Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

A kto tu przyszedł z privów?
Sutrius i Sirius92?
No i Lireale, naczelny dowódca klanu?

Greek i tak dalej chyba tu nie grają, neiz chyba gra ale tego nie jestem pewny, połowa została na rpg na oly/siege a druga połowa raczej dawno nie gra.

A jak ktoś przyszedł to nie w pełnym składzie i w większej części już nie z takim nastawieniem jak kiedyś z naciskiem na dobre CP, i prowadzenie.

Fabienne

Cytat: Alarion w Luty 03, 2012, 12:25:02 PM
"zza moim czasów, to były klany i CP, a nie to co teraz".  Trochę dla mnei takie gadanie jest niepoważne.

No ciekawi mnie gdzie te wszystkie faktor klany i faktor pojedyncze osobniki zniknęły w momencie przejścia l2 na model free2play. Nagle gierka stała się nieatrakcyjna?

xRelapse

Bo ona nie jest już taka atrakcyjna :P
Czas robi swoje, powielone schematy, "grind fest", i ten LOL/Dota2, w którą nigdy nie grałem i nie kminie czemu taka fajna (grafika taka z góry i w ogóle), a także wiele innych gatunków.

Najlepsi są OOC, którzy ile razy "kpili" z BMF (do bmf nic nie mam, styczność z nimi miałem małą) a teraz ally mają, tak samo jak wielu innych "faktorów" co to przez te lata nawijali na inne klany a często teraz w nich są.

Dużo by tu wymieniać, ale prawda jest taka, że jak na oficjalny to się spodziewałem lepszej mieszanki klanów (nie dyskryminując tutaj BMF dla przykładu czy OOC), jednak rywalizacja gdzieś się zatrzymała, "super CP" zmieniają klany jak rękawiczki.
Bo na dodatek "2 najlepsze klany" mają teraz ally, a dla przykładu X ally musi robić w "konia" jeszcze mniejsze klany aby profilaktycznie odstraszyć inne z chęcią przyjęcia zamku (robiąc sojusz na siege do bronienia), i dużo by tu wymieniać.

Azella

wiesz kłopot z randomami z priva jest taki że jak przychodzi do spraw które tam nie działały albo działały źle to okazuje się że są bezradni i muszą się uczyć.

Nazwa klanu jest nieistotna. Klan może się nazywać "Pedały i muszelki" nie mieć historii na innych serwerach skupiać ludzi z innych serwerów i klepać all. Zbyt dużo uwagi przywiązujecie do nazw
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

xRelapse

Cytat: Azella w Luty 03, 2012, 01:48:53 PM
wiesz kłopot z randomami z priva jest taki że jak przychodzi do spraw które tam nie działały albo działały źle to okazuje się że są bezradni i muszą się uczyć.

Nazwa klanu jest nieistotna. Klan może się nazywać "Pedały i muszelki" nie mieć historii na innych serwerach skupiać ludzi z innych serwerów i klepać all. Zbyt dużo uwagi przywiązujecie do nazw

Pogrubione:
To tak jakby budować opinię na podstawie 1 CP, które jest zadufane w sobie i wyrobić sobie na tym zdanie na temat całego community dla przykładu z RUOFFA.
Pojedyńcze osoby z tych javek napewno się znajdą.
Ja dla przykładu grałem i na off i na privie i nie dziele tego na jakieś 2 części, która była bardziej -_-'.

Pochyłe:
Yyy?

Reasumując co ma piernik do wiatraka i o czym ty pleciesz?

AntySpam

@Azella ma racje z ta nazwa klanu bo jeśli by się trzymać historii to HB do dziś by wszyscy zabijali smiechem za ich super przemyslana  strategie expienia i walki z offa.
Dla nie wtajemniczonych jak na OFF wyskakiwałes do HB na spocie to oni wszyscy jak jeden mąż zdejmowali zbroje i walili text "PK me PLIX PLOX"  :P

@xRelapse z tymi sojuszami X na obronę zamków chodzi ci o ostatnia obronę dion?
Dla twojej wiadomości to że BloodyBiscuits poszli na obronę dion wyszło w ostatniej chwili przed siege, zatem nie doszukujmy się tutaj jakiejś wielkiej polityki i knowań :D

Azella

nie ma znaczenia kto się śmieje z kogo i jakie sojusze robi.

Prawdopodobnie 70% ludzi w klanach które tu grają to są nowi, nie mający styczności z tymi klanami wcześniej. Pisanie że ci się śmiali z tych a tamci z owych a teraz mają sojusz jest zabawne :)

wiesz ja też grałem na ruofie i jeżeli mamy na myśli to samo zadufane party to jak ja kończyłem tam grać, party w którym ja grałem, prawdopodobnie jedną dziurką od nosa wciągało tych zadufanych :)

kamiil

wydaje sie wam ze rpg etc mialy lepsze klanu, ponieważ tam miesiac i 90% serwera bylo na endgame

a jakie byly klany na rpg ??
pink party- 2 dobre party z tego idealist warzone3 dalej gra
ll- tez ze 2 cp
i life party

to wasze top rpg

tutaj jest przynajmniej ze 20 dobrych cp a eszta lvluje 

x3nomorph

Life top? Mozesz juz skasowac konto na tym forum.
new future.

