Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fossil

Cytat: HellSign w Luty 15, 2012, 02:39:07 PM
Można mówić, ze każdy miał taką samę szansę na drop z moba, którego bił i tyle.

cool story bro... (albo jak to Delios wczoraj tłumaczył, niesamowita opowieść, bracie)

Alarion

Nie, to była "Fascynująca historia bracie" nie przekręcaj Fosil, bo nie będzie driverował klanu : D

Hell, dla ścisłości zrobiłbym (i całe moje pt) dokłądnie tak jak Lokocz, ale widocznie wy wyznajecie inny system wartości. Powodzenia, tylko nei zdziwcie się, jak was nie będą chcieli do party wziąć czasem ludzie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

fossil

Właśnie myślałem, że coś nie tak napisałem :noob: :noob: haha

tato wybacz:(((

Nobis

Cytat: Lokocz w Luty 15, 2012, 02:30:47 PM
Cytat: Cezary93 w Luty 15, 2012, 02:21:27 PM
Ej ogólnie jestem ciekawy czy jakby wam się trafił taki zacny full drop to byście wywalili go na ziemie i w pt random podnieśli  :o
Teraz pójdą teksty typu "oczywiście, przecież to normalne/logiczne, że tak bym zrobił", ale i tak wiem swoje, że nikt nie odda takiego szmalu jak mu wpadnie do ekwipunku  :)
nie mozna tu mowic o scammie, nie zmienia to faktu, ze nie jest to w porzadku
ja jak bylem z randomami i cos wpadlo w FK, to zarowno randomy jak i my po zabitym spezionie redropilismy wszystko, co polecialo w FK przy dropieniu fragmentow

kto jak co woli, ale jesli chodzi o mnie, to troche nie fair tak skroic w FK, w koncu wszyscy tlukli te moby i wszyscy powinni miec rowna szanse na drop

True - akurat tak się składa, że byłem w tym pt, trudno jeszcze nie takie dropy bedą latać, przynajmniej wiadomo, kogo nie zabierać z sobą  :P a  robienie lipy nie na swoich charze n.c

Cezary93

Cytat: Lokocz w Luty 15, 2012, 02:41:11 PM
light armor, leggings, pare tarcz, pare sigili, masa ear/ewr
wszystko zarowno my jak i randomy redropili

zaspokoilem twoja ciekawosc? :)
Nie mówiłem akurat o Tobie, tylko jestem ciekaw czy oni by oddali dropa do podziału, skoro taką wielką dramę robią o jeden item :)

Cytat: Alarion w Luty 15, 2012, 02:56:10 PM
Hell, dla ścisłości zrobiłbym (i całe moje pt) dokłądnie tak jak Lokocz, ale widocznie wy wyznajecie inny system wartości. Powodzenia, tylko nei zdziwcie się, jak was nie będą chcieli do party wziąć czasem ludzie.
To fajno, jakbym miał XX kk za sprzedanie w sklepie samych kluczy z dropa to też miałbym w dupie takie przedmioty.

Co kto woli, ale akurat jak byłbym w pt z randomami to nie rozczulałbym się nad nimi. Co innego w gronie znajomych (swoich/członków CP).
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Alarion

ludzie czytają i sami oceniają. wasz wybór.

Cat Drama Maker

kamiil

CytatCo kto woli, ale akurat jak byłbym w pt z randomami to nie rozczulałbym się nad nimi. Co innego w gronie znajomych (swoich/członków CP).

dokladnie to samo, jakbym sie miał przejmować kazdym randomem to omg  hahaha

Alarion

no cóż, biorąc pod uwagę, że mało kiedy macie pełny skłąd i zazwyczaj musicie dobierać kogoś codziennie i ciągle szukacie nowych osób do CP, to faktycznie masz z tymi randomami więcej do czynienia : D

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Luty 15, 2012, 03:26:56 PM
no cóż, biorąc pod uwagę, że mało kiedy macie pełny skłąd i zazwyczaj musicie dobierać kogoś codziennie i ciągle szukacie nowych osób do CP, to faktycznie masz z tymi randomami więcej do czynienia : D

co ja zrobie alarionku ze ciezko znalexc PRO do party ,a fossila nam nie chciałes oddac  :(

od 3 dni jest juz pełny skład

Ulquiora

Tutaj dosłownie przydałby się wam takie coś z Aion'a jak leci jakiś dobry przedmiot z insta/expa to roll or pass  :)

Lokocz

Cytat: kamiil w Luty 15, 2012, 03:16:31 PM
CytatCo kto woli, ale akurat jak byłbym w pt z randomami to nie rozczulałbym się nad nimi. Co innego w gronie znajomych (swoich/członków CP).

dokladnie to samo, jakbym sie miał przejmować kazdym randomem to omg  hahaha
random tez czlowiek :D

Delios

Nie, to była "Fascynująca historia bracie" nie przekręcaj Fosil, bo nie będzie driverował klanu : D

Fascynująca opowieść bracie.
Archeage <3

xXxFelekxXx

Cytat: Ulquiora w Luty 15, 2012, 03:36:06 PM
Tutaj dosłownie przydałby się wam takie coś z Aion'a jak leci jakiś dobry przedmiot z insta/expa to roll or pass  :)

A co to jest roll or pass ? XD

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

blackeagle

taki zupgradowany random wystepujacy we wszystkich innych MMORPG

Deric

tylko ze w l2 by się nie sprawdził bo nikt by nie passowal na itemie wartym 200kk+ hahaha

pokit

Cytat: Redbox w Luty 15, 2012, 02:30:32 PM
Nam wypadl na ruu offie blesed zaken i do tej pory nie wiem gdie jest :D ale kazdy ma inny system wartosci

Ja go mam :D

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

scammer no.1

hoho dzieją się tu tak epickie dramy, że aż pozwolę sobie w swojej zajebistości wykreować pierwszego posta na polaczkowym forum  :D

Cytat: Delios w Luty 15, 2012, 04:29:29 PM

Po pierwsze duży + dla deliosa za poczucie humoru :D Alarion zarzucił wyszukanym żarcikiem, a z tego co słyszałem nieczęsto mu się to zdarza, więc polać mu bo ma dobry dzień. Dziękujemy alarion - słońce od razu zaświeciło jaśniej, a chmurki stały się niebieskie.

