Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Ja ostatnio oglądam raczej angielskie na watchanimeon.com, a link podałem tak o ;)

Mc6

jakos latem skonczylem ogladac naruto i czytac mange chociaz manga nie byla az tak zla. Anime zrobilo sie wtedy tak slabe, ze z czasem zapomnialem o naruto. Dalej jest tak slabe czy jest po co wracac? ;p

/skonczylem ogladac na etapie glupich potworkow innych badziewi wyskakujacych z wody jak plyneli razem na ta wyspe trenowac i ukryc sie, a czytac skonczylem jak kisame(?) (ten rekinek) wyskoczyl z broni :P

Kamal

powiem ci, że prawdopodobnie naruto się wkrótce skończy :D ja się zanudziłem czytając wojnę, ale teraz.... :D

Polopiryn

Ja tam się nie znudzę, ta historia chociaż ma jakiś sens i jest po co czekać do czwartku ;p
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Cytat: Polopiryn w Styczeń 10, 2012, 11:42:16 PM
Ja tam się nie znudzę, ta historia chociaż ma jakiś sens i jest po co czekać do czwartku ;p

Dokładnie : ) ciekawe co będzie w tym odcinku
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

kaganpwnz

te cale "Naruto" zrobilo juz sie nudne. Dalej sa te fillery czy moze juz ida dalej z "tematem" ?

Kamal

aż stronę wcześniej wkleiłem aktualną listę EP :D

Polopiryn

Zaczynamy zabawę :D. Ale nie rozumiem czegoś, wcześniej jeden trening się toczył po xxxx odcinków, a teraz +/- 1-2 odcinki na etap ;o

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Cytat: Polopiryn w Styczeń 20, 2012, 01:40:22 AM
Zaczynamy zabawę :D. Ale nie rozumiem czegoś, wcześniej jeden trening się toczył po xxxx odcinków, a teraz +/- 1-2 odcinki na etap ;o

Przypomniałeś mi o odcinku... ten był dobry! Chcę już następny =D
Sebal- Life ...

Polopiryn

Piękny odcinek, w końcu czegoś człowiek się dowiedział o Kushinie. Szkoda trochę, że walki z Kyubim nie było. Jednak takiego obrotu się nie spodziewałem. Piękny naprawdę, aż mi łezka poleciała  :beksa: . Nie mogę się doczekać następnego :(((

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Cytat: Polopiryn w Styczeń 27, 2012, 12:59:25 AM
Piękny odcinek, w końcu czegoś człowiek się dowiedział o Kushinie. Szkoda trochę, że walki z Kyubim nie było. Jednak takiego obrotu się nie spodziewałem. Piękny naprawdę, aż mi łezka poleciała  :beksa: . Nie mogę się doczekać następnego :(((

Może mi łezka nie poleciała, ale popieram. Odcinek, mimo, że walki nie było to słodki był. Na prawdę wspaniale jest obejrzeć czasem taki przerywnik, który jest dobrze zrobiony ; D
Sebal- Life ...

Materid

Ona mu jeszcze wszystkiego nie powiedziała wiec pojawi sie na pewno w nastepnym odcinku jeszcze!
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kamal

@manga Naruto = OP, moim zdaniem to lekka przesada

Ryltar

No tak pewnie wyjdzie wał w stylu że Naruto jest reinkarnacją Sage albo jakaś podobna bzdura.<sarkazm> Normalnie jestem w szoku bo się tego nie spodziewałem.</sarkazm>

Polopiryn

Powiem tak WTF!?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Polopiryn

Kolejny odcinek?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Polopiryn

No, znowu się poryczałem  :beksa: Jednak naruto ma ten swój urok, a odcinek..... no po prostu....... nie da się opisać tego słowami

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Noo... ja już chcę zobaczyć walkę naruto vs kyubi <3
Sebal- Life ...

Ryltar

Przecież ta walka już się skończyła...

Polopiryn

Cytat: Ryltar w Luty 11, 2012, 01:02:18 PM
Co ty za herezje gadasz :O? Przecież ona dopiero co zniknęła, a idąc 2 odcinki wstecz Kyubi był tylko przyczepiony do łańcuchów.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

lukasz09091

No fajnie jest :) ehh szkoda, że u mnie nie wyzwala to tak wielkich emocji ... ale poruszające te ostatnie odcinki, nie powiem, że nie. Czekam na następne

Ryltar

Cytat: Polopiryn w Luty 11, 2012, 01:10:49 PM
Cytat: Ryltar w Luty 11, 2012, 01:02:18 PM
Co ty za herezje gadasz :O? Przecież ona dopiero co zniknęła, a idąc 2 odcinki wstecz Kyubi był tylko przyczepiony do łańcuchów.

Tak i naruto oklepał mu ryj rasenganami.Był nawet pokazany w Kuyubi mode (który wygląda fajnie).

Polopiryn

Chyba gdzieś odcinek zgubiłeś. Naruto się rzucił na Kyubiego, tak jak mówisz oklepał go rasenganami wtedy zaczął wysysać jego chakre ale ta nienawiść kyubiego zaczęła go przerastać i w połowie zamienił się w kyubiego. Wtedy się uaktywniła chakra Kinshuny i złapała Kyubiego w te swoje łańcuchy i zaczęła gadać z naruto, a potem dalsza opowieść jak to było z nią..... Więc jeszcze sprawa nie jest rozstrzygnięta, ale zgaduję i tak mu się uda :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Powiedziałbym ci czy zgadłeś czy nie, ale zepsułbym ci zabawę :D