Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Obsess

A ja słyszałem, że Matrox idzie na hero, a jego taktyka to poczekać z walkami do niedzieli aż się naszym farmerom walki skończą. True?

Arimas

Cytat: Obsess w Marzec 05, 2012, 01:45:46 AM
A ja słyszałem, że Matrox idzie na hero, a jego taktyka to poczekać z walkami do niedzieli aż się naszym farmerom walki skończą. True?
Bum bum źródło: Kamillek?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Madith

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2012, 01:30:37 AM
Cytat: Madith w Marzec 05, 2012, 01:20:16 AM
A too...czy to nie jest nasz kochany kolega z Franza przypadkiem ??????:>:>:>:>

yep, to on. I PAN BIAŁY też podobno tu gra, ale zapomniałem już pod jakim nickiem. Obym tego nei żałował, bo jak legenda znów ożyje, to klęknijcie narody...

wooooo :d szok w trampkach :D
Teraz znow bede sie bal zalogowac wiedzac, ze Pan B. gra na tym samym serwerze co Ja :( Bede mial koszmary jak ostatnio :(
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Her0s

Tak to twój kochany kolega z Franza ;) , Pan B. też tu gra lecz my nie gramy już razem i nawet nie wiem jak tu mu idzie. Czy jest się czego bać, myślę że tak :P

Edit:

A Ty jak słyszałem że dopiero zaczynasz ?

//Nie piszemy double postów!
//Sebal
Server: Core
Othell Rogue

Alarion

Cytat: Arimas w Marzec 05, 2012, 01:38:29 AM

Kamil, jak można być tak głupim, żeby sądzić, że moje lub Arimasa party leci na jakiś programach? Wiele osób nas zna i dobrze wie jakie jest nasze podejście. Co więcej było już sporo moich frapsów (zawsze kursor myszy widoczny) i NIGDY nikt poza waszym i ruskich party (a ci dopiero cisną na programach aż huczny) nie próbował mówić, że nasze party jadą na jakimkolwiek gównie.

Gdybym się chciał bawić w konfiguracje, to poszedłbym na NCsh1t i wziął lekcję u wuja Martelexa "jak zrobić scrypt, by go włączyć i w czasie pvp jeść popcorn".

Poza tym sam mówiłeś, że my to 3 LINGA Lancera, więc co my o PvP możemy wiedzieć.

Także może przetłumacz Queemowi (to samo mógłby notabene zrobić Wilde), że w tej grze da się też wykorzystać coś takiego jak "skill", co notabene kilka party już udowodniło.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Madith

Cytat: Her0s w Marzec 05, 2012, 08:48:46 AM
Tak to twój kochany kolega z Franza ;) , Pan B. też tu gra lecz my nie gramy już razem i nawet nie wiem jak tu mu idzie. Czy jest się czego bać, myślę że tak :P

Edit:

A Ty jak słyszałem że dopiero zaczynasz ?

//Nie piszemy double postów!
//Sebal

A dlaczego tak?? Nie chciałeś z Nim grać ?

No zaczynam, dokladnie 16.02 zacząłem :) I tak sobie pogrywam wieczorami jak nie mam co robic, nie widze sie z panną albo ze znajomymi :D
Teraz po sesji juz jestem, 2 semestr sie zaczął to jest wiecej czasu na obijanie sie :D:D
I tak tylko 4fun ze znajomymi gram, bez cp, w klanie z ~6 aktywnymi osobami :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Redbox

love randoms, epic spezions. 1,38 minut
a i to nie 1, minuta 38 sek tylko 1 gofdina 38 minut. :D
Lacznie z dropem memory i szukaniem portalu ;d

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mscici3l

Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Horken

I <3 randoms :3
4 razy wyfailowany zaken pod rząd ^^'
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

ja za to byłem ostatnio z randomami 87 lvl, ktorzy przypłyneli na statek z devil isle, nawet nie było za duzej obsuwy w czasie, z 2min im to zajelo takze chyba robia to nie pierwszy raz :D

Senti

Spezion time :< Nuda dziś straszna ;/

Alarion

Cytat: ugh w Marzec 05, 2012, 09:59:54 AM
kiedy emo quit z HB?

coś cię boli haterku? : )

Klan został stworzony na zasadzie współpracy  kilku constów (początkowo 6-7, ostatecznie ~~9). Wszystko na bieżąco dogadywane, bez chorych ambicji ruskich i ich unoszenia się nad innymi, w wolnej chwili smarując dupę swoim klanowiczom.

Dodatkowo Topless piszący na hv, że "pora uczyć się ruskiego moi mili, bo jego nic nie obchodzi i będzie sobie smarował po rusku" . Gdy go zapytałem "skoro tak bardzo chcesz gadać po rusku, to czemu z Cadmusa odeszliście?" , to jego stać było tylko na głodne kawałki (też po rusku) "przestań płakać Alarion i wyłącz programy na pvp i oly". 

W ten sposób nigdy nie będą zbyt mile postrzegani. Ale ok, mają jeszcze swoje 5 minut póki co ; p

PS  Kamilku, zanim zaczniesz odpisywać na tego posta, odpisz najpierw na mój poprzedni plx.

Cat Drama Maker

Jaffeveyda

Przepraszam ze przerwe wam ta bardzo ciekawa dyskusje ale czy ktos moglby mi powiedziec jakiego kompa trzeba miec zeby grac bez lagow?Nie mam caly czas lagow ale takie przycinki.Czy ktos z was doswiadcza czegos takiego.(nie mam wooden pc)

xRelapse

Ta gra z biegiem czasu to co raz bardziej niezoptymalizowany syf także nie słuchaj bajek fanatyków, bo w GOD jest pod tym względem jeszcze gorzej niż w poprzednich kronikach.

Więcej efektów, prosty przykład z brzegu, same summony, które nazywałem "prześcieradła" powodują spadek fps, i nikt nie zaprzeczy, że w GOD i z kroniki na kronikę dodając więcej rzeczy nie dbają o stabilność i tak już prehistorycznego silnika, a bo dodać coś trzeba, to oczywiste.
Nawet modyfikowanie komputera podczas lepszych eventów nic nie daję, bo po ciągłych update z tą jakością gry w najważniejszych jego aspektach jest gorzej, to tak jakby grać w typową grę FPS z kilkoma "klatkami na sekundę".

Horken

Szczerze to powinni coś z tym zrobić bo gra przestaje być grywalna, a tu nie o to chodzi żeby ludzie kupowali gozu kompy tylko po to by sobie pograć. Grafika nie zniewala, a tnie jak skur*ysyn.
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

replapse a tobie nie znudzi sie nigdy?
nie podoba ci sie to nie grasz a ty juz od miesiaca nadal swoje. jpd jak pies ogrodnika

xRelapse

Cytat: Horken w Marzec 05, 2012, 12:58:36 PM
Szczerze to powinni coś z tym zrobić bo gra przestaje być grywalna, a tu nie o to chodzi żeby ludzie kupowali gozu kompy tylko po to by sobie pograć. Grafika nie zniewala, a tnie jak skur*ysyn.

Ludzie i tak kupują nowe podzespoły ale to jest kropla w morzu potrzeb bo znam osoby z bardzo dobrymi sprzętami.

Gra zwana "PvP" a z biegiem czasu update musisz poświęcić 15h na wbicie lvl z kolejnym update, aby po osiągnięciu znów poświęcić o 3h więcej, na dodatek twoje oczy będą cieszyć nowe super ultra święcące skille i potworki, a potyczki PvP powinny być jeszcze bardziej dynamiczne dzięki tym nowym wypaśnym skillom.
FPS, a po co komu potrzebne FPS'y kiedy ma mamy tyle superaśnych nowości.

Cytat: asdf1movie w Marzec 05, 2012, 12:59:46 PM
replapse a tobie nie znudzi sie nigdy?
nie podoba ci sie to nie grasz a ty juz od miesiaca nadal swoje. jpd jak pies ogrodnika

No i co, że nie gram? Mam prawo mieć swoją opinię, jak grałem miałem taką samą, także nie powiewam jak wiele chorągiewek tutaj, nic się w mojej opinii nie zmieniło, i to jest czysta prawda.
To co oni sobie pododawali to inna bajka, ale nazywanie gry mass PvP gdzie każdego fps trzeba szukać jak igły w stogu siana jest parodią.

Bez odbioru :p

Horken

Swoją drogą ciekawe co żółtki na ten temat sądzą, że tak gierka lipnie chodzi.
R.I.P. Ciapu

Alarion

bez kitu, ale to już się nudne robi. Skończył grać, a ciągle chodzi i miączy.

co do PvP, jutro (o ile mi w nocy uploadu nei przerwie) sami ocenicie dynamikę PvP. Wymagania na pvp są wg mnei znacznei większe, niż zza dawnych czasów F1, F2, F3 = own

Cat Drama Maker

Fatality

Wyobraz sobie jak dynamiczne i przyjemne były by siege przy stałych 30 fps'ach :) Zobaczymy jak to będzie wyglądać w GW2.

ome1

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2012, 01:19:02 PM
bez kitu, ale to już się nudne robi. Skończył grać, a ciągle chodzi i miączy.

co do PvP, jutro (o ile mi w nocy uploadu nei przerwie) sami ocenicie dynamikę PvP. Wymagania na pvp są wg mnei znacznei większe, niż zza dawnych czasów F1, F2, F3 = own
może i pvp na god jest bardziej wymagające itp nie będę się tu kłócił ale mass pvp,siege sa w tej grze nie grywalne chyba że dla ciebie nie ma różnicy miedzy 5 fps a 30 mogę tylko powiedzieć że zazdroszczę talentu :D

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

asdf1movie

wrzucajcie te pictury na jakis normalny hosting a nie na imageshack. zanim to otworze to przy okazji obejrze 5 reklam i sciagne 1000 toolbarów

Horken

R.I.P. Ciapu