Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: kamiil w Marzec 01, 2012, 01:11:51 PM
Cytat: Zosienka w Marzec 01, 2012, 01:02:58 PM
Bez urazy Alarion, ale wiesz, ze w l2 "zrownanie lvlem" moze ciagnac sie w nieskonczonosc ? W zeszlym miesiacu byl problem z lvlem i/lub sprzetem.

Na koniec tego mca ruskie beda mialy 98-99 = nowy sprzet i enchantowane skille. Co z tego ze wy dobijecie 97 ? I to sie tak bedzie przeciagac. Za 2 mce, oni beda mieli agumentacje i resisty w armorach, gdzie wy dopiero dobijecie 98-99 i nowe armory beda bez resistow etc. I to tak w kolko bedzie sie ciagnac. ZWLASZCZA jesli chodzi o oli. Bo na pvp to jeszcze idzie ogarnac i wygrac.

Na prawde, nie czepiam sie czy cos, ale samo zrownanie lvlami nic nie da. Chyba ze udowodnicie inaczej. Mam nadzieje, ze przez kolejne 2mce nie bede musial czytac, czemu ruskie wygrywaja ;p

w tym miesiacu praktycznie oly bedzie wygrana przez HI rowniez,
hmm... a ja sie pytam kogo oprócz summonera bedzie miało HI w następnym miesiącu hero??
łucznik - Seilos i nic wiecej nie 3ba mówić
fantomizza - podobnie
chanter- już teraz gdyy nei akcja z płaceniem sproot by stracil hero
warrior - brak kandydata
healer- cięzko powiedzieć bo topless przez lvl sprzet i augu wygrywa z Alarionnem, ale przegrywa na open frajersko
tank- raczej pewne, że jaden/idealistia wygra z lotusem, który miał z nimi problemy mimo gr wyzszego seta i 1-2 lvl przewagi
mag - jedynie Tazman ma realne szanse na obrone hero

czyli przewidywana ilosć hero w HI na kwiecień: 1-3
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

Cytat: alite w Marzec 01, 2012, 01:22:08 PM
niestety kolejna wada goda jest dysbalans miedzy rasami w obrębie 1 kasy dark elf healer > rest jeśli chodzi o olly :P tak samo enchanter dark elf > rest =d kamael nuker > rest jeśli wie jak wykorzystać swoją rasówke i kiedy

nie zgadzam się. inne rasy też spokojnei dają radę, ale Topless gra po prostu słabo. Ratuje go sprzęt/lvl/active augu.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

summoner tank chanter healer mag to jest pewne, co do daggera fanto wraca 31 marca i moze sie wyrobi na oly wiec +1 hero

tak alarion wszyscy grają slabo healer tank enchanter tylko dziwne ze to my zgarniamy hero a nie pro ogary z HB  hahaha, placzecie o kupowanie walk a w 10 cp nie byliscie w stanie zrobic wave dla savena  :( ale tak to jest jak kazde cp chce heroooo :D

alite

Cytat: kamiil w Marzec 01, 2012, 01:38:22 PM
summoner tank chanter healer mag to jest pewne, co do daggera fanto wraca 31 marca i moze sie wyrobi na oly wiec +1 hero
w 1 dzien Fanto nie wygra imo =d tymbardziej ze w tym miesiacu 5 dni klasowek

Alarion

tak alarion wszyscy grają slabo healer tank enchanter tylko dziwne ze to my zgarniamy hero a nie pro ogary z HB  hahaha, placzecie o kupowanie walk a w 10 cp nie byliscie w stanie zrobic wave dla savena  :( ale tak to jest jak kazde cp chce heroooo :D

Dla mnie personalnie, na oly powinien liczyć się pierwszorzędnie skill. Wiem, że tak nei jest, nie płaczę z tego powodu. Stwierdzam tylko fakt, że Topless gra mocno przeciętnie jako healer. To, że potrafici feedować/ macie lepszy gealer i lvle, ok, gz dla was. Ja jednak nie byłbym usatysfakcjonowany z hero, którego przede wszystkim nie umiałbym zdobyć sam.

Kupwanie walk, przy takiej przewadze lvlowo / sprzętowej to dla mnie cyrk na kółkach. Głupio by w ogóle było mi mówić, że zdobyłem hero w taki sposób. Ale cel uświęca środki, jak się nie ogarnia, trzeba radzić sobie innymi metodami.

Kto pisze, że każde party chce hero?

Projekt HB 2.0 jest dosyć świeży, temat hero został specjlanei zatrzymany póki co, bo wpierw chcemy ogarnąć inne aspekty klanu.

Kamilku, ja jestem człowiekiem cierpliwym. Tak długo, jak widzę, jak Toples mota się na oly, to wiem, że prędzej czy później go dorwę. Tak samo widzę, że to czeka innych hero, chyba, że zaczniecie masowo kupować walki, albo jeszcze bardziej zwiększycie no life na PvE (chociaż da się bardziej...?).
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

spoko, kardi juz robi składki na kupowanie walk ;)

Horken

Cytat: Alarion w Luty 29, 2012, 10:30:18 PM
taa, żeby było jeszcze te 10k ; p

lubię, jak ludzie myślą, że są maszyny (szczególnie na privach), które bez zgrzytu utrzymują taki online. Fizycznei on dla tej gry jest po prostu niemożliwy. No ale nic, zawsze lubię posłuchać tych opowieści o 10-11k na privach : D

Jeden koleś powiedział mi nawet, że przewodził klanem który ownował serwer z 16k online (jakiś lol dragon czy coś tam) i wszystko niszczyli. Zapytany o ideę CP w klanie był wielce zbulwersowany(cp to zło!).
Najbardziej rozbawiła mnie jednak taktyka na TW żeby nabijać badgesy na BMF xD
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

xRelapse

Nie podlizuj się, epek i tak nie dostaniesz.

Horken

Na chu* mi epki ^^
Poproszę o screenshota.
R.I.P. Ciapu

Dyma

Ty widziałeś ich w akcji? ok topless pisałem już, ale lotus - prosze, najsłabszy hero jakiego widziałem w swojej karierze l2, na szczęście juz ostatni raz bo wcześniej wymieniona 2jka go zje tym razem, gdzie sporadycznie z nim wygrywała w gorszym secie i 95-
sproot od pewnych osób dostaje regularnei w dupe, nie wspomne o okolicznościach ost hero i nazywasz go pewniakiem?? ładnie juz Ci ten koks mózg przeżarł
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

alite

Cytat: Horken w Marzec 01, 2012, 02:14:52 PM
Cytat: Alarion w Luty 29, 2012, 10:30:18 PM
taa, żeby było jeszcze te 10k ; p

lubię, jak ludzie myślą, że są maszyny (szczególnie na privach), które bez zgrzytu utrzymują taki online. Fizycznei on dla tej gry jest po prostu niemożliwy. No ale nic, zawsze lubię posłuchać tych opowieści o 10-11k na privach : D

Jeden koleś powiedział mi nawet, że przewodził klanem który ownował serwer z 16k online (jakiś lol dragon czy coś tam) i wszystko niszczyli. Zapytany o ideę CP w klanie był wielce zbulwersowany(cp to zło!).
Najbardziej rozbawiła mnie jednak taktyka na TW żeby nabijać badgesy na BMF xD
yyy sorry ale sam osobiście sprawdzałem online rpg x15 kiedyś i było 8k+ sorry ale l2net nie kłamie... zresztą tam od ilości ludzi kurwica strzelała =D

Horken

Bez kitu co za poje*y mnie do party wzięły. Zsummonowali mnie, kazali walić duela z archerem ktory dostal w trakcie BR i mnie zaje*ali.
Jak te ruskie debile co biegały po ant nescie na 80+ i ksowali moby w setach D gradowych.
T_T
R.I.P. Ciapu

xRelapse

No uwiodła nas twoja historia, jeju jaki zły serwer teraz jestem pewien, że tam nikt nie gra a Alarion robi sztuczny tłok w adenowie!

Senti

Dobra przyznaje się to ja wszystkie chary odpaliłem na l2 necie  :oops:

LinC

Russe

Cytat: Arimas w Marzec 01, 2012, 03:00:49 AM
Cytat: kamiil w Marzec 01, 2012, 02:55:22 AM
russe HI spi mozna zaczac nocna zmiane  ??
Wiesz kamilek niektórzy mają tak zwane "życie" i dlatego nie zawsze masz 101% online danego dnia  :?
Ej, on ma driverów i nie troszczy się o takie bzdury.  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Cytat: Alarion w Marzec 01, 2012, 12:30:56 PM
a gdzie widzisz wymówki i z kim? Party z którymi przegraliśmy na PvP:

1) ruskie
2) Tazmany (ale też udało się kilak razy wygrać, bardzo fajne pvp z nimi)
3) ArQQ (jak wyżej)

Bawisz się Kamilku w PvE z jakiego powodu? Jaki jest sens łupanai tych mobów, jeżeli nie główna esencja tej gry, czyli PvP + drama?

Alarion Stanx pisał, że dużo mocniejsi są od was.

Ruskie :
Po drugie jedyne osoby, które zmniejszą online to Wy nie oni - sami macie bardzo wysoki online.
Zresztą co z tego, że będzie 99maks jak oni będą na dotce po 20-24h farmić, a wy zmniejszycie do 5 to przewaga w EQ+OE+SKILLACH+EPIKACH kosmiczna. - To się nie zmieni, ta różnica się jeszcze bardziej zwiększy.

btw.

Ta gra wymaga

1)Minimum mózgu
2)NASA PC
3)ONLINE

Także, jakbym nie lubił Kamilla, to prawda jest taka, że mają hero i mieć będą - ON to podstawa :P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

xRelapse

Alarion nie ma hero i tu go boli.

HAHAHAHAHAHAHAH

Russe

Bez urazy Alarion, ale wiesz, ze w l2 "zrownanie lvlem" moze ciagnac sie w nieskonczonosc ? W zeszlym miesiacu byl problem z lvlem i/lub sprzetem.

Na koniec tego mca ruskie beda mialy 98-99 = nowy sprzet i enchantowane skille. Co z tego ze wy dobijecie 97 ? I to sie tak bedzie przeciagac. Za 2 mce, oni beda mieli agumentacje i resisty w armorach, gdzie wy dopiero dobijecie 98-99 i nowe armory beda bez resistow etc. I to tak w kolko bedzie sie ciagnac. ZWLASZCZA jesli chodzi o oli. Bo na pvp to jeszcze idzie ogarnac i wygrac.

Na prawde, nie czepiam sie czy cos, ale samo zrownanie lvlami nic nie da. Chyba ze udowodnicie inaczej. Mam nadzieje, ze przez kolejne 2mce nie bede musial czytac, czemu ruskie wygrywaja ;p
vvlm - healer z naszego klanu mając 92 (dopiero obecnie 93lvl) jest 4 healerem na oly. Wyprzedził ludzi z lepszym lvl/sprzętem. Mówię tylko i wyłącznie o oly. Więc niech nikt mi nie mówi, że się nie da. Oczywiście fart jest niezdbędny, przy augmentacji, doborze przewicników itp :)
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Cytat: Russe w Marzec 01, 2012, 03:33:30 PM

vvlm - healer z naszego klanu mając 92 (dopiero obecnie 93lvl) jest 4 healerem na oly. Wyprzedził ludzi z lepszym lvl/sprzętem. Mówię tylko i wyłącznie o oly. Więc niech nikt mi nie mówi, że się nie da. Oczywiście fart jest niezdbędny, przy augmentacji, doborze przewicników itp :)

Bo się da, ale ten gostek co gra i ma 93 to i tak gra dużo, wy też gracie dużo bo za darmo 95lvli nie macie :)

Pytanie co sie stanie jak ruskie pociagna staly 20-24h online, a wam spadnie do 4-5h
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Shen

Cytat: Cezary93 w Marzec 01, 2012, 04:08:54 PM
Cytat: Prokrastynator w Marzec 01, 2012, 03:54:47 PM
Cytat: HellSign w Marzec 01, 2012, 03:29:15 PM
Ta gra wymaga

1)Minimum mózgu

dlatego już nie grasz.
Potwierdzam brak mózgu u Hella.
Co tu potwierdzać, on to każdym postem udowadnia.

asdf1movie

aaaaaaaahahahahaha chyba wkleje sobie to w sygnaturę i bede cytował tym wszystkom pr0 ownerom ktorzy quitneli :D