Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yukidian

Cytat: Qra w Marzec 09, 2012, 09:30:32 AM
Cytat: olprax w Marzec 09, 2012, 09:21:41 AM
a czy Innova Eu ma juz Harmony?

EU jest zdecydowanie w tyle za US. Nie działają nam także podstawowe programy z US jak boty i radary.

Gó**o wiesz.

Russe

Cytat: Dyma w Marzec 09, 2012, 10:23:25 AM
Rusee ma mase znajomych, którzy graja od startu, a są w lvl 78-85 i oni będą grać długo, moze mało i niecodziennie, ale będą grać, dzieki czemu poważniejszy gracz będzie mógł bez kłopotów zaczynać od zera.
True, takich graczy jest wielu i dobrze.
Serwer się rozwija i jeszcze niejednym was zaskoczy :) Z pewnością postoi dłużej niż Dexlude. Nie mówię tego złośliwie bo lubię i serwery Dexa i Interlude ale to już dla mnie przeszłość.
A może by wrócić na oficjal :)

SanchoPansa

Cytat: Russe w Marzec 09, 2012, 01:25:29 PM
Serwer się rozwija i jeszcze niejednym was zaskoczy :) Z pewnością postoi dłużej niż Dexlude. Nie mówię tego złośliwie bo lubię i serwery Dexa i Interlude ale to już dla mnie przeszłość.

ano pewnie że przeszłość teraz jesteś w top clanie  8)  i w pr0 pivepi party  :shock:

BTW: gdzie ten wasz fraps

kamiil

Dyma

Cytat: SanchoPansa w Marzec 09, 2012, 01:35:03 PM

też chciałbym to wiedzieć ;p

btw, oglądaliście półfinały lola? Ja tam lola preferuje głównie oglądać, ale ruskie miażdżą ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Rickert

To byl fail hotshota w drugim meczu ze przegrali, ale owszem, te ruskie pokazuja jak dobrze graja jako team, ogolnie druga gra clg samo sobie przegralo so. :D

I tak, ogladam ten turniej od poczatku do konca kazdy mecz. :(

O 15 CLG v AAA o 3 miejsce. ;d
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

Cytat: Russe w Marzec 09, 2012, 12:02:21 AM
Cytat: kamiil w Marzec 08, 2012, 11:59:21 PM
Cytat: Clovery w Marzec 08, 2012, 10:54:34 PM
Nie bmfy tylko Ares :C a bez lidera nie ma klanu :C

ares lider  hahaha pionek ktory zmienia serwer co miesiac  hahaha
Choć w BMFach nie grałem i nic do nich nie mam ale zawojuj tyle serwerów, to pogadamy. Poza marnym trolingiem to ostatnio nic wam nie wyszło  :afro:

jak chociaż na 1 servie coś osiągną to pogadamy:D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Yukidian

Cytat: Dyma w Marzec 09, 2012, 01:53:44 PM
Cytat: SanchoPansa w Marzec 09, 2012, 01:35:03 PM

też chciałbym to wiedzieć ;p

btw, oglądaliście półfinały lola? Ja tam lola preferuje głównie oglądać, ale ruskie miażdżą ;p

DotA > LoL

Clovery

Cytatjak chociaż na 1 servie coś osiągną to pogadamy:D

Na prvach to wyglądało raczej tak, że bmf miało całkiem sporo, co Ty nazywasz niczym, zamek, epiki, hero, etc to raczej nic. Ale kiedy oni odeszli z serva, bo jak się ma wszystko już to nie ma po co grać, bądź wstał nowy serv, wtedy Ty dobiłeś 85 i stwierdziłeś, że bmf ssie bo ich nie ma na servie i pewnie się przestraszyli Twojego potężnego skilla :C

/edyt

Aha i LOL ssie :C

kamiil

KaRom

Cytat: kamiil w Marzec 09, 2012, 02:20:52 PM
na jakim privie  :shock:
na kilku, sam jak grałem na jakimś privie to mieli 2 lub 3 zamki :D
Buszek Swintuszek`

Prokrastynator

chyba tylko bmf udało się sfailować wszystkie serwery rpg na których zaczynali.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

x3nomorph

Oni przeciez tylko "zownili" lolexy i lolcerberusy l2j.
new future.

asdf1movie

jezeli zaczynanie gry w 20party i utrzymywanie 8+ online dzien w dzien, i robienie wszystkiego dla Boga Aresa nazywasz ogarem, to chyba nie znasz sie na grze
kkkkkkkkk

Clovery

kamiil

dobrze ze sie rozpadli , pewnei czesc ludzi dojdzie do lepszych sidow

Clovery

A Ty jako loldriver masz w ogóle prawo do wypowiadania się?:C

kamiil

Cytat: Clovery w Marzec 09, 2012, 03:13:31 PM

nie jestem driverem ;)  i tylko noooobs mysla ze driver to cos gorszego  :o

Clovery

Powiedzieć Ci dlaczego to coś gorszego?

Bo jeden report i konto jest zbanowane, regulamin Innovy zabrania dzielenia się kontami :P
Dlatego bycie driverem jest passé :C

+ to, że mogą się ciebie szybko pozbyć jeśli będziesz lamił dalej tak jak lamisz ;D

Russe

Cytat: kamiil w Marzec 09, 2012, 03:21:31 PM
Cytat: Clovery w Marzec 09, 2012, 03:13:31 PM

nie jestem driverem ;)  i tylko noooobs mysla ze driver to cos gorszego  :o
Czemu znów PR przede mną ??
Why kamiil WHY ??
A może by wrócić na oficjal :)

Sm0ke

server pada że cały czas light jest?

Clovery

Niee... po prostu zwiększyli pojemność...

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Grande

Cytat: Sm0ke w Marzec 09, 2012, 03:57:51 PM
server pada że cały czas light jest?
Kolejny który twierdzi pewnie że to kolejny lol priv i padnie po 3 miesiącach.

HellSign

Cytat: HellSign w Dzisiaj o 12:55:19 am

Ta gra nie ma juz na proporcji typu 50% skill 50% EQ - 20% skill, 30% EQ , 50% LvL, enchant ....
    Aka np. My vs Dywany (7min stalismy, a roznica lvlowa 3-4? wtf) zabilismy cala 1 osobe i gdzie tutaj walka skilla .....

jeśli mowa o walce, o której mówiłeś nam na ts, to uświadomiliśmy Cię, zę to Wy mieliście od nich wyższe lvl. Nawet jeśli chodzi o inną walkę to sorry, ale Dywana/Shocki pewną markę mają i zdanie to jest trochę żałosne bo przy równych lvl prawdopodobnie i tak dostalibyście po dupie(o czym można było sie przekonać przy pvp o którym pisałem na początku, gdzie mieliście wyższe lvl)

Hahahahah :>  to pojechales :D my mielismy 87 healrow oni 90, my tanka 88 oni ubranego w seraph seta, ich ddcy 91+ nasi 87

7min pvp w koncu zdazylismy zabic 1 osobe - zreszta Dyma, ja Ci powiem tak :) Ja wam tam najlepiej zycze, ale bajki bajkami, realia realiami ;) Dobrze wiemy jak jest i tyle, pomine fakt ze to nie ruoff, gdzie graja ruscy, tylko 3/4 community z privow :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON