Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zakrecona

JamesDoakes

Cytat: kamiil w Luty 22, 2012, 12:25:32 AM
pisz do supportu 4game
this.
jak napiszesz do supportu, wypiszą ci dni w których ktoś używał z twojego konta bota (czytaj: Frost coś wykrył)

Alarion

zanim zaczniecie grać na tym serwerze macie 2 wyjścia:

1) mega super dokłądnei wyczyścić dysk I REJESTRY ze wszystkich software (nie ważne, czy używaliście ostatnio tego na privie, czy gdziekolwiek)

2) format i już nigdy więcej nie instalować.

Insektor, mówiłem ci 10 x żebyś w to góno się nei bawił. Tracisz mój szacunek, jako znakomitego PvE mastera z Lancera babrząc się z takimi syfami. Należy ci się ban, sorry ((

@Kamil
Wiesz co, ruskei są bardziej żałosne niż myślałem. Nie dosyć, że sami pizgają na softwarze (at least auto nobles) to jeszcze po pvp Kardi pisze do mnie, że nie dosyć, że to niby MY używamy na PvP software'u to jeszcze używam go w trakcie: (check chat)

Coś boli chłopaków, że Topless zgarnia baty na oly np. od Breakera, a ja nie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

prawie wszystkie widać na screenie, co pod czym mam. Na dodatek na frapsach swoich NIGDY nie wyłączam kursora myszy, żeby nikt nie miał wątpliwości.

32 bindy na klawce + 4 na myszcze. nie klikam nic z myszki poza mass rechargem/runą / disolve / hero skillami / akcjami petów oraz PR'em.

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Horken

Znaczy nie, nie o to chodziło :)
Pytałem czy macro w klawie jest bananable bo gdzieś tam ktoś już wyskakiwał, że myszki niektóre modele nie działają i było pisane do supportu.

btw: kiedy jakiś fraps?
R.I.P. Ciapu

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Luty 22, 2012, 12:46:38 AM
MY używamy na PvP software'u to jeszcze używam go w trakcie:
lol, faktycznie !

blackeagle

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

ło kurwa jakie trolololo... jak tam na core miśki ?:)

Smokepsv

Alarion

Cat Drama Maker

Madith

Cytat: Dzondzy w Luty 22, 2012, 02:05:09 AM
ło -_-' jakie trolololo... jak tam na core miśki ?:)

omfg, noob :P

PM Meh ig plx :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

surda

Cytat: Alarion w Luty 22, 2012, 01:06:08 AM
32 bindy na klawce + 4 na myszcze. nie klikam nic z myszki poza mass rechargem/runą / disolve / hero skillami / akcjami petów oraz PR'em.

Jak by kto nie pamiętał Innova wyraźnie podała na swoim forum że używanie klawiatury czy myszki z makrami to także zabronione używanie programów trzecich i można bana wyłapać.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Delios

Cytat: surda w Luty 22, 2012, 08:58:22 AM

Jak by kto nie pamiętał Innova wyraźnie podała na swoim forum że używanie klawiatury czy myszki z makrami

Nope.
Zabronione jest tworzenie przy ich pomocy makr które mogą zastąpić grę gracza i pozostawienie ich afk.
AKA auto assysta.

Po za tym mowa jest tu o bindach a nie o makrach/skryptach.
Archeage <3

Russe

Cytat: Delios w Luty 22, 2012, 09:06:10 AM

Jak by kto nie pamiętał Innova wyraźnie podała na swoim forum że używanie klawiatury czy myszki z makrami

Nope.
Zabronione jest tworzenie przy ich pomocy makr które mogą zastąpić grę gracza i pozostawienie ich afk.
AKA auto assysta.

oj tam, a jak ci sprawdza, ze to makro a nie lazy Iss dajacy buffy co 5 min na semi-afku  :P
A może by wrócić na oficjal :)

Quibre

Cytat: Delios w Luty 22, 2012, 09:06:10 AM

Nope.
AKA auto assysta.

Heh 3/4 userów w bow party na swampie używa cklikerów :D
Alarion to ty bana jeszce za to nie dostałeś?  :P

A btw Arimas master of paint :)

Horken

Sądząc po tym jak łapią te boty nie wydaje mi się, że wybanują ludzi za używanie pomocniczych macro ^_^
R.I.P. Ciapu

Quibre

Cytat: Horken w Luty 22, 2012, 11:28:52 AM
Sądząc po tym jak łapią te boty nie wydaje mi się, że wybanują ludzi za używanie pomocniczych macro ^_^
Nie mają na to szans chyba że jakoś sprawdzą ci częstotliwość klikania myszką.
Kliker sam w sobie nie ingeruje w żaden sposób w gre tylko klika za ciebie klawiszem myszki w miejscu gdzie  wcześniej ustawiłes  kursor.

Teraz od nowa muszę się uczyć grać i ogarnąć skile Tyrra  :(

lempartus

Uploaded with ImageShack.us

PS.
Czemu ostatni rysunek został usunięty ? Komuś brak poczucia humoru ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

xRelapse

Dzondzy

Cytat: Madith w Luty 22, 2012, 08:37:42 AM
Cytat: Dzondzy w Luty 22, 2012, 02:05:09 AM
ło -_-' jakie trolololo... jak tam na core miśki ?:)

omfg, noob :P

PM Meh ig plx :)

Miałeś już nie grać w l2 hahaha :D Póki co jestem w rozjezdzie, jak wróce to wbije do gry :D

Dyma

Cytat: kornes w Luty 22, 2012, 01:16:09 AM

Cytat: Alarion w Luty 22, 2012, 12:46:38 AM
MY używamy na PvP software'u to jeszcze używam go w trakcie:
lol, faktycznie !
wiesz co nei wiem czy to dobry pomysł wrzucać takie coś tutaj bo moze znaleźć się znowu jakiś totalny debil co weźmie to na poważnie i pobiegnei z tym na frum 4game'a
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

blackeagle