do EVE nie było zbyt wielu ludzów a dział był. BTW pierwszy raz tak irytuje mnie przerwa techniczna w mmo jak ta teraz w swotorze a grałem na Nai XD

Luna
Franz
Lancer

Ryane

No ja razem z dzisiejszym dniem mam juz 3 dni na 6 straconych. Na poczatku sciagalo mi pozostale dni, gdy konto nie bylo aktywne (nie powiazane z karta kredytowa) co wedlug mnie nie powinno miec miejsca, skoro to przez ich 'zabezpieczenie' nie moglem grac. A teraz zas kolejny dzien :( Ale nic na to sie nie poradzi, nowa gra, wiec takich przerw bedzie pewnie wiecej. Jak sie uda zrobic dzisiaj jednego flashpointa to bede zadowolony :)

Solar

Cytat: Ryane w Grudzień 27, 2011, 06:53:56 PM
No ja razem z dzisiejszym dniem mam juz 3 dni na 6 straconych. Na poczatku sciagalo mi pozostale dni, gdy konto nie bylo aktywne (nie powiazane z karta kredytowa) co wedlug mnie nie powinno miec miejsca, skoro to przez ich 'zabezpieczenie' nie moglem grac. A teraz zas kolejny dzien :( Ale nic na to sie nie poradzi, nowa gra, wiec takich przerw bedzie pewnie wiecej. Jak sie uda zrobic dzisiaj jednego flashpointa to bede zadowolony :)
NOlej bazyliszka i dawaj na baccas blade nie będziesz miał kolejek :D

Luna
Franz
Lancer

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ryane

baccas blade to serwer pve wiec odpada :p A na bassilisk nie ma, az tak dlugich kolejek. Podlaczam sie do serwera, minimalizuje gre, odpalam 1 odc aníme i jak skoncze ogladac juz moge grac :) A co do serwera to sie ciesze, ze polacy w wiekszosci pisza po angielsku na general czacie.
@esteczteryrka
jeszcze nawet miesiac nie minal :) ja tylu rzeczy jeszcze nie ogarniam, ze bede mial co robic przez przynajmniej 3 miesiace.

EsTeCzteryRkA

Cytat: Ryane w Grudzień 27, 2011, 09:53:37 PM
baccas blade to serwer pve wiec odpada :p A na bassilisk nie ma, az tak dlugich kolejek. Podlaczam sie do serwera, minimalizuje gre, odpalam 1 odc aníme i jak skoncze ogladac juz moge grac :) A co do serwera to sie ciesze, ze polacy w wiekszosci pisza po angielsku na general czacie.
@esteczteryrka
jeszcze nawet miesiac nie minal :) ja tylu rzeczy jeszcze nie ogarniam, ze bede mial co robic przez przynajmniej 3 miesiace.
<stark a nie este;d
no moze i tak, ale samemu sie chujowo gra, ciezko znalezc grupe na insty... w wowie chociaz byla wyszukiwarka a tutaj samemu trzeba nakurczac ze szukam tanka do insty....
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Solar

Cytat: EsTeCzteryRkA w Grudzień 27, 2011, 11:51:03 PM
Cytat: Ryane w Grudzień 27, 2011, 09:53:37 PM
@esteczteryrka
<stark a nie este;d
no moze i tak, ale samemu sie -_-' gra, ciezko znalezc grupe na insty... w wowie chociaz byla wyszukiwarka a tutaj samemu trzeba nakurczac ze szukam tanka do insty....
Jest coś takiego jak lista graczy na danej planecie server pvp czy pve prawie żadna różnica

Luna
Franz
Lancer

Sabaton

U can use ctrl+v to spam recruitment info to general chat

Ryane

W koncu to nowa gra, wiec nie jest doskonala. A taka wyszukiwarke mogliby wprowadzic w dodatku albo  patchu. Ja jeszcze na to nie narzekam na low lvlu, zobaczymy pozniej :)

Daglas

Na każdej planecie można zobaczyć graczy online. A co do rajdów to polecam dołączyć do Sith Empire (ok 600 członków) także zawsze na rajd znajdziesz potrzebne osoby.

Ryane

Gracie jeszcze? :) Ja przechodze na strone republiki, jakos fabula imperium nie pasuje do mojego stylu gry. Podajcie swoje nicki to sie doda do friendow, bo aktualnie lista puuusta :(

Sin3R

Ja zdecydowalem sie kupic i sprawdzic bo kumple z pracy namawiali mnie na gre juz od startu. 40 funciakow za sama gre i pozniej 9 za abonament  na poczatku troche mnie wstrzymywalo ale pomyslalem ze sprawdze bo bardzo chwalili :) Gram dopiero kilka dni (4-5) ale musze powiedziec ze gra jest naprawde znakomita i bardzo przypadla mi do gustu. L2 juz mnie bardzo znudzilo i jestem przekonany ze dokonalem swietnego wyboru. Duzo rzeczy jeszcze nie ogarniam i znajomi wprowadzaja mnie powoli ale klimat i  rozgrywka sama w somie to miodzio :D Polecam kazdemu znudzonemu innymi mmo bo naprawde warto a wydane pieniadze( moze i troche wygorowana cena) nie pojda na marne. :afro:

Solar

Cytat: Sin3R w Styczeń 12, 2012, 02:27:21 PM
Ja zdecydowalem sie kupic i sprawdzic bo kumple z pracy namawiali mnie na gre juz od startu. 40 funciakow za sama gre i pozniej 9 za abonament  na poczatku troche mnie wstrzymywalo ale pomyslalem ze sprawdze bo bardzo chwalili :) Gram dopiero kilka dni (4-5) ale musze powiedziec ze gra jest naprawde znakomita i bardzo przypadla mi do gustu. L2 juz mnie bardzo znudzilo i jestem przekonany ze dokonalem swietnego wyboru. Duzo rzeczy jeszcze nie ogarniam i znajomi wprowadzaja mnie powoli ale klimat i  rozgrywka sama w somie to miodzio :D Polecam kazdemu znudzonemu innymi mmo bo naprawde warto a wydane pieniadze( moze i troche wygorowana cena) nie pojda na marne. :afro:
Ja dobijam powoli do 50 lvlui się zastanawiam co dalej oO jak na razie ta gra nie ma end game wszystko co fajne w tej grze dzieje się w takcie jej przechodzenia.

Luna
Franz
Lancer

Abruzzi

http://www.youtube.com/watch?v=7uT90g1-hJg&feature=player_embedded

lepiej mi fortece w aionie chodziły  (gdzie było z 4x więcej ludzi niż tu) na moim starym komputerze
born different.

Ryane

To, ze gra jest kiepsko zoptymalizowana to fakt. Lecz nie liczylbym na poprawe tego.
btw wie ktos co sie robi z tymi matrix shardami? Znalazlem na coruscant pomieszczenie gdzie robi sie z nich jakas kostke. Nie mam jak sprawdzic, bo brakuje mi jeszcze jednego datacrona.
btw #2 fabula troopera <3

Sin3R

@ Solar
Mi do 50 jeszcze duuuzo brakuje(ogolnie malo czasu na gre) ale sadze, ze ludzie ktorzy powbijali juz ten max lvl to raczej nie wychodza z warzonow i nabijaja pvp. Mozna zawsze zdobywac lepszy sprzet no i pozostaje rowniez zrobienie jakiegos alta pod gildie/znajomych :D Poza tym to bardzo mloda gra ktora ma chyba z miesiac jak sie dobrze orientuje wiec na bank tworcy jej tak niepozostawia i mozemy liczyc na coraz to nowsze updaty.
@ Ryane
W tej grze ogolnie fabula jest znakomita i nadaje swietny klimat nawet dla tych ktorzy nigdy niebyli fanami star wars (jak ja) :)

Ja sam ogolnie jestem noobem strasznym i duzo rzeczy nieobczajam :afro: Mam nadzieje ze powoli ogarne wiekszosc a na razie wyglada na to ze rozgrywki pozostalo mi jeszce na dluuuuugie dni :)

Solar

Cytat: Sin3R w Styczeń 18, 2012, 01:57:21 PM
@ Solar
Mi do 50 jeszcze duuuzo brakuje(ogolnie malo czasu na gre) ale sadze, ze ludzie ktorzy powbijali juz ten max lvl to raczej nie wychodza z warzonow i nabijaja pvp. Mozna zawsze zdobywac lepszy sprzet no i pozostaje rowniez zrobienie jakiegos alta pod gildie/znajomych :D Poza tym to bardzo mloda gra ktora ma chyba z miesiac jak sie dobrze orientuje wiec na bank tworcy jej tak niepozostawia i mozemy liczyc na coraz to nowsze updaty.
@ Ryane
W tej grze ogolnie fabula jest znakomita i nadaje swietny klimat nawet dla tych ktorzy nigdy niebyli fanami star wars (jak ja) :)

