Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Obsess

Dobry filmik Alarion, szkoda, że ostatnio tylko PRy lecą z waszej strony. Szkoda, że nie będzie już okazji na ustawiany rematch ;<

Btw wts summoner 96lvl full r95 :p

kazuPwNz

Cytat: Clovery w Marzec 09, 2012, 02:09:03 PM
Cytatjak chociaż na 1 servie coś osiągną to pogadamy:D

Na prvach to wyglądało raczej tak, że bmf miało całkiem sporo, co Ty nazywasz niczym, zamek, epiki, hero, etc to raczej nic. Ale kiedy oni odeszli z serva, bo jak się ma wszystko już to nie ma po co grać, bądź wstał nowy serv, wtedy Ty dobiłeś 85 i stwierdziłeś, że bmf ssie bo ich nie ma na servie i pewnie się przestraszyli Twojego potężnego skilla :C

/edyt

Aha i LOL ssie :C
ja pamietam, że mieli jakieś tam gludio o które biły się klany z 10 ligi i nie potrafili nawet na siege złożyć pt z full supportem.. aa jeszcze przypominam sobie jak się całe pt na aoe składało :D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Clovery

Cytat: kazuPwNz w Marzec 09, 2012, 11:37:49 PM
Cytat: Clovery w Marzec 09, 2012, 02:09:03 PM
Cytatjak chociaż na 1 servie coś osiągną to pogadamy:D

Na prvach to wyglądało raczej tak, że bmf miało całkiem sporo, co Ty nazywasz niczym, zamek, epiki, hero, etc to raczej nic. Ale kiedy oni odeszli z serva, bo jak się ma wszystko już to nie ma po co grać, bądź wstał nowy serv, wtedy Ty dobiłeś 85 i stwierdziłeś, że bmf ssie bo ich nie ma na servie i pewnie się przestraszyli Twojego potężnego skilla :C

/edyt

Aha i LOL ssie :C
ja pamietam, że mieli jakieś tam gludio o które biły się klany z 10 ligi i nie potrafili nawet na siege złożyć pt z full supportem.. aa jeszcze przypominam sobie jak się całe pt na aoe składało :D

To strasznie dużo jak na kilka lat grania. Normalnie nie pogadasz.

asdf1movie

kto gral z bmf wie jaki maja styl, kto nie gral to mysle ze gowno go to obchodzi, a kto sie probuje akurat w tym momencie tego dowiedziec to nie szukal by tego akurat na tym forum w dziale spam ;D

kazuPwNz

jaki maja styl ? dostajemy w dupe na normalnym servie to robimy quita bo niby serv zbugowany itp. i wracamy ownic polskie l2j ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Alarion

Cytat: Obsess w Marzec 09, 2012, 11:14:46 PM
Dobry filmik Alarion, szkoda, że ostatnio tylko PRy lecą z waszej strony.

Prawda taka, że za bardzo nam odskoczyliście lvlowo i sprzętowo + hero tazman, który w przeciwieństwie do mnie, wali hero skille bez jebania się (ja w 7 vs 7 nie używałem). Widzisz w jakim sprzęcie biegają nasi nukerzy, a 1 osoba, ma nawet zupełnie 0 resista, więc pada na hita : D

Brakuje nam trochę w tempie waszego expienia + my mamy 4 DD, więc expią oni wolniej, niż skład 7 osobowy. Ale nie ukrywam, PvP z wami było na poziomie.

Szkoda, że nie będzie już okazji na ustawiany rematch ;<

imho głupia decyzja, ale skoro ją podjeliście. No nic, fajnei było, dobra ekipa, najlepsze chyba PT w HI, więc dla tego klanu to spora strata.

powodzenia, btw gdzie się teraz wybieracie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Obsess

Alarion

Cat Drama Maker

Obsess

Gwyn jest za stary na dote, stanx za głupi, a max gra w lola ;p

Pogramy pewnie w Tere jak wyjdzie, L2 już się trochę znudziło. Na mass pvp się nie da grać, nie ma walki o epiki, 24/7 orbis, a enemy się PRują.

