Pomocy

Zaczęty przez KaZ, Kwiecień 29, 2006, 10:42:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaZ

Wiem że napewno mieliście jush dużo takich postów ale jak szukałem nic nie znalazłem. Czy możecie mi podać jakies poradniki jak zacząć human-fighterem bo gram pierwszy raz w Lineage 2 i mam problemy.Prosze odpiszcie albo podajcie jakiś ciekawy poradnik dla humana.
Najbardziej mnie cieszy seria z pepeszy[/color]

Harpir

na poczatek tluczesz blisko wioski. i zbierasz kase na ekwipunek. z tego co wiem to najlepszy ekwipunek na poczatek to flachion i wooden set(ja osobiście uzywałem gladiusa, ale to już zalezy od ciebie) a potem jest bardzo fajne miejsce na talking island mianowicie elven ruins. nawet fajne ilości kasy tam lęcą ale ostrzegam ze nie jest tam łatwo! zresztą niech wypowiedza się madrzejsi ode mnie i bardziej doswiadczeni ale ja to tak widzę. pozdrawiam i powodzenia!

KaZ

Ja największy problem mam z skilami,questami i zeczami które musze kupic np live potiony itp. itd. :cry:
Najbardziej mnie cieszy seria z pepeszy[/color]

Harpir

aha... skile to najlepiej wykupywac te pasywne i jesli idziesz w kierunku daggera to ten atak na dagger a jak na woja to power attak. no i relax wziąć trzeba. a z potionów to haste sie przyda. a tych life potionow to nie kupuj duzo bo najepiej odniawiasz zycie uzywając skilla relax. o questach nie mam pojecia bo bram na servie gdzie sa wyłączone questy. musisz poczekać na kogoś lepiej znającego ta gre.

sebeq

Klik, wszystkie quesciki.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye