Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alite

Cytat: kamiil w Marzec 06, 2012, 11:48:56 PM
propagandowe   :D  dymeczku to musiało byc naprawde smutne dla was i teraz HB siedzi cicho ,  a alarion wymysla excuse  hahaha
co tu gadać ja sie za głowe złapałem tylko jak shadowa zbijali w srodku mobow itd...

HellSign

W L2 na polaczkowie są wie wojny

1. Wojna PvP na forum
2. Wojna PvP In Da Game

Wiadomo, obydwie nie mają ze sobą nic wspólnego a ich "leaderzy" są całkowicie inni.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

Cytat: HellSign w Marzec 07, 2012, 12:21:22 AM

1. Wojna PvP na forum
2. Wojna PvP In Da Game

Wiadomo, obydwie nie mają ze sobą nic wspólnego a ich "leaderzy" są całkowicie inni.

sry hellsign ale jest głupi

HellSign

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 12:23:22 AM
Cytat: HellSign w Marzec 07, 2012, 12:21:22 AM

1. Wojna PvP na forum
2. Wojna PvP In Da Game

Najpierw się misiaczku polskiego naucz, bo formy osobowej używać nie umiesz a to szkoła podstawowa była :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Deric

może ktoś powtórzyć gdzie się blokuje widoczność postów niektórych osób na forum? bo mnie coś szczela jak czytam niektórych

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 12:23:22 AM
piękna składnie, nic nie rozumiem ale się domyśliłem  i nawet popieram  hahaha , failerzy się znaleźli, dysmózgie macie czy co? zfailowaliscie tłumaczono wam dlaczego tak jest a wy jak idioci się usprawiedliwiacie. kogo to obchodzi że quitneliście tylko ludzi wkurwiacie pisząc jakie to l2 jest złe idźcie failować w GW2 TERA czy w co tam chcecie tam też do niczego nie dojdziecie w 1tyg i będziecie daleko w zadzie za noliferami

bula

Cytat: HellSign w Marzec 06, 2012, 11:35:42 PM
Cytat: bula w Marzec 06, 2012, 11:29:05 PM
Cytat: xRelapse w Marzec 06, 2012, 08:30:54 PM
Rozumiemy, że wynieśliście kilka słówek z szkolnej ławki podczas lekcji angielskiego, ale generalnie nie ma się czym szczycić.
to ze ty zakonczyles nauke angielskiego na poziomie liceum nie znaczy ze dotyczy to kazdego

Może kolega studiuje coś innego prawo itd. Też mógłby Ciebie oczernić tak jak Ty oczerniasz innych, powiem Ci jako mr. Fiue - To, że Ty studiujesz filologie nie znaczy, że każdy ją studiuje i nie każdy uczy się "technicznego, specjalistycznego słownictwa".
nie oczerniam, zwracam uwage na stwierdzenie "wynieśliście kilka słówek z szkolnej ławki podczas lekcji angielskiego", jako calkowicie nieadekwatne

kamiil

Cytat: alite w Marzec 07, 2012, 12:05:08 AM
propagandowe   :D  dymeczku to musiało byc naprawde smutne dla was i teraz HB siedzi cicho ,  a alarion wymysla excuse  hahaha
co tu gadać ja sie za głowe złapałem tylko jak shadowa zbijali w srodku mobow itd...

wracaj do HI ;)

ARCYK

Robię sobie daily na shrine i nagle coś mi mocno ścina kompa... wtf?!

Uploaded with ImageShack.us

kamiil

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 01:04:55 AM

wracaj do HI ;)
Wyjaśnij mi jakim cudem mob który stoi po drugiej stronie salki jest na ciebie agro mimo tego, że ma się shadowa

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ARCYK

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 01:32:13 AM
trasken  :P

http://www.youtube.com/watch?v=IwMAufzF8CU

No tak, ale czy nie powinien on znajdować się gdzieś indziej? :D Nie znam się na godzie ale chyba gdzieś w mithril mines jak się nie mylę? Takie kwiatki to na privach widziałem a tutaj jeb. :D

kamiil

Cytat: Arimas w Marzec 07, 2012, 01:39:32 AM
Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 01:04:55 AM

wracaj do HI ;)
Wyjaśnij mi jakim cudem mob który stoi po drugiej stronie salki jest na ciebie agro mimo tego, że ma się shadowa

na shadow was moby nie agrują, atakujecie i shadow znika, scout agruje i wzywa moby z konca salki

CytatNo tak, ale czy nie powinien on znajdować się gdzieś indziej?  Nie znam się na godzie ale chyba gdzieś w mithril mines jak się nie mylę? Takie kwiatki to na privach widziałem a tutaj -_-'.

nom dziwne to dziwne ;)

Arimas

No właśnie wszyscy na shadow, nikt nie zbił na 101%

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Arimas w Marzec 07, 2012, 02:10:59 AM
albo ktos fail u was albo moby byly zagrowane przed resem i shadow na was

Obsess

Cytat: ARCYK w Marzec 07, 2012, 01:46:07 AM
Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 01:32:13 AM
trasken  :P

http://www.youtube.com/watch?v=IwMAufzF8CU

No tak, ale czy nie powinien on znajdować się gdzieś indziej? :D Nie znam się na godzie ale chyba gdzieś w mithril mines jak się nie mylę? Takie kwiatki to na privach widziałem a tutaj -_-'. :D

On się pojawia w różnych lokacjach (nie atakuje ofc), często jest przy moście w Rune i nie jest to bug.

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 02:20:38 AM
Nie nie
Po PR, przybiegliśmy znowu
Moby stoją na swoich miejscach
Mamy shadow(cały czas)
Wbiegamy do salki i.. 2 osoby dead bo moby z drugiego końca sali są agro mimo shadow...
NCsoft -_- sprawe i tyle
A peace-zone na wejściu do orbis to już w ogóle żal

kamiil

chodzi o akcje z 1 czy 2 screena ?? jeseli chodzi o 2 screen to zabił was cursed na ktorego shadow nie działa

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 02:42:01 AM
chodzi o akcje z 1 czy 2 screena ?? jeseli chodzi o 2 screen to zabił was cursed na ktorego shadow nie działa
nie... po prostu  wbiegamy do salki na shadow a moby i tak randomowo się agrują...

SanchoPansa

a tam agrują nie agrują ... pitu pitu życie...

Alarion kiedy ten fraps bo nudno jak huuu huuu

BTW: Kamilek nice title  hahaha

AsmWalker

Cytat: Arimas w Marzec 07, 2012, 02:37:27 AM
Cytat: kamiil w Marzec 07, 2012, 02:20:38 AM
Nie nie
Po PR, przybiegliśmy znowu
Moby stoją na swoich miejscach
Mamy shadow(cały czas)
Wbiegamy do salki i.. 2 osoby dead bo moby z drugiego końca sali są agro mimo shadow...
NCsoft -_- sprawe i tyle
A peace-zone na wejściu do orbis to już w ogóle żal
BO te moby cie zapamiętuja trzeba zrobić relog przed przyjściem albo dać się zabić .

Alarion

Cytat: SanchoPansa w Marzec 07, 2012, 08:12:17 AM
a tam agrują nie agrują ... pitu pitu życie...

Alarion kiedy ten fraps bo nudno jak huuu huuu

Delios dosłał mi dziś jedną fajną scenę od siebie, żeby PoV był urozmaicony. Frapsik będzie miał 18 min, właśnie się renderuje, ale cholera wie, czy uda mi się go wrzucić na upload przed pójściem spać, bo właśnie jadę na uczelnię...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Quibre

Dobra koniec flamu bo mam pytanko.Ma ktoś jakąś stronke z opisem ench skili w GOD?

SanchoPansa

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2012, 08:30:50 AM
Delios dosłał mi dziś jedną fajną scenę od siebie, żeby PoV był urozmaicony. Frapsik będzie miał 18 min, właśnie się renderuje, ale cholera wie, czy uda mi się go wrzucić na upload przed pójściem spać, bo właśnie jadę na uczelnię...

ee to dupa, bo w robocie nudy :D

kojarzycie jakies frapsy z CORE ale z POV: warrior v dagger? może s.h.o.c.k.i czymś nas uraczą  :)

mrow

Jak wygląda aktualnie sytuacja polityczna na serwerze? Chodzi mi o całe klany, ally.
Pwrót do gry - 02-12-2011r

tytusDeZoo

Cytat: mrow w Marzec 07, 2012, 10:34:02 AM
Jak wygląda aktualnie sytuacja polityczna na serwerze? Chodzi mi o całe klany, ally.

To sie zmienia z dnia na dzien  :D
Najlepiej poczekaj do weekendu --> TW + siege
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server