Przynajmniej jeden mniej będzie was na OLy czyścił, może hero zrobicie.

NotTheFakeTazman

No niestety, ncsoft zrobil nowa gre na starym silniku eliminujac całkowicie pvp wieksze niz 50 osob (przy 20+ juz czuc dyskomfort...). Do tego dochodzi daily pvp - wczorajszy dzien w orbis: pierwsze 5min idealistas+obscur party pruja sie i czekaja na nas w 14 na gorze w orbis, po 5min 7vs14 gra muli tak ze ledwo idzie targetowac... nastepne 30min to ciag prow: matrox/idealistas/obscur to nawet nie podejmuja walki z miejsca pr i zbioreczka w 14-21 (obscury zaszly nawet dalej - jak nas widza staja w mobach na shadow i czekaja az sobie odejdziemy... a gdy nie zauwaza na czas to oczywiscie glebka w 30sec albo pr i zbioreczka w 14-21). Na hero shout o 7vs7 grobowa cisza, Alariona party niestety tez ostatnio pr bez flagi i nie wracaja na spota :( jedynie Week party prawie zawsze wraca sie bic bez wolania kolejnych 7/14 osob (weednesday na sofcie gra!), turnON party tez strasznie spadlo ale to juz z 2tyg temu mielismy kilka pvp praktycznie w 30sec a teraz to juz  ich nie widac.  A co do naszych 7vs7 z Alarionem, fajne pvp niestety gralismy praktycznie bez enchantera ktory mial problemy z netem i jak tylko pvp sie zaczynalo lapal 30sec+ freezy (kiru rezuj -u mnie stoisz) ale mielismy kilka min przed akcja z waszego frapsa 7vs7 z innym enchaterem co sie dzialo to wiecie. BMF/OOC poza zergiem na siegach kompletny fail servera zero funu z ich strony. Avalanche  jakis zart, kompletnie zero podejmowania walki pr z range 2000. Wszystko to zlozylo sie na nasz quit - najpierw moir plakal ze niechce mu sie juz ciagle farmic ale udalo sie go namowic na 2h dziennie, dzisiaj max wszedl i mowi ze mu tez sie niechce na co wszyscy zgodnie ze szkoda czasu jak mozna isc pograc w cos co daje fun a nie farme mobkow jak na single player. Jak bedzie mi sie chcialo to zrenderuje te kilka fajnych rannych 7vs14 z orbis i moze tez obrobie te 27gb z folderu pr z ostatnich 2tyg :)

btw mam fajny sprzet na moim feoh wizzardzie:
- prawie 96 lvl
- seraph (2party blessed) w sumie ponad 1000 elementu w calym secie
- 2x bronie 300 wind acu (apo bound/r95 retri NORMAL)
- około 500kk
- full jewele serapha
- duzo duzo pierdol

sami wiecie co chce z tym zrobic, mozecie pisac pmy z ciekawymi propozycjami :)

Espr1t

Skąd podejrzenie, że gram na sofcie?:D

Arimas

Dziwne bo to my nigdy was nie widzieliśmy w prime-time ostatnio (19-0)  :shock:
A poza tymi 2 czy 3 razami jak my wbiegliśmy w was (HB nie miało wojny z HI, to my musieliśmy się pierwsi poflagować a chyba dobrze wiesz co to znaczy na pvp) to nie przypominam sobie normalnego pvp 7v7 z wami oprócz tego 1 razu dawno temu na SoA
gdzie notabene byliście pierwszym party które aktualnie zmusiło nas do skupienia się na pvp (cancel ftw)  :D
A co do expa i pvp też nie mamy za wesoło, większość pt pali PR'a(np. gute)  a jak walka się już zacznie to zwykle trwa tylko chwile :/ (hi seilos :D )

