Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Dziś chciałem 1 vs 7 analne wrzody, prawie wygrałem gdyby nie to ze nie chciało mi się logowac oraz lvl i sprzęt nie ten :D. Ale możemy przyjąć ze jest 1-0 dla mnie.

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

sosula

Kumpel jak odpala ts'a to gra mu zamula strasznie, ktos sie z tym spotkal ? wooden pc czy co?
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Polopiryn

Cytat: sosula w Luty 21, 2012, 02:25:52 PM
Kumpel jak odpala ts'a to gra mu zamula strasznie, ktos sie z tym spotkal ? wooden pc czy co?

ale strasznie jak strasznie? Mi też ts zmula na grach i wole go nie używać, a jak już używam to faktycznie zmułki są, ale nie takie że grać się nie da. No i ja mam wooden pc ;p
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rickert

Wtf, moze jakies wirusy czy cos, zobacz czy jak jest odpalony ts i gra to co zzera kompa w procesach.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Tyumio

Po drugie, to każdy tu myśli, że co napisze na kogoś to tego kogoś to boli, a jak ktoś odpisze na niego i myśli, że tego kogoś co myślał, że tego tamtego za boli, tego nie boli, a się śmieje.

... masło maślane

Sm0ke

Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 03:25:04 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 21, 2012, 03:18:12 PM
Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 03:07:52 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Luty 21, 2012, 03:06:38 PM
Przestancie sie smiac z Alariona wtf !!!

nikt sie nei smieje , a wrecz przeciwnie, wszyscy go tu podziwiają  !! :)

Ej wyczuwam w tym sarkazm, tak nie wolno :D Pomyślcie jak się musi chłopak czuć ...(wiem , wiem "beka")

eee badzcie grzeczni bo przyjdzie pan dyma i nas skrzyczy ze alarionkowi odwala znowu  :(

btw. tak sie zachowuje mój kuzyn z kolegami w podstawówce

HellSign

Cytat: Itherus w Luty 21, 2012, 07:59:06 AM
3 side dobrze sie prezentuja, serwer idzie w dobra strone poczekamy na rozwój sytuacji.

Nie ma 3ciego Side'a serwer jest 1 sided OOC+BMF (dopóki inne klany nie zwiększą ilości ludzi to chyba kpicie sobie, pominę, że jakby nie było różnicy LvLi to wasza przewaga nie była by duża nad poszczególnymi CP, a to się kiedyś +/- zrówna - alariony itd.) ...

Wygracie 7x7, ale epika i siega nie wygracie i tyle :) 

przykład :

L2.ws LayLow - 15 ~~ PT (każde prawie bardziej ogarnięte o Vermillionu (3x party) i kto zgarnął Baiuma :D? - Vermiliony.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

asdf1movie

panie starszy helssing, mamy tutaj GoD nie h5

kamiil

awaken robi wam pranie mozgu jak alarion swojemu party :D

HellSign

Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 04:22:22 PM
awaken robi wam pranie mozgu jak alarion swojemu party :D

Tobie za to gra zrobiła;D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Sm0ke

Chyba oczywiste że starszy i nie wiem jak można być zadowolonym ze swojej głupoty ?

HellSign

Cytat: Sm0ke w Luty 21, 2012, 04:35:23 PM
Chyba oczywiste że starszy i nie wiem jak można być zadowolonym ze swojej głupoty ?
+1
RPG CLUB x3 Empire

Abruzzi

Cytat: asdf1movie w Luty 21, 2012, 04:17:42 PM
panie starszy helssing, mamy tutaj GoD nie h5

dla niego nie ma różnicy gdzie scamuje, w jakiej kronice  :mrgreen:
born different.

EsTeCzteryRkA

zamknalem dzisiaj orbis z randomami ;o
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

EsTeCzteryRkA

Cytat: Fahrenheit;68208Fellow bot-hunters!

We are ready to announce our coolest bot-hunters of this month! The choice was hard because many of you proved to be brave hunters whose main goal was to assist in bot-hunting.

We have chosen 10 hunters whose clicks proved to catch a lot of real bots who were proved by our system.

Here are their names:

IcYak
TheRock
Ragnarel
Evo
GenoShuA
Chun
AquaWitch
FraG
PonyLover
LifeOwNeR

We are proud of you and to show our gratitude we want to present you each:

Tame Princess Ant Mounting Bracelet 7-Day Pack                                   
Rune of SP 50% 7-Day Pack                                                                   
Rune of XP 50% 7-Day Pack                                                                       
Nevit's Hourglass - 3 hour  -  3 items        

Thank you and keep up the good work!

Fahrenheit
pozdrawiam
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

ugh

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 21, 2012, 07:50:16 PM
Cytat: Fahrenheit;68208Fellow bot-hunters!

We are ready to announce our coolest bot-hunters of this month! The choice was hard because many of you proved to be brave hunters whose main goal was to assist in bot-hunting.

We have chosen 10 hunters whose clicks proved to catch a lot of real bots who were proved by our system.

Here are their names:

IcYak
TheRock
Ragnarel
Evo
GenoShuA
Chun
AquaWitch
FraG
PonyLover
LifeOwNeR

We are proud of you and to show our gratitude we want to present you each:

Tame Princess Ant Mounting Bracelet 7-Day Pack                                   
Rune of SP 50% 7-Day Pack                                                                   
Rune of XP 50% 7-Day Pack                                                                       
Nevit's Hourglass - 3 hour  -  3 items        

Thank you and keep up the good work!

Fahrenheit
pozdrawiam

Jesteśmy z Ciebie dumni 8)

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Polopiryn

Który mod usunął takie fajne teksty, w końcu coś śmiesznego było!
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

Cytat: Polopiryn w Luty 21, 2012, 08:59:49 PM

moderator alarion

Russe

Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 09:01:00 PM
moderator alarion
Przecież on nie ma tu "moda"...
Dobrze. Flame musi być ale durne jednozdaniowe posty trzeba kasować i -_-'. Ofc chyba, że wnoszą coś do tematu :)
A może by wrócić na oficjal :)

Sm0ke

Cytat: Sm0ke w Luty 21, 2012, 04:35:23 PM

dlaczego usuneliście tak piekną kompromitacje na temat tego faila i do czego ma wnosic moja wypowiedz ;(((

/topic
ide robić questy na ivory tower żeby wbic 41 lvl bo jutro musi byc 42

kamiil

Cytat: Russe w Luty 21, 2012, 09:01:08 PM
Cytat: kamiil w Luty 21, 2012, 09:01:00 PM
moderator alarion
Przecież on nie ma tu "moda"...
Dobrze. Flame musi być ale durne jednozdaniowe posty trzeba kasować i -_-'. Ofc chyba, że wnoszą coś do tematu :)

o to russe skasowal  :(

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.