Po drugie ku ścisłości wszystkiemu jest "winne" (doprawdy o.O?) burzowe dziecię, a nie maf który w tym czasie pił wódkę.. tak więc skupiając się na tym pierwszym - ten jak to mówicie scammer, złodziej, rzezimieszek, hultaj, bandyta, huncwot, gamoń, nicpoń, gałgan, ruchacz (aaa to jest gra a nie rzeczywistość, przepraszam ;)), ananas, urwis, gagatek, gałgan, ziółko, psotnik skurwysyn który ponoć (are u sure guys? really?) "ojebał, skrzywdził, wykorzystał" (prawie jak pedofil :D) kogoś tam "jest" strasznie "złym" człowiekiem i pójdzie od piekła, nic więcej na to nie poradzicie więc peace&love, kochajmy się i płodźmy dzieci szczęścia. Kciuk w górę dla osób które tyle piszą, a dzień wcześniej zrobiły dokładnie to samo i nie czuły się winne.... Fakt - moralność jest bardzo negocjowalna.

Dość fascynujące, że najbardziej burzy się o wszystko ten, który 2 tygodnie temu dla głupiej nagrody z eventu w którym polowało się na boty, zareportował do gma połowę swojego klanu finalfate i jednocześnie ludzi (w tym tego złego człowieka o którym mówimy) z którymi siedział na teamspeaku. Buehehe. Ponylover aka starku, przyjacielu - rozpędź się na na łące i przypierdol głową w drzewo, światu będzie łatwiej. W innym razie skrzywdzisz jeszcze swoje dziecko głupim ojcem.

Starku, EsTeCzteryRkA - dziękujemy za posty, teraz niech wypowie się się mądry "EsTeCzteryRkA"  nie ten głupi którym był dotychczas ;)

Kamyl89

ja pierdole drama o itemki z randomem w pt jak za c5 czasow.
bylo ogar a nie dac randomowi podniesc drop,chyba ze akurat mial takie ogromne szczescie i polecialo mu dokladnie z tego samego moba z ktorego mial byc itemek dla niego.

Dyma

hmmm wyczuwam alt konto czyżby zaraz Acid miał wkroczyć do akcji...??
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: scammer no.1 w Luty 15, 2012, 06:16:20 PM
hoho dzieją się tu tak epickie dramy, że aż pozwolę sobie w swojej -_-'ści wykreować pierwszego posta na polaczkowym forum  :D

Cytat: Delios w Luty 15, 2012, 04:29:29 PM

Dość fascynujące, że najbardziej burzy się o wszystko ten, który 2 tygodnie temu dla głupiej nagrody z eventu w którym polowało się na boty, zareportował do gma połowę swojego klanu finalfate i jednocześnie ludzi (w tym tego złego człowieka o którym mówimy) z którymi siedział na teamspeaku. Buehehe. Ponylover aka starku, przyjacielu - rozpędź się na na łące i -_-' głową w drzewo, światu będzie łatwiej. W innym razie skrzywdzisz jeszcze swoje dziecko głupim ojcem.

Starku, EsTeCzteryRkA - dziękujemy za posty, teraz niech wypowie się się mądry "EsTeCzteryRkA"  nie ten głupi którym był dotychczas ;)
wyczuwam charakter hellsigna:D nie wiem skad ty w ogole wziales to ze reportowalem polowe klanu;o bo nikogo nie reportowalem z FF, nawet Ciebie nie reportowalem, a to ze tak mowili to nie moja wina pozdro rez:D  nagrode dostalem za jednego summonera z swamp ktory targetowal moby zanim one sie pojawily :)
także powinienes wziąć z powrotem hellsigna do pt bo obaj dobrze wymyslacie :)
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Polopiryn

Cytat: Deric w Luty 15, 2012, 05:41:30 PM
tylko ze w l2 by się nie sprawdził bo nikt by nie passowal na itemie wartym 200kk+ hahaha

Raczej masz rację. W aionie to się sprawdza, ale są też ninje co i tak rollują jak nawet nie dla nich.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

JamesDoakes

Cytat: Abruzzi w Luty 15, 2012, 02:01:50 PM
Uff Lokocz a już myślałem że na stałe jesteś w const party ze skamerem, a to tylko na daily soa!
bez jaj, już sie bałem że lokocz z nimi w cp gra :D

@stark dziwie się jak mogłeś w ogóle gadać z burzycielem ;p mi wystarczyły 3 minuty jak wszedł do nas na kanał żeby się znudzić tym piszczeniem i dać mu muta.

NotTheFakeTazman

Cytat: kornes w Luty 15, 2012, 07:17:24 PM
Uff Lokocz a już myślałem że na stałe jesteś w const party ze skamerem, a to tylko na daily soa!

@stark dziwie się jak mogłeś w ogóle gadać z burzycielem ;p mi wystarczyły 3 minuty jak wszedł do nas na kanał żeby się znudzić tym piszczeniem i dać mu muta.

kornes leszczu drivera potrzebujemy bo cale pt 95 a stanx 91 a ciebie nie ma !

EsTeCzteryRkA

Cytat: kornes w Luty 15, 2012, 07:17:24 PM

juz sie na nim poznalem ;)
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %