Co dalej po 85 ?

Zaczęty przez robbo, Styczeń 21, 2012, 10:43:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MastJedi

R za certyfikat/dyplomy jest za darmo... Jeśli stać cię na wydanie kasy na inną broń...

I jeszcze tylko pytanie o rodzaj broni. W polach R grade nie ma tak ulubionego SA jak Crit stun... Wielu R warriorów gania właśnie po SoA z S80 Polami z SA Crit stun. A niektórzy nawet z Dynasty.
Ja sprawdzałem bound gołego Immortal retributera vs Full element SA +4 Saint Spear Haste 150 Divine oraz Dynasty +2 150 divine bez SA. I zostałem przy gołej R. Moze, gdybym mioał Crit stuna.. ale nie mam :)

Więc nie wiem, czy lepszy. Na 100% tańszy :P I szoty też za darmo...

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

siedle

Cytat: PingwinekPikPok w Luty 03, 2012, 04:23:17 AM

wpadlem na 85 na bloodyswamp feoh wizard + aeore healer - i strasznie idzie robienie Q - tu wojowie raczej wymiataja.
Zna ktos jakis odpowiednik Q pod magow ? .

Swampy sa dobre dla Feo. Tylko że na buffkach ISSa a nie healera......
Na 85 lv ze sprzętem "S" robilem tego questa (2x20 itemów) w 20-25 min - zależy ile osób się tam kręcilo. Z bronią "R" robisz go magusem w 15 min. Oczywiście na buffkach ISSa :)
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

PingwinekPikPok

dokladnie podstawa to buff ISS-a i sprzet lepszy niz moj :) trzeba famic kase i czekac na klanowiczow bo sie z lvl ociagaja a solo na boxie z Healerem marnie to idzie.

robbo

A gdzie najlepiej expic paladynem, niestety solo? Mam teraz 78 i robiac same daily i kamy/laby 86 wbije za pol roku.
Podpowiedzcie jakies fajne miejscowki, próbowalem Stakato nest, ludzi malo ( co dziwne na Naia ) ale pal nawet na vanguardzie slabiutko daje rade o AoE niema mowy, dwa moby na klacie i gleba, sa jednak zbyt mocne. A Forbidden Gateway albo FoS czy DV ? A moze isc na kontynent Graia, mam tam jakies questy ale nie bardzo wiem jak je robic bo trochu sklomplikowane.

skrzydlaty

Ja palem dobilem do 84 ale daily to robie raz na 3-4 dni bo majac malo czasu rzadko udaje mi sie zrobic pelny daily od razu przy takiej ilosci graczy jak na Naia ( dot. tylko daily na VoA/SoL ) choc ten na Sailent Valley jest spoko bo tam duuuuzo mobów.
Kama/laba to juz niestety mierniutki exp ale zawsze cos. Ja zlapalem pt na DV ale samemu nie radze, w full pt lecialo mi 0,2 za moba. O gracii to Ci nic nie powioem bo tych Q nie robilem jeszcze. Co do Forbidden Gateway to chyba nic ciekawego poniewac to miejsce jest puste, wiec skoro niema tam graczy to chyba i expa ciekawego tez niema.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

robbo

A Swampland ? Tylko nie wiem czy to chodzi o te kraine kolo wiochy najt elfów?

skrzydlaty

Nie bylem tam jeszcze ale ponoc jest gut ( wyzej cos wspominaja o tym).
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

cletus

Widac z tego co piszecie ze solo bedzie ekstremalnie ciezko dobic do 86

dr Strossmeyer

MastJedi

Cytat: dr Strossmeyer w Luty 10, 2012, 05:33:57 PM
szukaj pt i cisnij DV
tiaaa. tylko czemu (przynajmniej na Chronosie) w party matching 80+ rzadko się widuje GC, prawie wcale DV a przed przebudzeniem robią party na swampland? Tylko Swamp ma jedną wadę - kasa marna z tego leci. Różnica jest taka, że przebudzony może tam jechać solo. Nieprzebudzonym ciężko. Ale exp jest ładny.

