Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: pokit w Luty 01, 2012, 02:06:28 AM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:00:06 AM
no tego debila, to się przebić już nie da ; p

co ty tak wszystkich od kretynow i debili wyzywasz?

nie wszystkich,a raptem póki co 2 osoby (mówiąc o HB). Czemu? Poczytaj posty Sutriusa, bo w robieniu z siebie pajaca przebija chyba prawie Zojkę.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:17:19 AM

nie wszystkich,a raptem póki co 2 osoby (mówiąc o HB). Czemu? Poczytaj posty Sutriusa, bo w robieniu z siebie pajaca przebija chyba prawie Zojkę.

co z tego ze po forach troluje, wy nie jestescie gorsi w trolowaniu :P a ani z nim ani z turnonem nie gadales na ts a to jest czesto tak ze poki kogos nie poznasz bedac po tej samej stronie to nie bedziesz wiedzial jaki gosc jest naprawde.

Alarion

poważnym zachowaniem wg ciebie jest najpierw wrzucanie kogoś na block listę chuj wie za co, a kilka dni późnije odblokowywanie go, żeby się o coś związanego z oly zapytać...?

Ja sobie troluję raptem nasze Polaczkowo i nic więcej, no chyba, że Fossil się dorwie któregoś razu jak mnei nie będzie, do hero voice'a, to będzie trolling na maxa I guess ; p

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:24:49 AM
poważnym zachowaniem wg ciebie jest najpierw wrzucanie kogoś na block listę -_-' wie za co, a kilka dni późnije odblokowywanie go, żeby się o coś związanego z oly zapytać...?

Ja sobie troluję raptem nasze Polaczkowo i nic więcej, no chyba, że Fossil się dorwie któregoś razu jak mnei nie będzie, do hero voice'a, to będzie trolling na maxa I guess ; p

wrzucil cie na block liste bo sie z niego nabijales a w reszte nie wnikam.

Alarion

bullsh1t, no ale nie wnikaj skoro i tak prawdy się nei dowiesz od niego zapewne ; p

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:46:14 AM
bullsh1t, no ale nie wnikaj skoro i tak prawdy się nei dowiesz od niego zapewne ; p

ale to nie bullshit bo sie nabijales z niego na pm do mnie, nie wiem nawet z czego, ja mu to powtorzylem a on cie dal na block liste :P

Arimas

Cytat: pokit w Luty 01, 2012, 02:47:53 AM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:46:14 AM

ale to nie bullshit bo sie nabijales z niego na pm do mnie, nie wiem nawet z czego, ja mu to powtorzylem a on cie dal na block liste :P
No to mamy niezłe nieporozumienie  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

greesha

Widze ze HB ostro stara sie was zrekrutowac ;D :D :D

Przestalem czytac forum 4game bo posty Sutriusa sa poprostu jakas mega kupa ( a postuje co chwile). :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

Draghar

kamiil

heroes.
Summoner -Oton (HI)
Enchanter - Sproot (HI)
Healer - Alarion(HI)
Dagger - Fantomitza (HI)
Tank -Lotus (HI)

Nuker -rizzer (BMF)

Archer -KingSize ( Behappy)

Tyr Warrior - Breaker

g4ce

playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

kamiil

alite

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:17:19 AM

z tego co wiem to pt  sutriusa poszło na ncbotsofta : o wiec w hb zostało 3 pt w tym moje które sie nie liczy bo nie mam dd :D

kamiil

chyba graja bo juz sharas lvluje enchantera

macie duze ally, merge dobre cp  :)

Alarion

Cat Drama Maker

xRelapse

Widziałem Alariona jak już napinał bajce przy pomniku bohaterów czekając na ten zacny status.

kamiil

Quibre

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:24:49 AM
Jak czytam te twoje ciągłe hasełka "polaczkowo" to się zastanawiam czy niejesteś jakąś ukrytą opcją niemiecką.
Cytat: kamiil w Luty 01, 2012, 07:47:07 AM
heroes.
Summoner -Oton (HI)
Enchanter - Sproot (HI)
Healer - Alarion(HI)
Dagger - Fantomitza (HI)
Tank -Lotus (HI)

Nuker -rizzer (BMF)

Archer -KingSize ( Behappy)

Tyr Warrior - Breaker

Nawet jeden hero w moi ally Tyr  :)

Cytat: kamiil w Luty 01, 2012, 11:18:34 AM
alarion kampi monument od 7

Gimbaza ma ferie  :P

Alarion

sorry Quibre, fail, w grze byłem dopiero od 10:30 i wiem dobrze od której jest odebranie. Wcześniej miałem zaliczenie o 08:00, więc fail x 2 : )

Próbuj dalej

Cat Drama Maker

Quibre

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 11:30:07 AM
sorry Quibre, fail, w grze byłem dopiero od 10:30 i wiem dobrze od której jest odebranie. Wcześniej miałem zaliczenie o 08:00, więc fail x 2 : )

Próbuj dalej
Fail to jest akurat po przeczytaniu każdego twojego postu.
Ja komentowałem tylko post kamilka.
Fail z twojej stronki

Alarion

ohh w8, to odpowiadając na cudzy post, gdzie zawartość jest skierowana w moim kierunku (jak daje się doczytać zresztą w ostatnich kilku twoich postach), to ja nie mam prawa na to odpowiedzieć? : )

Zresztą skończ ze słowem "gimbus" i wszelkimi jego odmianami, bo stanowczo go nadużywasz i jeszcze przy tym srodze się kompromitując.

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Quibre w Luty 01, 2012, 11:35:34 AM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 11:30:07 AM

Próbuj dalej
Fail to jest akurat po przeczytaniu każdego twojego postu.
to dobrze failujesz czytajac

Alarion

kto do c** wafla ocenzurował słowo g i m b u s, przecież Quibre i paru mu podobnych się załamie...  :oops:

Cat Drama Maker