Ponowne pytanie.

Zaczęty przez bubas, Luty 14, 2012, 08:12:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bubas

Moj poprzedni temat zostal zamkniety, pewnie przez to ze kiedys byl podobny watek, jednak nie moge znalesc badz slowa ktore ktos uzywal nie sa do konca mi zrozumiale i nie wiem czy chodzi o to samo.
Tak wiec mysle ze nikomu nic sie nie stanie jezeli podzieli sie swoja wiedza i mi pomoże.

A wiec jeszcze raz.
Sciagnalem Launchera i zaczalem instalowac l2, na 99% zawiesza mi sie (nie wyskakuje zaden error, komunikat) dzieje sie to za kazdym razem (sprawdzalem, sciagalem juz 3 raz)

Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam jezeli robie temat ktory kiedys byl zalozony.
Pozdrawiam

Soulern

To ja tak dla odpowiedzi co do zamknięcia, zanim ktoś w gorszym humorze przyjdzie i znowu zamknie bez odpowiedzi:

Cytat: Soulern w Grudzień 12, 2011, 12:02:21 AM
2. Temat musi mieć poprawną nazwę, czyli adekwatną do problemu, co za tym idzie wszystkie tematy z nazwą typu ,,Help", ,,Pomóżcie", ,,Mam problem", "Critical Error" są złe.
3. Tematy dotyczące problemów z działaniem gry muszą znajdować się w dziale ,,Errors".
4. Wszystkie tematy z nazwą typu ,,Help", ,,Pomóżcie", ,,Mam problem" będą usuwane, zmieniane lub zamykane.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel