Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: montezuma w Marzec 06, 2012, 12:09:46 AM
Widzę ze coraz gorzej na core

według tego, co piszą na polaczkowie i forum 4game to ten serwer juz od kilku dni zamknięty powinien być ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Russe

Jeśli opinie sobie wyrabiasz czytając osoby które już tu nie grają jak Hell albo Relapse to tak. Masz rację, serwer martwy jak moje buty.
A może by wrócić na oficjal :)

TastyB

Zostalam zmuszona do przeczytania ostatnich 4 stron tego tematu i zaluje tego strasznie... Zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy...

Pozdrawiam
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Arimas

Cytat: TastyB w Marzec 06, 2012, 12:39:10 AM
Zostalam zmuszona do przeczytania ostatnich 4 stron tego tematu i zaluje tego strasznie... Zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy...

Pozdrawiam
Koleżanka walnęła sobie cytaty w sygnie i myśli, że jest  8)

Piwo za avatar.. oh w8

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ome1

Pozdrawiam
fajna jesteś? jak tak to może razem się pobawimy w piaskownicy ^^

Arimas

Cytat: ome1 w Marzec 06, 2012, 12:43:48 AM

Pozdrawiam
fajna jesteś? jak tak to może razem się pobawimy w piaskownicy ^^
Klocki lego.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ome1

kamiil

lempartus

nie śmiejcie się, koleżanka twardą ręką trzymała swój klan chyba na Cerberusie.
Przeczytajcie regulamin aż miło.

TastyB czyżbyście zawitali na Core ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TastyB

@Arimas @ome1

nie macie zielonego pojecia dlaczego zostalam zmuszona do przeczytania tego tematu wiec prosilabym o wstrzymanie sie z prostackimi komentarzami... Ja ocenilam jedynie obiektywnie WSZYSTKIE wypowiedzi z ostatnich 4 stron

@lempartus

tak na Cerberusie ...i tak zawitalismy na Core ale tworzymy malutki niepozorny klanik ze specyficznymi zasadami, mega niepopularnymi na tym serwerze i na tej kronice  :) Jezeli sie znamy to serdecznie pozdrawiam  :P
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

lempartus

niestety nie mieliśmy przyjemności się poznać, ale pozwól że odwzajemnię  pozdrowienia

Miło że jeszcze ktoś ma siłe robić klan wg starych zasad a nie tylko cp

powodzenia i dobrej zabawy
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Alarion

No tak, pieczątka diabła i kilku innych quitneli z serwera. Faktycznie, Core is dead (((
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TastyB

@lempartus

zaczynasz mnie delikatnie przerazac...  :| Jezeli sie nie znamy to skad wiesz jakie ja mam zasady w klanie?  :twisted: Ktos Ty? Przyznaj siem  :dry:  :wink:

lempartus

kurcze martwy serwer a trza sie pomęczyć żeby wolny skrawek znaleźć dla siebie.
Kurde ja to chyba na innym serwerze gram bo na tym moim to bez pvp nie wejdę na żaden spot i nie utrzymam się na nim dłużej niż kilkanaście/dziesiąt przy dużym szczęściu minut :(

Panowie gdzie wy gracie ? aaa pomyliło mi się wy jesteście ponadto Wy już nie gracie...

Ale ćwiczcie swój talent  i wyobraźnie może zostaniecie pisarzami sf
pozdrawiam

TastyB Jam jest Lempartus, naukę czytania posiadłem na etapie szkoły podstawowej. Ta niezwykła i przez wielu już zapomniana umiejętność pozwoliła mi skierować swoje kroki do Waszego forum, gdzie me przenikliwe spojrzenie znalazło - Regulamin klanu :)
Bo krótkiej lekturze wiem że "twarda babka" z Ciebie :)
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

kamiil

lempartus

Kamiilku w przeciwieństwie do Ciebie staram się  nie latać za fragami po nizszych lokacjach.
Sprawdź i jutro wklej nam screena i pochwal się ile masz na kupionym bishopie fragów
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

kamiil

masz 3 strony wczesniej a bisha dostalem w prezencie  :D

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.7250.html

xXxFelekxXx

Lemp cassanowa się z ciebie na stare lata zrobił xD

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

lempartus

wiesz jakoś kiedyś musiałem tą moją kochaną smoczycę poderwać, a że z wyglądu nie przypomian Leonardo Di caprio to gadkę musiałem mieć dobrą

Kamiil:
starego screena już widziałem, teraz czekam na nowy z podbojów na swampie

PS2
Basiu jaka pogoda w Bydgoszczy ?
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

kamiil

eee na swmap nie chodze  :( tylko to orbis

TastyB

Cytat: lempartus w Marzec 06, 2012, 01:50:26 AM
(...)
PS2
Basiu jaka pogoda w Bydgoszczy ?
przeprowadzilam sie do Katowic i tutaj to przymrozki nocami nas strasza...

p.s.
hmmmmm... w profilu mam Zabrze... skad tys ta Bydgoszcz wytrzasnal? o.0 I IMIE..!!:o

Arimas

lempartus

a to już tajemnica :)
ech a miałem się dziś wcześniej położyć

PS Arimas wreszcie jakiś inny temat niż Alarion :)
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TastyB

...doskonale wiesz, ze podsycasz moja kobieca ciekawosc  :P Ja jednakowoz uwazam, ze jest to skrajnie niesprawiedliwe bo nie wiem niczego o Tobie - no chyba, ze jednak kiedys razem rozmawialismy