Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Zaraz dojdziemy do wniosku, że healer składa się na strzała i mimo tego PvP trwa kilka minut.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Itherus

masz ich 2? do tego issa, kazdy z healerow self celke na 87 group celke do tego ud tanka, agro, foi od issa? na wszystko jest kontra....

Wiem latwo sie pisze... na ru nie raz rieston/kurak oberwali za 30k od łuka ale to wcale nie oznaczalo przegranej szczegolnie ze po ok 50 sec juz nie sa takimi kozakami.

Russe

Cytat: alite w Luty 02, 2012, 11:55:04 AM
szczerze to wolał bym mieć top cp na serverze niz top klan. Od paru kronik tak jest że gra sie z cp a nie z klanem :o
So true... :)
A może by wrócić na oficjal :)

pardi

Cytat: Horken w Luty 02, 2012, 01:57:17 PM
Zaraz dojdziemy do wniosku, że healer składa się na strzała i mimo tego PvP trwa kilka minut.

no tak wygląda na tą chwilę pvp party 90 z party 85 ;p jak party 85 nie ogarnie celestiala od enchantera na battlerhapsody to pvp nie trwa więcej niz 30 sek. Mowie o party full atri u dd vs party bez atri w armorach. nawiązująć do

Cytat: Itherus w Luty 02, 2012, 01:35:53 PM
Wczoraj sklepalismy kolesi  majac bizu c grade na tyrr a grade na rogalu i mieszance tateo/r w rownej walce party nukow z kamelem w full TW/apo broniami od tanka na healerze konczac bez mobow majac jedynie jednego nobla i to jeszcze na rogalu. Doszlo drugie pt z innego party i tez sie zalapali na -_-'...  znacie powiedzenie w uj sprzetu zero talentu? 

takie wykrety mozna sobie robic tylko w przypadku jesli walczysz z dobrze ogranym cp w innym wypadku licza sie wasze umiejetnosci w party.

anyway lece joł
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Deric

o co chodzi ze niby mag przebudzony z kamaela jest najlepszy?

HellSign

Cytat: Deric w Luty 02, 2012, 02:14:50 PM

w Next kronice nie będzie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

alite

nie wykupując nowego weapon mastery(albo casting mastery nie pamietam) ma -20% do reusu skilli

Rickert

Cytat: Vanquish w Luty 02, 2012, 02:33:51 PM
Cytat: Pieczątka Diabła w Luty 02, 2012, 02:30:08 PM
+1
JPD nacurvialbym warny za takie posty...
Dlaczemu, gdyby mi acc zrobili rickert kluje albo riker nusz ostry bym sie posmial. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Qra

Cytat: alite w Luty 02, 2012, 12:47:49 PM
Cytat: Horken w Luty 02, 2012, 12:42:54 PM
Pięknie pokazujecie przez te posty jak bardzo jesteście ograniczeni w pewnych kwestiach. Dostrzegacie tylko ekstrema, 1lvl vs 99 - przesadnie ujmując.

Teraz pytanie: czym różni się gracz z 85 lvlem od tego z 90? Tym, że ten drugi więcej czasu spędził(lub po prostu było mu łatwiej) na grę.
Z resztą ta 95Lv. wielu przystopuje.
nie do końca tak jest. Jest dużo cp które grają dużo ale nie wiedzą jak efektywnie wykorzystywać ten czas, nie wiedzą jak farmić i gdzie itd :p

Szkoda że inni już tak efektywnie nie mogą farmić bo za to jest ban :) Oczywiście nie chodzi mi o Ciebie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Lokocz

Cytat: Qra w Luty 02, 2012, 02:42:28 PM
Pięknie pokazujecie przez te posty jak bardzo jesteście ograniczeni w pewnych kwestiach. Dostrzegacie tylko ekstrema, 1lvl vs 99 - przesadnie ujmując.

Teraz pytanie: czym różni się gracz z 85 lvlem od tego z 90? Tym, że ten drugi więcej czasu spędził(lub po prostu było mu łatwiej) na grę.
nie do końca tak jest. Jest dużo cp które grają dużo ale nie wiedzą jak efektywnie wykorzystywać ten czas, nie wiedzą jak farmić i gdzie itd :p

Szkoda że inni już tak efektywnie nie mogą farmić bo za to jest ban :) Oczywiście nie chodzi mi o Ciebie.
nale na banana sie zalapal H@H@H@

alite

Cytat: Lokocz w Luty 02, 2012, 02:56:48 PM

no wlasnie powinien juz byc unban od pol h... zapomnieli mnie unbanowac chuje :D

Lokocz

dostales gratisa, powinienes sie cieszyc :D

alite

napisałem im ze chce rekompensatę za mojego premiuma ktorego nie moglem wykorzystac odpisali mi cytuje "we will answer you shortly" no i czekam 3 dzień :D

LinC

Cytat: Lokocz w Luty 02, 2012, 02:56:48 PM

my raczej dostalismy bana za glupote a nie speziona :) 2x go zrobilismy a pozniej ,,na forum pisza o spezionie, lepiej nie exploitowac" no i przestalismy... a trzeba bylo jeszcze z pare dni tego pouzywac przynajmniej bysmy cos skorzystali na tym :)

Qra

Problem z tym że ktoś inny zrobił go ze 100 razy i też dostał tylko tydzień bana. Chyba nie trzeba tłumaczyć że przepaść jaka powstała między nimi a resztą serva jest dość spora.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

Yukidian

Takie pytanie. Jak teraz wygląda gra na offie? Nadal każdy na botach, controlach, antiback stabach itp? Czy NCSoft coś z tym zrobił? I co z lvl up? Nadal trzeba napier... setki tysięcy mobów na lvl?

montezuma

Cytat: Itherus w Luty 02, 2012, 01:58:06 PM
masz ich 2? do tego issa, kazdy z healerow self celke na 87 group celke do tego ud tanka, agro, foi od issa? na wszystko jest kontra....