Mscici3l

@Kamill

bo to jest nowe CP które złożył Matrox (a Matrox jest bardzo dobrym tankiem)...

ten Matrox z ruoffa ?:D jezeli tak to mam calkiem inne zdanie o jego tankowaniu  hahaha
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Delios

Cytat: Mscici3l w Luty 03, 2012, 02:15:40 PM

@Kamill

bo to jest nowe CP które złożył Matrox (a Matrox jest bardzo dobrym tankiem)...

ten Matrox z ruoffa ?:D jezeli tak to mam calkiem inne zdanie o jego tankowaniu  hahaha
inny, polak
Archeage <3

Azella

mściciel też spuchłem :D ale podobno to ten sam człenio :D

Delios matrox był polakiem i na ruoffie :)

proponuje test :)

Nich matrox wybiera:
1. idź na olimpiade
2. nagoń cały FOG do aoe :)

x3nomorph

Matrox gral EEkiem na RPG'ach. Jego uber clan LexTalionis dostawal baty 1vs3 pt. Ogolnie zero jakich malo.
new future.

LinC

na servie sa moze z 4-5dobrych pt, reszta to party w ktorych jest nonstop rotacja bo albo komus sie znudzila gra albo nagle sie dowiedzial ze nie ma czasu... smutne ale prawdziwe
nasze CP ,,Week" po miesiacu musialo wymienic 3dps'y bo 1wolal ogladac Cyfre+, drugi sie znudzil a trzeci sprzedal postac na allegro o czym sie dowiedzielismy po 2-3dniach od wystawienia :F  i jestesmy nonstop w trakcie rotacji dd'kow >.< jeden lepszy od drugiego masakra

Party lifa nie istnieje odkad ktos dorwal sie na jego postac, wczesniej bylo dobre teraz to randomy

z lepszych CP to jest tylko Alarion, Kardi, Tazman, Funreal i to chyba tyle, reszta to casual CP albo cp z ciagla rotacja

Azella

mściciel to ile wy tu gracie? bo jakoś was nie zaliczyli do tych "dobrych" :)

xRelapse

Warzone to ten sam od tekstu "Drink poison and die?"  hahaha

kamiil

Cytat: x3nomorph w Luty 03, 2012, 02:13:07 PM
Life top? Mozesz juz skasowac konto na tym forum.

life nie byl top na rpg ??

x3nomorph

Nie? Na pewno nie na x15 a na x5 to on potrafil zabijac 79lvle na green spocie - nic wiecej.
new future.

kamiil

aaa to z takim rozumowaniem to racja ze nie ma dobrych cp na core hahaha hahaha

life byl zawsze w top na kazym sserwerze, poczawszy od aerith

jest wiele dobrych cp ale nei macie z nimi stycznosci dlatego nei uwazacie ich za"dobre"
np. party iceblade, halaster cale party 92 prawie (stare EVOlution za czasów c3 c4)

Itherus

Cytat: Azella w Luty 03, 2012, 02:25:32 PM

Ja Ci odpowiem !

dwa tygodnie :D

x3nomorph

Jak mozesz nazywac pt lifa top kiedy jego team potrafil dostac od nas baty 4vs9 a 9vs9 to wygrali moze 2 walki na 30? Na x15 doslownie kazdy ich lal jak chcial. Czy moze chcesz pogadac o x5 gdzie bedac fullstacked potrafil dostawac od aw79 na oly albo co gorsza odemnie(juz o perma l2c nie chce wspominac)? Plx. Koles potrafi tylko latac po klanach i byc TOP ITEM WHORE. Nic wiecej.
new future.

Azella

Cytat: Itherus w Luty 03, 2012, 02:39:17 PM
Cytat: Azella w Luty 03, 2012, 02:25:32 PM

no dwa tygodnie :D

to dawaj kase juz na bank sie sfarmiles :D

Itherus

nie ma wilki nasz LIDER zabiera wszystko na koniec dnia :P

Azella

w takim razie już wiem czemu grasz czarnym...

jak zaczniesz zbierać bawełnę to ciebie kupuje :D

Noc

Life, który to na obu eRPGach miał najwiecej pvp?
po czym ktoś wrzucił liste jego ostatnich 100 fragów i był to SHacz 36 lvl

pewnie delvlowal alta na dropnie key z Szamanow na Field of Silence :(