Trial of the Seeker

Zaczęty przez Yoker, Maj 02, 2006, 06:11:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

Witam,
robię aktualnie Trial of the Seeker (chce być HE) i mam już na samym początku kłopot. Mam zabijać Near Ghoule Berserk, w wielu poradnikach jest że mam zabić wiele... Co znaczy wiele? Zabiłem ich już pewnie z 30-40 a tu nadal nie ma quest itema... Zastanawiam się czy klepie to co trzeba (choć jest jak byk i w grze i w opisach co należy klepać), straciłem już full SSD (w sumie o nie mi chodzi najbardziej...) czy ktoś kiedykolwiek robił ten quest i pamięta ten fragment?

Kylu

tak, ja robilem. Zabilem okolo 80, przerwalem gre. Poszedlem na poludniową stronę schodów, zabilem okolo 3 i dostalem przedmiot.

Mialem wtedy 39 lvl, wiec moby byly na ciemno niebiesko, tj. rzadko dawaly dropa ...

BTW slyszalem ze marks mozna kupic? Czy to prawda ? Jesli tak to gdzie ?
Server: l2epi, Citadel

Name: Frantic

Yoker

Dzięki za odpowiedz, ale już skończyłem ten quest ^^ Zapomniałem napisać że już nieaktualne. W każdym bądz razie dzięki. Mi też poleciał gdzieś po 50mobku.

Tak marki można kupić. Na pierwszą zmianę klasy kosztują 350k a na drugą 1kk (x3 bo 3 questy...) można je kupić w LuxShop w Giran

An4rKy

to zalezy od serwera czy mozna kupic marki.

a co do dropa quest itemow to to ze sa ciemno niebieskie nie ma znaczenia.
quest item dropuje niezaleznie od twojego/moba lvlu
-=An4rKy @ TheAbyss=-

Yoker

Cytat: An4rKyto zalezy od serwera czy mozna kupic marki.
Widziałem w syg, że gra koleś na tym samym serwie, toteż odpowiedziałem jak to jest u nas na L2P, to że na niektórych serwach nie można jest mi doskonale wiadomo (tak, żebyście nie myśleli, że noobek jestem :D)