Wiem latwo sie pisze... na ru nie raz rieston/kurak oberwali za 30k od łuka ale to wcale nie oznaczalo przegranej szczegolnie ze po ok 50 sec juz nie sa takimi kozakami.

1lucznik z rapsody vs party botow na ru off, popatrz na dmg.

http://www.youtube.com/watch?v=eFzGh1-lWLY&feature=player_embedded
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Delios

Cytat: HellSign w Luty 02, 2012, 02:17:02 PM

Nie widziałem żadnych zmian odnośnie starych skilli w żadnych patch notes do Harmony (następny update) ani w Tauti (kolejny update)
info plix plox

Jedyne zmiany skilli w korei to:
1/11/2012 12:22:47
에오로 힐러 클래스 각성 시 지급하는 스킬을 다음과 같이 변경하였습니다. - 각성 스킬을 습득하기 전까지 임시로 지급하는 3차 클래스 스킬 중 '라이트 아머 마스터리'를 지급하지 않습니다. - 에오로 힐러 클래스로 각성한 캐릭터가 습득하고 있는 3차 클래스 스킬 '라이트 아머 마스터리'는 삭제하였습니다.
BLABLABLA 'Light Armor Mastery' has been deleted.
Archeage <3

Lokocz

Cytat: Delios w Luty 02, 2012, 03:59:56 PM

Nie widziałem żadnych zmian odnośnie starych skilli w żadnych patch notes do Harmony (następny update) ani w Tauti (kolejny update)
info plix plox

에오로 힐러 클래스 각성 시 지급하는 스킬을 다음과 같이 변경하였습니다. - 각성 스킬을 습득하기 전까지 임시로 지급하는 3차 클래스 스킬 중 '라이트 아머 마스터리'를 지급하지 않습니다. - 에오로 힐러 클래스로 각성한 캐릭터가 습득하고 있는 3차 클래스 스킬 '라이트 아머 마스터리'는 삭제하였습니다.
gdzies tam w tych krzaczkach wyczytalem ze mozna bedzie unlearn skilli czy cos takiego, jednak translatory nie sa idealne i moglo wcale o to nie chodzic

Delios

Cytat: Lokocz w Luty 02, 2012, 04:30:20 PM

info plix plox

gdzies tam w tych krzaczkach wyczytalem ze mozna bedzie unlearn skilli czy cos takiego, jednak translatory nie sa idealne i moglo wcale o to nie chodzic
Są tutaj zawarte dwie informacje:
1. Podczas przebudzenia healera Light Armor Mastery jest teraz auto-unlearn
2. Postacie przebudzone w momencie patcha stracą Light Armor Mastery

Ten patch został już wprowadzony na wszystkich serwerach i nie ma żadnej wzmianki o kolejnych zmianach w starych skillach.

Całość patch notes można na bieżąco śledzić tutaj:
http://lineage2.plaync.co.kr/board/update/list
Archeage <3

Rickert

Cytat: Yukidian w Luty 02, 2012, 03:38:53 PM
Takie pytanie. Jak teraz wygląda gra na offie? Nadal każdy na botach, controlach, antiback stabach itp? Czy NCSoft coś z tym zrobił? I co z lvl up? Nadal trzeba napier... setki tysięcy mobów na lvl?
To nie jest server NCsoftu.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

TTerrorPropaganda

Cytat: Delios w Luty 02, 2012, 04:35:32 PM
Cytat: Lokocz w Luty 02, 2012, 04:30:20 PM

info plix plox

Są tutaj zawarte dwie informacje:
1. Podczas przebudzenia healera Light Armor Mastery jest teraz auto-unlearn
2. Postacie przebudzone w momencie patcha stracą Light Armor Mastery

Ten patch został już wprowadzony na wszystkich serwerach i nie ma żadnej wzmianki o kolejnych zmianach w starych skillach.

Całość patch notes można na bieżąco śledzić tutaj:
http://lineage2.plaync.co.kr/board/update/list

Nie gadaj ze zaczęliście przez chwile -_-'ć w portki :D?
Ale z 2 strony nie było by to takie źle, pomysl nikt by wam nie zarzucił ze wygrywacie dzięki tym małym "niedopatrzeniom" jak tance z bd czy mag z kamalola. Ależ w sumie o czym my mówimy te niewielkie "niedopatrzenia" nie maja żadnego wpływu na przebieg pvp, w końcu to  "skill" o tym decyduje, a nie te drobne rzeczy wypisane wyżej :)

Yukidian

Cytat: Rickert w Luty 02, 2012, 04:41:11 PM
Cytat: Yukidian w Luty 02, 2012, 03:38:53 PM
To nie jest server NCsoftu.

Skończyłem etap L2 z 2 lata temu i nie bardzo w temacie jestem. Racja co do NCsoft, ale na resztę pytań mógłbyś też odpowiedzieć, a nie tylko poprawiać czyjeś błędy.

Delios

lolz, nope.
Ja po prostu na bieżąco śledzę zmiany.
Wiedza o grze to podstawa i umiejętność pozyskiwania informacji to również część "skilla".

Z mojej strony: uważam że auto-unlearn skilli przy przebudzeniu byłby najlepszy dla wszystkich.
Ale jako że tak nie jest to ani ja, ani moje party nie ma zamiaru płakać z tego powodu tylko wykorzystać to co pozwala nam developer ;-)

"niepodpatrzenie" to Ty masz jak nie "podpatrzysz" co robią inni, bardziej doświadczeni, a później płaczesz z tego powodu.

Archeage <3