Green Soul Crystal

Zaczęty przez Zeno, Maj 04, 2006, 08:14:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zeno

Chcę dodać skill do broni i potrzebny jest Green Soul Crystal - Stage 6!
Czy go można gdzieś kupić, kto go dropi? HELP.
:o

em

mozesz go kupic od graczy, albo zrobic go sam ;) nie pamietam dokladnie co trzeba zrobic ale powiem to co wiem ;)
musisz wzazc krysztal (nie wiem od kogo) i musisz sie z nim udac do giants cave, tam muisz bic stworki (nie pamietam jakie) i jak bedzie mail malo HP uzywasz krysztal zeby pochlonac jego dusze :) najgorsze jest to ze krysztal moze peknac i trzxeba wszystko robic od nowa :)
em powrócił na forum ;D

Luno

Krysztal mozesz wziac z questa, np u Winonin w Aden.
Na jakich mobkach mozesz lewelowac krysztal:
do lvl 4 np. na Timak orkach
do lvl 8 np. na hamrutach, halingkach, yintzu.

An4rKy

1. bierzesz kilka krysztalow z magic guild w aden.
2.idziesz na spota, w inventory zostawiasz 1 krysztal, pozostale wyrzucasz pod drzewko lub dajesz hatchlingowi, wilkowi.
3. bijesz moby, a kiedy mob ma malo hp klikasz na krysztal w inventory lub robisz skrot na pasku.
4. sa 3 wyjscia: uda sie zlapac dusze i krysztal dostaje lvl, nie uda sie zlapac duszy, lub krysztal sie rozpada i lvlowania zaczynasz od poczatku. dlatego warto wziac wiecej krysztalow ze soba.
-=An4rKy @ TheAbyss=-

Zeno

Teraz wszystko jasne.
Zaraz odpalam gierkę i sprawdzę czy to działa.
Wielkie dzięki  :D

Kopi

Nie można wziac ze soba wiecej niz jeden kryształ, gdyz gdy jest ich wiecej w ekwpiunku krysztal nigdy nie lvl gdyz powstaje tzw, rezonans. Nie mozna tez ich dac smokowi, albo polozyc pod drzewo dzy cryst 0 lvl nie mozna ani sprzedac, anie wyrzucic na ziemie ani nikomu dac, mozna je tylko zniszczyc wiec musisz brac po 1 krysztale bo krysztaly mozna klasc, przekazywac lub sprzedawac dopiero jak beda mialy 1 lvl.[/b]
Duelist / Hell Knight 78 lvl

server : Nightmare
klan : Poland
ally : Fenix

www.l2poland.com

Hlar

Cytat: KopiNie można wziac ze soba wiecej niz jeden kryształ, gdyz gdy jest ich wiecej w ekwpiunku krysztal nigdy nie lvl gdyz powstaje tzw, rezonans. Nie mozna tez ich dac smokowi, albo polozyc pod drzewo dzy cryst 0 lvl nie mozna ani sprzedac, anie wyrzucic na ziemie ani nikomu dac, mozna je tylko zniszczyc wiec musisz brac po 1 krysztale bo krysztaly mozna klasc, przekazywac lub sprzedawac dopiero jak beda mialy 1 lvl.[/b]

To zapewne zalezy od serwer. Ja gram na mikroL2 i krysztaly na stage 0 mozna wyrzucac na ziemie, dawac zwierzakom i innym graczom.
<3 OoM

http://hosted.filefront.com/OrderOfMoon - OrderOfMoon clan movies.