Generalnie szkoda, że odchodzicie bo to zawsze -1 party do pvp
Zostaje tylko czekać z nadzieją, że doexpi się parę sensownych party które mają nastawienie PvP a nie farm4lyfe

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Clovery

A wy w dotę i w lola też tak lamicie w jak w l2? :C

TastyB

Cytat: Cezary93 w Marzec 09, 2012, 06:50:06 PM
(...)
Idę o zakład, że jakby powstał teraz OFF od NC/Innovy, tyle że na H5 to byłoby 100x więcej ludzi na nim i nie byłoby takich quitów :)
jak tylko ktos postawi serwer na plikach od NC z Gracja Final to nie zostane tutaj dluzej niz czas poswiecony do zebrania itemow ze wszystkich postaci...
Przypuszczam, ze NC bardzo by sie zdziwilo ile ludzi odeszloby z ich serwerow tylko po to zeby pograc na tamtej kronice ;)

Pozdrawiam
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Tankrush

Cytat: TastyB w Marzec 10, 2012, 08:38:16 AM
(...)
Idę o zakład, że jakby powstał teraz OFF od NC/Innovy, tyle że na H5 to byłoby 100x więcej ludzi na nim i nie byłoby takich quitów :)
jak tylko ktos postawi serwer na plikach od NC z Gracja Final to nie zostane tutaj dluzej niz czas poswiecony do zebrania itemow ze wszystkich postaci...
Przypuszczam, ze NC bardzo by sie zdziwilo ile ludzi odeszloby z ich serwerow tylko po to zeby pograc na tamtej kronice ;)

Pozdrawiam

no to cześć

xXxFelekxXx

(...)

Pozdrawiam

Jest multum serwerów  z gracia final off z h5 off jest l2.ws to co robisz tutaj ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Russe

Cytat: xXxFelekxXx w Marzec 10, 2012, 09:58:05 AM
(...)
Idę o zakład, że jakby powstał teraz OFF od NC/Innovy, tyle że na H5 to byłoby 100x więcej ludzi na nim i nie byłoby takich quitów
Przypuszczam, ze NC bardzo by sie zdziwilo ile ludzi odeszloby z ich serwerow tylko po to zeby pograc na tamtej kronice
Jest multum serwerów  z gracia final off z h5 off jest l2.ws to co robisz tutaj ?
Tasty się marzy serwer ze wsparciem. Taki off serwer na starej kronice a nie priv na plikach offa. Ale co prawda to prawda. Dawnych siege ta gra nie uciągnie nawet na dobrych maszynach także kupa.

Cytat: Obsess w Marzec 10, 2012, 01:11:21 AM
Gwyn jest za stary na dote, stanx za głupi, a max gra w lola ;p

Pogramy pewnie w Tere jak wyjdzie, L2 już się trochę znudziło. Na mass pvp się nie da grać, nie ma walki o epiki, 24/7 orbis, a enemy się PRują.

Przynajmniej jeden mniej będzie was na OLy czyścił, może hero zrobicie.
Gwyna trochę szkoda bo nick z tej samej książki co mój. A niewiele jest klimatycznych nicków  :(
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Cytat: Alarion w Marzec 10, 2012, 12:26:12 AM
Dobry filmik Alarion, szkoda, że ostatnio tylko PRy lecą z waszej strony.

Prawda taka, że za bardzo nam odskoczyliście lvlowo i sprzętowo + hero tazman, który w przeciwieństwie do mnie, wali hero skille bez -_-' się (ja w 7 vs 7 nie używałem). Widzisz w jakim sprzęcie biegają nasi nukerzy, a 1 osoba, ma nawet zupełnie 0 resista, więc pada na hita : D

Brakuje nam trochę w tempie waszego expienia + my mamy 4 DD, więc expią oni wolniej, niż skład 7 osobowy. Ale nie ukrywam, PvP z wami było na poziomie.