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

Rzarziel

Cytat: cletus w Luty 10, 2012, 12:08:37 PM
Widac z tego co piszecie ze solo bedzie ekstremalnie ciezko dobic do 86
Cytat: dr Strossmeyer w Luty 10, 2012, 05:33:57 PM
szukaj pt i cisnij DV

Na harnaku 2 z random pt bez vita  wbilem 85 > 86 w 1 dzien ( od 10 rano do 24 ), ofc musisz miec mentora.
Solo expienie jest nie oplacalne, mozesz jedynie daily na swamp robic.
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

dr Strossmeyer

Cytat: Rzarziel w Luty 11, 2012, 08:13:55 PM
Ja to wiem ale są sytuacje kiedy jest niemozliwe granie w pt. Ja np. majac teraz 81 pala party mialem tylko na kamy/laby, a tak to zawsze solo, ofc mam mentora

Rzarziel

Cytat: dr Strossmeyer w Luty 11, 2012, 09:51:32 PM
Cytat: Rzarziel w Luty 11, 2012, 08:13:55 PM
Ja to wiem ale są sytuacje kiedy jest niemozliwe granie w pt. Ja np. majac teraz 81 pala party mialem tylko na kamy/laby, a tak to zawsze solo, ofc mam mentora

Jak widzisz mam sigel knighta 88 ale przed przebudzeniem bylem palkiem, pt spokojnie na swampland znajdowalem ( wystarczy napisac ze masz luk i biora bez problemu ).
Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth:

dr Strossmeyer

Co ma do tego łuk? Dmg z niego duzo mniejszy niz normalnie ze sworda czy blunta.

Rzarziel

Cytat: dr Strossmeyer w Luty 12, 2012, 08:46:09 AM
Co ma do tego łuk? Dmg z niego duzo mniejszy niz normalnie ze sworda czy blunta.

Łuk ma to do tego, że mob zanim dobiegnie do full pt lukow to padnie a ty z tym bluntem czy swordem bedziesz jak retard biegal.
To ma to do tego.
Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth:

dr Strossmeyer

Nie łape Twego toku rozumowania. Przeciez tank łukiem zadaje śmieszny dmg nie wspominajac o atak speed. Wiec co mam próbowac z kazdym mobem, który bedzie lecial na jakies pt bo moze trafie z ostatnim hitem ???

MastJedi

hahahah
dr Strossmeyer, a co Cię obchodzi Twój dmg, jak cie wezmą do party? :D:D:D
exp leci...

Pozdrawiam

dr Strossmeyer

Nie sadze zeby sami naiwniacy grali co nie wiedza ze tank z lukiem zada lol dmg. No chyba ze macie jakis sposob na ukrycie swej profesji

Rzarziel

Cytat: MastJedi w Luty 12, 2012, 12:10:59 PM
hahahah
dr Strossmeyer, a co Cię obchodzi Twój dmg, jak cie wezmą do party? :D:D:D
exp leci...

Pozdrawiam

Dokladnie o to chodzi, ja zawsze piszac ze mam luk dostawalem pt.

Cytat: dr Strossmeyer w Luty 12, 2012, 12:34:09 PM
Nie sadze zeby sami naiwniacy grali co nie wiedza ze tank z lukiem zada lol dmg. No chyba ze macie jakis sposob na ukrycie swej profesji

Retail to F2P, teraz naiwniaków znajdziesz wszedzie.
Naia:
Chronos:
Lilith:
Ramona:
Skelth:

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

dr Strossmeyer

Cytat: HellSign w Luty 12, 2012, 03:37:01 PM
rok farmy
Mysle ze duzo mniej zajmie mi dobicie do 86, a pozniej nowa postac bo mentor juz bedzie swoj