Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

HellSign

Cytat: ugh w Luty 01, 2012, 03:14:44 PM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:56:51 PM
Cytat: g4ce w Luty 01, 2012, 02:41:20 PM
Cytat: Quentim w Luty 01, 2012, 02:29:24 PM
Cytat: g4ce w Luty 01, 2012, 02:16:11 PM
Cytat: montezuma w Luty 01, 2012, 02:12:23 PM
Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 02:00:08 PM
Jezeli ja wyzywam haterow, to jak ocenisz w takim razie ich zachowanie?

I przeczytaj posta jeszcze raz, nigdy nie dalem warna haterowi, ani nawet nie grozilem (rozumiesz to zdanie?) Aby mogl przed calym forum sie skompromitowac. Simple as that

Moderatora obowiązują znacznie wyższe standardy wypowiedzi niż zwykłego użytkownika i jego obowiązkiem jest studzenie wybuchowych użytkowniku. Niestety ty całkowicie postępujesz odwrotnie i zamiast uspokajać to prowokujesz, wielokrotnie łamiąc regulamin. Jesteś moderatorem wiec zachowuj się jak moderator.

W tej sprawie masz racje. Jestem postronnym uzytkownikiem ale zauwazylem ta przypadlosc moderatora Alariona

Od teraz jestes juz tylko marnym hejterem  :)

?

?

Ehh QQuentimie, QQuentimie... Przynajmniej fajnego kolege masz w OB, z ktorym mozesz sobie na wspolne tematy pogadac, zapominajac, jak na franz sie z niego calym cp nabijalismy : ) nick ci chociaz podal?

Ok Zojka, zrobmy deal:

Ty zmniejszysz poziom bzdur wypisywanych (z ranger sluzy tylko do pilnowania nobla i uzywa go mala czesc osob i tego typu teksty) a ja zwieksze (jak to ujales) "standardy moderatora".  Ohh w8....

co ma wspólnego botowanie z "poziomem standardu twojego moderowania"? n/c

Zaraz poleci gruby Hate - ale

Alarion jesteś inteligenty facet, to też trzymaj się 1nej wersji ja wiem, że "ping-pong" na forum Ci się podoba i na ryjku banan od ucha do ucha jest. Tylko, że wiesz w momencie kiedy "inteligentnie" zmieniasz punkt położenia czy temat jak kto woli to żygać się chce (Tak to jest widoczne, tak to jest celowe, tak to jest teh-drama... ale ile razy można o tym samym)

Cytat: Horken w Luty 01, 2012, 03:24:33 PM
Alarionie czemu hv takie drogie? :(

Najdroższe jak już, ale nie jest drogie :) - kronikę wcześniej na nierozwiniętym x1(drop rate) serwerze farmiłbyś seta ..... xx - xxx godzin, a tutaj rach ciach parę dni max i masz.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Nie wiem, ja bylem na uczelni i dopiero wracam do domu, na moja postac ma dostep caly const.

Generalnie jak jestem na swojej postaci, to pm z nickiem z polaczkowa i jak bede mial sekunde wolna, to napisze.

Ugh
Nie chodzilo o to, tylko o kretynizm tego cytatu, bo kazdy ktojest troche ogarniety, wie jak jest naprawde.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Siedzę od rana i nie widziałem jeszcze hero dramy. Jakiś pakt o nieagresji?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

xRelapse

Ale Wy zamulacie tym biadoleniem, raz na ruski rok trzeba rozweselić ten topik  :beksa:

Zacny avatar?!  8)

Vanquish

Russe

Chciałem zauważyć, że teraz liczba hero jest mega ograniczona a dwa, część jeszcze hero nie odebrała :)
Ale spoko, spoko ^^ Fosil na spółkę ze mną się dorwiemy do HV to damy czadu   :P
A może by wrócić na oficjal :)

Quibre

Cytat: Russe w Luty 01, 2012, 01:27:59 PM
Cytat: Quibre w Luty 01, 2012, 01:25:39 PM
xaxaxax oo zbulwersoałeś się parówko?Jee o to chodziło ;p
Pamiętam cię quibre jako spoko gościa z l2.ws a teraz zachowujesz się na forum jak debil, tell me why ??
Poprostu lubie się pośmiać z ludzi typu alarionek.

bula

Cytat: Quibre w Luty 01, 2012, 04:33:13 PM
Cytat: Russe w Luty 01, 2012, 01:27:59 PM
Cytat: Quibre w Luty 01, 2012, 01:25:39 PM
xaxaxax oo zbulwersoałeś się parówko?Jee o to chodziło ;p
Pamiętam cię quibre jako spoko gościa z l2.ws a teraz zachowujesz się na forum jak debil, tell me why ??
Poprostu lubie się pośmiać z ludzi typu alarionek.
zapewniajac tym samym rozrywke ludziom ktorzy smieja sie z takich jak ty

xRelapse

bula grasz czy odpuściłeś przed 4 ?  :oops:

:D

Kelly^_^

Cytat: xRelapse w Luty 01, 2012, 04:54:05 PM
bula grasz czy odpuściłeś przed 4 ?  :oops:

:D

na szczescie sprzet mu nei pozwala na granei w L2,
przez co nei traciczasu na granie w tak prymitywne, pochlaniajace czas pierdoly
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

xRelapse

Każda gra pochłania czas, trzeba znać umiar więc to słaby argument :)

Kelly^_^

Cytat: xRelapse w Luty 01, 2012, 05:03:16 PM
Każda gra pochłania czas, trzeba znać umiar więc to słaby argument :)

przez ten caly wymysl constowy, zostaje ci narzucone granie np 20-22
niestety l2 sie rozwinelo nie tylko w pozytywny sposob
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

Roxis

Jest takie cos jak party matching dude

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

asdf1movie

serio myslisz ze z ludzmi z prtM mozna isc expic :D hahahahahhaa, nigdy nie mialem okazji zostac w takim party dluzej niz soa daily/ kama laba+toi
---
no chyba ze klan pt szuka 1-2 osob wtedy inna bajka

xRelapse

Ja mam cp praktycznie od wczoraj,dopóki go nie miałem to od startu wliczając sam poświęcony czas na exp dzienny, wychodziło to średnio od 1-3h, bez ciśnienia mam prawie 87 przy takiej grze, oczywiste, że z CP lepiej co już zauważyłem w pierwszych dniach, ale da się i tak grać.

Quentim

Ehh QQuentimie, QQuentimie... Przynajmniej fajnego kolege masz w OB, z ktorym mozesz sobie na wspolne tematy pogadac, zapominajac, jak na franz sie z niego calym cp nabijalismy : ) nick ci chociaz podal?

No pamietam, beka byla niezla, ale i tak z ciebie byla wieksza

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Err0rcrc

Gz hero analion  :bump:

Ps. Strasznie słaby poziom ma ten serwer :_delf_3_3:

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Quibre

Cytat: bula w Luty 01, 2012, 04:51:46 PM
zapewniajac tym samym rozrywke ludziom ktorzy smieja sie z takich jak ty
WOW normalnie chyba się zamknę teraz w sobie  :D
Za nudno na tym forum by było.  :P :P

Alarion

Cytat: Err0rcrc w Luty 01, 2012, 05:58:36 PM

Ps. Strasznie słaby poziom ma ten serwer :_delf_3_3:

no nie... Terror Team wszystko ciśnie i nie ma żadnego party jak na Lancerze (Zealot, auto atack i go go), które byłoby w stanie was zatrzymać tutaj na Core...

Oh w8...

BTW 2 party OOC vs 5-6 party VeaVictis (czy jak wy tam macie), nie spodziewałem się, że to da się przegrać...

Cytat: Quentim w Luty 01, 2012, 05:29:32 PM

Jak tam być nie dosyć że żmijką, to jeszcze dwulicowcem, który udawał (no przynajmniej tak wynika z tego co piszesz teraz) wielkie zaangażowanie i sympatię ze mną (ja przynajmniej nie udawałem i naprawdę cię swego czasu lubiłem), do tego stopnia, że regularnie dzwoniłeś, gdy były do podjęcia ważne decyzje itd.  Nie "duszno" ci było w tym CP udawać tak ponad rok "kumpla" QQuentimku?

Cat Drama Maker

Kamal

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 07:15:16 PM
Cytat: Quentim w Luty 01, 2012, 05:29:32 PM

Jak tam być nie dosyć że żmijką, to jeszcze dwulicowcem, który udawał (no przynajmniej tak wynika z tego co piszesz teraz) wielkie zaangażowanie i sympatię ze mną (ja przynajmniej nie udawałem i naprawdę cię swego czasu lubiłem), do tego stopnia, że regularnie dzwoniłeś, gdy były do podjęcia ważne decyzje itd.  Nie "duszno" ci było w tym CP udawać tak ponad rok "kumpla" QQuentimku?

better love story than twilight :)

Alarion

ja nie będę pisał, że go hateowałem/ miałem z niego pompę gdy graliśmy razem w CP, bo tak nie bło. Lubiłem go, mimo jego pokrętnego czasem poczucia humoru.  Za to śmieszy QQuentimek, teraz na każdym kroku powtarzając "jaki to on miał ze mnie ubaw, jak to on mnie nei traktował bla bla bla" a za kumpli mając tych, z których się kiedyś wspólnie nabijaliśmy (QQshen np.)

No nic, psy szczekają, karawana jedzie dalej, przynajmniej nudno nie jest : )

Cat Drama Maker

HellSign

@Alarion

W TT gra PT (nasze) + Lokocza(z RPG CLUB) + Paralizatora (Infinity War leader CP) + CP Suzame (EIDO Quit)

Także ja nie wiem gdzie Ty TerrorTeam widzisz, ostatnio widziałem errora w VaeVictis
RPG CLUB x3 Empire