Szkoda, że nie będzie już okazji na ustawiany rematch ;<

@

imho głupia decyzja, ale skoro ją podjeliście. No nic, fajnei było, dobra ekipa, najlepsze chyba PT w HI, więc dla tego klanu to spora strata.

powodzenia, btw gdzie się teraz wybieracie?

Proszę się excusować gdzie indziej, przegraliście to przegraliście :D

Cytat@Tazman

No niestety, ncsoft zrobil nowa gre na starym silniku eliminujac całkowicie pvp wieksze niz 50 osob (przy 20+ juz czuc dyskomfort...). Do tego dochodzi daily pvp -

najpierw moir plakal ze niechce mu sie juz ciagle farmic ale udalo sie go namowic na 2h dziennie, dzisiaj max wszedl i mowi ze mu tez sie niechce na co wszyscy zgodnie ze szkoda czasu jak mozna isc pograc w cos co daje fun a nie farme mobkow jak na single player

No widać nie tylko my tak uważamy

- Ten silnik to już tragedia, na h5 dało radę z drzewkami nie - nie gra się komfortowo na żadnym sprzęcie

- Grając pare H dziennie jest sama farma praktycznie (insty robisz, trochę też pofarmić musisz i zostaje czasu na 1-3 7x7 :
P)

- GW2 na maks możliwych ustawieniach chodziło mi bez problemów, L2 tnie jak ch** :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ugh

Wystarczy jedno drzewko i na moim drewnianym kompie tnie jak -_-' :beksa:

Często kamerę mam ustawioną na podłogę i tylko robię bezsensowny assist. Mówię oczywiście o lokacjach 85+

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Biz0n

proponuje zmiane nazwy tematu na cos w stylu "placz, dasanie i obrazanie na innova"- bedzie chyba bardziej pasowac
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Cezary93

Cytat: HellSign w Marzec 10, 2012, 10:42:34 AM
No widać nie tylko my tak uważamy

- Ten silnik to już tragedia, na h5 dało radę z drzewkami nie - nie gra się komfortowo na żadnym sprzęcie[/b]

- Grając pare H dziennie jest sama farma praktycznie (insty robisz, trochę też pofarmić musisz i zostaje czasu na 1-3 7x7 :
P)

- GW2 na maks możliwych ustawieniach chodziło mi bez problemów, L2 tnie jak ch** :D

Hell, a ponoć to my jesteśmy failerami?

Co raz większa część ludzi zaczyna sobie uświadamiać, że GoD to gówno pod względem mechanicznym.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Redbox

nie, wy sobie uswiadomiliscie ze gra was przerasta:) bez obrazy.
Tazman uswiadomil sobie ze nie ma z kim sie bic obecnie.

Jesli nie widzisz roznicy to po co przeplacac

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Russe

Cytat: ugh w Marzec 10, 2012, 10:55:21 AM
Wystarczy jedno drzewko i na moim drewnianym kompie tnie jak -_-' :beksa:

Często kamerę mam ustawioną na podłogę i tylko robię bezsensowny assist. Mówię oczywiście o lokacjach 85+
Drzewo to nic :D
Ripery bijące AoE to porażka i jeszcze transformacje :oops: Ścinają FPSy zawodowo.
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 10, 2012, 01:58:54 AM
No niestety, ncsoft zrobil nowa gre na starym silniku eliminujac całkowicie pvp wieksze niz 50 osob (przy 20+ juz czuc dyskomfort...).

Zarzucić frapsa z dzisiejszego incoming TW? Jak ktoś ma drewno z przed +4 lat, to logiczne, że sobie płynnie nei pogra. Jak się zainwestuje trochę w procesor i ew dysk SSD, od razu jest względnie grywalnie.

Do tego dochodzi daily pvp - wczorajszy dzien w orbis: pierwsze 5min idealistas+obscur party pruja sie i czekaja na nas w 14 na gorze w orbis, po 5min 7vs14 gra muli tak ze ledwo idzie targetowac... nastepne 30min to ciag prow: matrox/idealistas/obscur to nawet nie podejmuja walki z miejsca pr i zbioreczka w 14-21 (obscury zaszly nawet dalej - jak nas widza staja w mobach na shadow i czekaja az sobie odejdziemy... a gdy nie zauwaza na czas to oczywiscie glebka w 30sec albo pr i zbioreczka w 14-21).

Sorry Tazman, ale masakrycznie wyprzedziliście wszystkie nasze PT pod kątem expa i sprzętowym (chwaliłeś się w poście co masz na swojej postaci, a zobacz jaki lvl mają nasi nukerzy i jaki ciulowy sprzęt). Nie każdy nakurwiał tak dużo jak wy, jadąc perma na jakiś VIT potkach itd. Ofc nie mam wam tego za złe, ale musicie się liczyć, że w ten sposób zostawiacie resztę daleko w tyle i muszą was gonić. Zróbcie sobie 2-3 tyg przerwy i spróbujcie wtedy : )

Na hero shout o 7vs7 grobowa cisza, Alariona party niestety tez ostatnio pr bez flagi i nie wracaja na spota :(

No niestety, z nukerem co ma lvl 93 (dopiero w ciągu ostatnich dni dobił troszkę) i 0 resista, ciężko iść na PvP z ludźmi, co mają taki sprzęt/lvle i hero, który nie waha się, czy to 7 vs 7, cz 7 vs 14, tylko od razu wali hero skille (ja unikałem hero skilli w 7 vs 7). No offence, ale gdybyśmy biegali z Tytusem i Deliosem, zamiast Rapidem, to byśmy się mogli pvpować trochę, a tak niestety Rapid do 95 jest tylko na PvE...

A co do naszych 7vs7 z Alarionem, fajne pvp niestety gralismy praktycznie bez enchantera ktory mial problemy z netem i jak tylko pvp sie zaczynalo lapal 30sec+ freezy (kiru rezuj -u mnie stoisz) ale mielismy kilka min przed akcja z waszego frapsa 7vs7 z innym enchaterem co sie dzialo to wiecie.

masz rację, w mobach się bić nie umiemy, to przyznaję. Nasi nukerzy agrują wszystko, za słabo ogarniamy, by moby były na tanku i by nei padł, oraz dobrze się rezować. Dlatego frapsowałem PvP bez mobów i bez hero skilli. Nie będę już nic mówił o excusach, ale jeszcze raz zerknij wasz sprzęt i lvle na tym frapsie (delios lvl 92 np.) i nasz : )

BMF/OOC poza zergiem na siegach kompletny fail servera zero funu z ich strony. Avalanche  jakis zart, kompletnie zero podejmowania walki pr z range 2000.

BMF od początku wiadomo było, że to będzie fail, tak jak i 90% innych polaczkowych klanów. Side'y dopiero się tworzą, wy wszystko wyprzedziliście. Chcecie zobaczyć więcej? Dajcie czas serwerowi, nie każdy ma tyle czasu i kasy na zmaksymalizowanie expa. Tak jak mówię, to nie jest dla was obraza, ale dla mnei podejście jak na privach: "robimy mega no life przez pierwsze 2 miechy, a potem zdziwko, że nie ma się z kim bić".

Proszę moda i przesunięcie wszystkich postów związanych z tym frapsem do topicu : http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48454.0.html

Cat Drama Maker

Cezary93

Cytat: Redbox w Marzec 10, 2012, 11:18:36 AM
nie, wy sobie uswiadomiliscie ze gra was przerasta:) bez obrazy.
Tazman uswiadomil sobie ze nie ma z kim sie bic obecnie.

Jesli nie widzisz roznicy to po co przeplacac
Też dobre.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D