Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

AyGo

AyGo

Arimas

Wilde: 7v7?  :D

aygo: ja tak na pewno nie pisałem

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AyGo

alarion chyba pisal ze sie nie spotkacie pod jednym crestem i nie ze nie chcecie ownic serwera w 2 party;] btw nie chce mi sie przewijac ponad 100 stron chyba zeby to znalezc;D
AyGo

lempartus

ok Kamiil czekamy na ten wasz side pod Aden.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shen

bula

Dyma

Cytat: lempartus w Luty 12, 2012, 05:35:27 PM
a my czekamy na Was w orbis ;p

a tak na poważnie to tylko kretyni z Rosji chyba uważali, że można zdobyć Aden. Inne pt chciały inny zamek. najbardziej mnei rozwaliło to, że zapisali sie na Aden i, jakby nei wyszło to na Godd, gdzie są ci sami obrońcy ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Dla alariona i tak liczy się tylko daily pvp więc point invalid  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

Cytat: Dyma w Luty 12, 2012, 05:54:00 PM

a tak na poważnie to tylko kretyni z Rosji chyba uważali, że można zdobyć Aden. Inne pt chciały inny zamek. najbardziej mnei rozwaliło to, że zapisali sie na Aden i, jakby nei wyszło to na Godd, gdzie są ci sami obrońcy ;p

musisz dyma chyba zalozyc swoj factor klan albo przejac dowodzenie u ruskich.

Dyma

Cytat: pokit w Luty 12, 2012, 05:58:49 PM
Cytat: Dyma w Luty 12, 2012, 05:54:00 PM

musisz dyma chyba zalozyc swoj factor klan albo przejac dowodzenie u ruskich.
wystarczyłby Binga na tym siege ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Sesto

kto wzial taki  zerg ze server wywalilo kurwa przyznawac sie albo bmfy buguja zeby zamku nie stracic:P

lempartus

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Sesto

my to znaczy kto sry ale nie mam czasu  tyle zeby prowadzic sledzctwo kto  w jakim klanie gra w tym tygodniu

HellSign

Cytat: Sesto w Luty 12, 2012, 08:28:30 PM
my to znaczy kto sry ale nie mam czasu  tyle zeby prowadzic sledzctwo kto  w jakim klanie gra w tym tygodniu

ocki
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lokocz

Cytat: HellSign w Luty 12, 2012, 08:56:52 PM

ocki
z tego co wiem to w ooc juz ooc nie gra wiec ciezko powiedziec, ze to ooc przejelo
chociaz gdyby patrzec tylko na nazwe klanu i nic wiecej to masz w sumie racje :D

Blad3PL

Magzman

HAHHAH, true story.

Err0rcrc

Jak to Hi nie ma zamku ?! Przecież cp >>> klan a tam sama "śmietanka" jest ?  :o
Jak ja kocham takie fail klany  hahaha hahaha hahaha hahaha

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

kamiil

Cytat: Err0rcrc w Luty 12, 2012, 11:18:34 PM
Jak to Hi nie ma zamku ?! Przecież cp >>> klan a tam sama "śmietanka" jest ?  :o

komu trzeba zamek jezeli masz orbis  !!  :D

Lokocz

Cytat: kamiil w Luty 12, 2012, 11:23:53 PM
Cytat: Err0rcrc w Luty 12, 2012, 11:18:34 PM

komu trzeba zamek jezeli masz orbis  !!  :D
mi tam wystarczy, ze mam wyebane  :afro:

lempartus

cóż jakoś trza się pocieszyć.
Zadam Ci zagadkę jak myślisz jak długo będziecie mieć Orbis ? Ja te wszystkie party co widzieliście podkoksają wystarczająco by przenieść się tam na dobre. To tych 30 sci parę osób co macie co najwyzej po 2 giej w nocy będzie się mogło tam logować
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

HellSign

Cytat: lempartus w Luty 12, 2012, 11:29:09 PM
Zadam Ci zagadkę jak myślisz jak długo będziecie mieć Orbis ? Ja te wszystkie party co widzieliście podkoksają wystarczająco by przenieść się tam na dobre. To tych 30 sci parę osób co macie co najwyzej po 2 giej w nocy będzie się mogło tam logować

Ich już tam nie będzie :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Russe

Cytat: HellSign w Luty 12, 2012, 11:38:53 PM

Ich już tam nie będzie :D
:P so true
A może by wrócić na oficjal :)

g4ce

Prawda. Driverowalem dzis postacia na siege i powiem szczerze ze na god lvl to przepasc... na razie moga chlopaki w 3-4 cp wyjechac 8-10 ale jak ludzie sie podkoksaja i ich dogonia to HI klapa z ta iloscia osob.
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)