Ja sam ogolnie jestem noobem strasznym i duzo rzeczy nieobczajam :afro: Mam nadzieje ze powoli ogarne wiekszosc a na razie wyglada na to ze rozgrywki pozostalo mi jeszce na dluuuuugie dni :)
No własnie jak poraz 10 będziesz musiał bawić się w grę w piłkę to cie zacznie kurwica brać. Co jak już zdobędą ten sprzęt ? co dalej ? Nic, można znowu biegać za piłką a zrobienie kolejnej postaci i ciachanie tych samych questów typu zabij miliard czego raczej powiększy kurwicę. W porównaniu z l2 ta gra nie ma end game nawet o pvp trudno na serwerach pvp XD

Luna
Franz
Lancer

Gandam

dla tego dziwi mnie fakt ze system pvp typu L2 malo kto stosuje :) o ile ktos jeszcze taki ma :(( nie ma to jak uniwersalne spoty na ktorych wszystko moze sie stac :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Sin3R

Pomimo tego ze pve system w tej grze stoi na wysokim poziomie to samym biciem mobow czlowiek sie nie zaspokoi :) Na otwartym swiecie malo kto robi pvp bo kazdy jest zajety wlasnymi questami i farmieniem itemow i expa, jedynie warzony daja jakas przyjemnosc z pvp. Ja na razie i tak wbijam dopiero 30 lvl wiec jeszce duzo farmy mnie czeka ale powoli zastanawiam sie jak to bedzie wygladac jak wbije max lvl :P Trzeba sie zgodzic z gandamem ze takiego wlasnie systemu w tej grze brakuje.
@ Solar
Miejmy tylko nadzieje ze tworcy beda systematycznie dodawac nowe rzeczy i mozliwe ze zmieni sie troche ilosc pvp na serwerach. W koncu to raczkujaca dopiero gra i pewnie duzo zmian nas w niej czeka.Jedna jest zapowiadana na chyba na marzec jak dobrze pamietam( jakis podobno duzy update i duzo zmian) no ale wszystko wyjdzie w praniu :)

Ryane

Cytat: Gandam1989 w Styczeń 19, 2012, 06:03:32 PM
dla tego dziwi mnie fakt ze system pvp typu L2 malo kto stosuje :) o ile ktos jeszcze taki ma :(( nie ma to jak uniwersalne spoty na ktorych wszystko moze sie stac :P

W SWTOR sa frakcje, tak jak wowie, wiec taki system nie mialby racji bytu. System pvp w l2 uwazam za najlepszy jaki w grze MMO spotkalem, lecz w niektorych grach nie sprawdzilby sie. Moze w Lineage Eternal tez cos takiego wykorzystaja, choc to juz calkiem inny gatunek MMO.

Gandam

w SW faktycznie byloby to ciezkie, Aion probowal sie ratowac "abbysem", wedlug mnie zrobic po np 20lvlu wszystkie spoty uniwersalne i tyle :) a by blokowac system nabijania pvp odejmowac np ilosc zabitych w statach jezeli mialoby sie X lvli roznicy :) ale to tylko marzenie :)
Piszac tamto mialem na mysli glownie GW2 [ do czego sie przymierzam ] oraz T.E.R.A :)

tak jak pisalem w temacie o GW2, tworcy gry powinni tworzyc 2 typy serverow, PVE + eventualny server z PVP [to na co jest moda teraz] oraz 2 typ czyli system L2 :) Kazdy bylby zadowolony, a mysle ze duzo wiecej pracy przy tym by nie mieli :(

SW to poki co sukces, w znacznym stopniu dzieki swojej prostocie, oraz faktowi ze udalo im sie niezle odwzorować swiat GW dla fanow, ktoryj jest na potege :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

W SWTOR gra mi sie naprawde swietnie, lecz z pvp jest ciezko. Moze dlatego, ze przyzwyczailem sie do systemu z l2. Brakuje mi takich spontanicznych przypadkowych walk. A system ten jaki spotkamy w swtorze lub w wowie nie przypadl mi do gustu. Jeszcze 60 dni, jak sie nic z tym nie zmieni to chyba przejde na GW2.

Solar

Cytat: Ryane w Styczeń 29, 2012, 03:55:55 PM
W SWTOR gra mi sie naprawde swietnie, lecz z pvp jest ciezko. Moze dlatego, ze przyzwyczailem sie do systemu z l2. Brakuje mi takich spontanicznych przypadkowych walk. A system ten jaki spotkamy w swtorze lub w wowie nie przypadl mi do gustu. Jeszcze 60 dni, jak sie nic z tym nie zmieni to chyba przejde na GW2.
Tam nie ma pvp na ilium robi sie questy przez walenie aoe i tyle. A warzony po dobiciu do 50 zaczynają nudzić albo irytować. A i co do "mass pvp" na ilium to fpsy wypadają podobnie jak na siege w l2 tylko, że w l2 jest wtedy więcej ludzi na mapie

Luna
Franz
Lancer