Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

milan9

Cytat: Alarion w Luty 03, 2012, 11:28:57 PM
nie zapomnijcie tylko Zojki spytać o jakieś fajne configi do programów.

on ma tylko na spam cp potow i noblesa :(

Ulquiora

Report boterów macie okazje teraz. Sam wielki gm Zodiac sprawdza teraz, był i u mnie bo ktoś mnie raportnął  :D Bo ktoś niby myślał że jak nie podnoszę dropa i tylko summonem wokół mnie wybijam moby (postać siedzi) to od razu bot ;p I ten tekst od zodiac'a "i pamiętaj tylko... obserwuję cię" lol  hahaha

Russe

Cytat: Prokrastynator w Luty 04, 2012, 12:22:49 AM
Alarion to taki Niesiołowski L2 -> http://www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY
Hmm, ja bym się nie obraził jakby mnie ktoś wyzywał od Niesiołów.
Primo - profesor ciekawej dziedziny
Secundo - żywy umysł i cięte riposty bez konieczności rzucania wibratorami (patrz Palikot)
Tertio - ogólnie wydaje się całkiem sympatycznym gościem który lubi to co robi :)
A może by wrócić na oficjal :)

Prokrastynator

Cytat: Russe w Luty 04, 2012, 12:42:50 AM
Secundo - żywy umysł i cięte riposty bez konieczności rzucania wibratorami (patrz Palikot)
Tertio - ogólnie wydaje się całkiem sympatycznym gościem który lubi to co robi :)

to Ty pisałeś kilka stron wcześniej posta z poparciem Palikota?
po 2. jeśli oceniłeś tego gościa tylko na podstawie kilku pierwszych zdań wikipedii no to troszku słabo, btw nie oceniam jego wykształcenia tylko zachowania na arenie politycznej.

Quentim, teraz co 2 idiota studiuje, także nie musisz sie chwalić w każdym poście że jesteś studentem i masz sesje.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Pyroman

Dodaj do tego fakt, że był sprzedawczykiem, komuna go wychowała i wykształciła, a gdyby mógł to by własną matkę sprzedał.

Russe

Cytat: Prokrastynator w Luty 04, 2012, 12:51:09 AM
po 2. jeśli oceniłeś tego gościa tylko na podstawie kilku pierwszych zdań wikipedii no to troszku słabo, btw nie oceniam jego wykształcenia tylko zachowania na arenie politycznej.

Quentim, teraz co 2 idiota studiuje, także nie musisz sie chwalić w każdym poście że jesteś studentem i masz sesje.
Średnio mi po drodze z Palikotem.
Czemu sądzisz, że moja ocena Niesiołowskiego bierze się z wiki?
Cytat: Pyroman w Luty 04, 2012, 01:03:58 AM
Dodaj do tego fakt, że był sprzedawczykiem, komuna go wychowała i wykształciła, a gdyby mógł to by własną matkę sprzedał.
Dowody na sprzedawczykowstwo? A może po prostu lubisz rzucać błotem w ludzi...

alite

nie wiem nie studiuje niczego zajebistego a i tak widze roznice w inteligencji tych ktorzy studiuja a tymi ktorzy olali szkole po gimbazjum (znam paru takich) :d
Poza tym możne to jego pierwsza sesja może się stresuje, ja na 8/10 sesji mam szczerze wyjebane =d

Leeyon

sesje w tym momencie ma duzo z uzytkownikow tego forum i nie krzycza jak półdebile, że akurat ją mają.
gimnazjum nie gimnazjum gra kto chce, jak to mowia:

masz łeb i hu..... to kombinuj,

żal mi tych wszystkich pony loverów co zwiększają swoje peno ego na tym forum. I ściskają swoję klejnoty z myślą o następnym lvl.
jara was to????   

dalej dalej, ped.... nie brakuje..... more flame more fun....

pozdrawiam.....
l2 eu Core player...

Quentim

nie stresuje sie, nie jest to moja pierwsza sesja ani nie pisze tego w kazdym poscie.

Co 2 idiota teraz studiuje, to fakt, dlatego jestem na dobrej uczelni technicznej a nie na ekonomi na prywatnej uczelni

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Ulquiora

Cytat: alite w Luty 04, 2012, 01:11:21 AM

nie wiem nie studiuje niczego -_-' a i tak widze roznice w inteligencji tych ktorzy studiuja a tymi ktorzy olali szkole po gimbazjum (znam paru takich) :d
Poza tym możne to jego pierwsza sesja może się stresuje, ja na 8/10 sesji mam szczerze -_-' =d
To cię przebiję. Znam 2 typów co nie zdali nawet gimnazjum! Przebij to lol ;p Jeden rapuje i z tego kasy ma troszku (fajter nieziemski dobry body guard xD) A drugi (obaj znają się) też niezły hojrak i cała wypłata idzie na chlanie (szkoda go trochę xD) Nie miał nic na powrót z wakacji.. um zostało mu może z niecałe 40gr.? xD A teraz taka prawda teraz co drugi idiota studiuje i tylko by przepchnąć by zdać i nara. Nie studiowałem a i tak mam ok robotę z bdb rozwojem  :)

Quentim

Musiałeś chodzić do dobrych szkół. Tam gdzie ja chodziłem do gimnazjum nie zdanie nie było niczym wyjątkowym a znam ludzi którzy nie zdali w zerówce  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

bula

Cytat: Leeyon w Luty 04, 2012, 01:19:19 AM
żal mi tych wszystkich pony loverów co zwiększają swoje peno ego na tym forum. I ściskają swoję klejnoty z myślą o następnym lvl.
jara was to????   

pozdrawiam.....
dobrze, tylko chyba miejscami ci sie ludzie tak troche pomieszali

ontopic
przebijajcie sie dalej kto chodzil do gorszej szkoly

EsTeCzteryRkA

sesje w tym momencie ma duzo z uzytkownikow tego forum i nie krzycza jak półdebile, że akurat ją mają.

jara was to????   

pozdrawiam.....
masz cos do ponylover'a?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ulquiora

Cytat: bula w Luty 04, 2012, 01:32:03 AM
przebijajcie sie dalej kto chodzil do gorszej szkoly
Wypraszam sobie, chodziłem do dobrej szkoły a tę dwójkę poznałem przez znajomego ;p Spoko chłopaki, tylko ... bez wykształcenia ;p

Russe

Kolejny dzień casualowego expa :)
Dziś ding-dong więc z uśmiechem można iść w kimę.

Rickert

To dobrze, ciesze sie.

WTB pozyczenie 30kk. :(
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Horken

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 04, 2012, 01:50:56 AM

jara was to????   

pozdrawiam.....
masz cos do ponylover'a?
Pewno został pojechany IG i teraz bulwers :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

TTerrorPropaganda

Quentim oczywiście ze zażartowałem z tym NCshitem...
Co tu dużo gadać:
Nuda,bicie mobów, nuda , kolejny miliard mobów, nuda, kolejne 2 miliardy mobow i tak w kolko
Serwer ma żałosny poziom, klany jakieś z dupy, Analionskie wrzody są tu "gwiazdami" gdzie za moich czasów na lancerze byli nikim, albo "łowcami epalutek". Moze jeszcze podłapie trochę poziomu ten serwer do ruoffa.
Poza tym chciałem grac summonerem, ale nie "bo jest slaby, tylko do farmy" :D, Podobało mi się dzienne q co dawały 15% na dzień, mogli by tak zostawić do 99, ale nie koreancy wola bić 3miliardy mobow, bo co innego wtedy by robili?. W dodatku miałem w końcu nadzieje na fajny balans w GoD wszyscy te same skille, prócz tych paru mało znaczących rasowych. Ale koreancy znów coś musieli zjebać...

Russe

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 04, 2012, 11:14:45 AM
Analionskie wrzody są tu "gwiazdami" gdzie za moich czasów na lancerze byli nikim, albo "łowcami epalutek".
To się uśmiałem :) Skąd tyle "miłości" do alariona i reszty ??

Stannis

newbie pytanie: ten quest not strong enought alone na soa; trzeba po kolei zrobic te 3 regiony czy wybrac tylko jeden ?

TTerrorPropaganda

W sumie to tylko do Analiona, choć reszta przebywając z nim powoli łapie od niego mentalność i teksty. Ludzie chyba w nim nie lubią narcyzmu i samozachwytu, trochę więcej skromności i będzie ok....A póki co nadal 90% osób na forum będzie mieć z niego bekę, tylko nie wiem czy on z tego zdaje sobie sprawę. Dlaczego jak Errory w swoich najlepszych czasach na Lancerze jak coś znaczyli i ogólnie szlo im niezle. Nie przybiegali po każdym pvp na forum  wypisywać jak to nie są -_-'ści, nawet w czasach kiedy Cp paliły przed nimi pr-a  a chodzili w 4 osoby :D. Ogolnie chyba nie ma 2 takiej osoby która by się tak gra jarała jak on...

Lokocz

Cytat: Stannis w Luty 04, 2012, 11:45:30 AM
newbie pytanie: ten quest not strong enought alone na soa; trzeba po kolei zrobic te 3 regiony czy wybrac tylko jeden ?
wybrac 1

alite

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 04, 2012, 11:50:20 AM
W sumie to tylko do Analiona, choć reszta przebywając z nim powoli łapie od niego mentalność i teksty. Ludzie chyba w nim nie lubią narcyzmu i samozachwytu, trochę więcej skromności i będzie ok....A póki co nadal 90% osób na forum będzie mieć z niego bekę, tylko nie wiem czy on z tego zdaje sobie sprawę. Dlaczego jak Errory w swoich najlepszych czasach na Lancerze jak coś znaczyli i ogólnie szlo im niezle. Nie przybiegali po każdym pvp na forum  wypisywać jak to nie są -_-'ści, nawet w czasach kiedy Cp paliły przed nimi pr-a  a chodzili w 4 osoby :D. Ogolnie chyba nie ma 2 takiej osoby która by się tak gra jarała jak on...
przesadzasz imo ;o

TTerrorPropaganda

Musiał byś jeszcze poczytać dział lancera :D , bo to tutaj to jeszcze nic:P

siedle

Cytat: Lokocz w Luty 04, 2012, 11:53:11 AM
Cytat: Stannis w Luty 04, 2012, 11:45:30 AM
wybrac 1

Oczywiście uzgodnić w party i wybrać jeden i ten sam region co reszta :)
Zmiana regionu: Kasujesz questa "Not strong..." i bierzesz go jeszcze raz wybierając właściwy region.
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(