WARCRYER czy OVERLORD

Zaczęty przez Sephio, Listopad 23, 2005, 06:26:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sephio

mam zamiar wbic na druga profesje orkiem shamanem ale nie wiem na jaka. slyszalem ze warcryer jest cool full wypas ale po skillach patrzalem tez na overlorda i skille maja podobne (pare sie tam rozni) chcialbym sie dowiedziec co lepiej wybrac Ovelorda czy Warcryera. No i jak nimi wlaczyc(piszcie pelne nazwy skillow bo po skrotach sie nie kapuje) doradzcie.
Serwer: iDragon3D
Rate: x15
Rasa: Orc
Profesjia: Tyrant
LvL: 61+
pVp: czesto

Imanel

Cytat: Sephiomam zamiar wbic na druga profesje orkiem shamanem ale nie wiem na jaka. slyszalem ze warcryer jest cool full wypas ale po skillach patrzalem tez na overlorda i skille maja podobne (pare sie tam rozni) chcialbym sie dowiedziec co lepiej wybrac Ovelorda czy Warcryera. No i jak nimi wlaczyc(piszcie pelne nazwy skillow bo po skrotach sie nie kapuje) doradzcie.

Więc tak :

chcesz byc klasa typu buffer/healer do party - bierz warcryera
chcesz byc klasa typu buffer/healer do klanu/ally - bierz overlorda

i pamietaj nigdy ale to przenigdy nie dawaj orkowi duali (smiesznie wyglada ;p)
L2 - koniec
Forum - jeszcze nie ;P
RO - moze niedługo zaczne xD

uriel9

Ale którą postacią lepiej sie ekspi??Którą się lepiej bije bronią a którą czarami??
Gdy widzisz ten podpis to założe się że po twych plecach ciarki przechodzą...i dobże...wkońcu jestem o wiele straszniejszy od Chucka Norrisa...

hrypek

Szybciej expi wc  efektywniejszy z dualami (buffy na speed ataku sile krytyka i jego szanse) do tego rzucamy siorbaka na moba i lecimy w tango.
Ol expi duzo wolniej swoim expilem do 57 lvl samiuski ale proponuje juz od 52 chodzic  jednynie z klanem, inny plus wc to buffy na party a wiec mozna sobie spokojnie expic z druzyna nikt nie pogardzi jego buffami  a coz Ol'owskie buffy sa na klan dlategoz musimy liczyc na klanowiczy ktozy nie zawsze sa,a taki wc ma party od zaraz,a my niby mamy tez na ally(ale na ktorym privie to dziala)
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Marex

To zalezy czy jestes w klanie... Jesli jestes w dobrym klanem ktory chodzi juz na siege to wybierz OL , a jesli klan taki sobie to bierz WC nie bedziesz mial klopotow ze znalezieniem party ;)
Marex-necro 60+ (sainTs)

http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp">http://r1.fodey.com/1166be6748e884215ac60a80f7456935c.1.gif" border=0 width="499" height="127" alt="Ninja!">

Rake

Od momentu "zdobycia" przez WC chant of eagle polecam jako broń na mobki dagera.WC zawsze łatwo znajdziesz party a duecik z BD potrafi naprawde nieżle zaszaleć.
[

Papier

czy buffy wc sa tak samo mocne jak ol ( Tact of Paagrio lvl1 =Chant of Evasion lvl 1)??
szybkosc expienie sie dla mnie nie liczy chodzi tylko o sile buffow
szlyszlalem ze buffy ol maja bugi
cz one dzialaja ogole czy zamiast na aly dzialaja tylko na clan?
serwer: Hobby
Spoiler---PW------SPS
34-------60-------59
Glumin--Loanel----Papier

Cyceron

tak ich buffy mają tą samą intensywność
buffy OL najczęściej mają bugi takie, że nie działają na ally tylko na klan..
(oczywiście tu się opieram o opinie innych)

Marex

Mi osobiscie bardziej podoba sie WC (ta nazwaXD ) poniewaz zawsze party znajdzie (co pozniej jest bardzo przydatne) a po drugie jak bedezie chcial klan buffnac to mozna klanowe parrty zrobic  :twisted:
Marex-necro 60+ (sainTs)

http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp">http://r1.fodey.com/1166be6748e884215ac60a80f7456935c.1.gif" border=0 width="499" height="127" alt="Ninja!">

Cyceron

No tak WC ma więcej do zaproponowania jeżeli chodzi o zabawe, łatwiej się nim expi bo party nie problem znaleźć..
Nie wiem czy party przyjęłoby powiedzmy 30 osób, jest taka możliwość?
OL musisz się pomęczyć zato później będziesz masta :P

primabolan

Cytat: CyceronOL musisz się pomęczyć zato później będziesz masta

pykam i pykam tym OL moim ( prawie 67 lvl wiec czas na s grade...) i musze przyznac ze pomimo dyesow do wit brakuje mu tego cast rate ale coz nie mozna miec wszystkiego...Ale kopara mi opadla jak ten OL bije,no masakrator...Zarowno wrecz i magia to cos nowego...Mam dylemat co do wyboru broni S,czy mlotek BBH czy arcana staff (oba blunty bo stun i hc robia spustoszenie na pvp,pvm) ,wszyscy wiedza ze OL ma buffy zarowno do evansion i do wspomagania defa/blokowania jak jest tarcza...BBH ma kosmicznie mniej m atk (ja bardziej sklaniam sie na maga niz na mele...) wiec raczej bede musial "poenchantowac" arcane i nie wiem jak ma sie sprawa predkosci ataku miedzy arcana / bbh... Pozdrawiam

A co do zacytowania Cycerona to ma racje...OL na A/S grade jest bardzo silny/wytrzymaly/...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

GlooM

jak robisz postac dla clanu to OL jak robisz postac dla siebie to WC

gi4nt

jedna z rzeczy za OL:
mass hold ( seal of binding czy cos takiego) - przydatny do train party.

i pytanko małe :
Kto ma mocniejsze debuffy? OL czy WC? bo tez mam dylemat na kogo pojsc ;/

Jancia

WC praktycznie nie ma debuffów, OL jest mistrzem w okaleczaniu przeciwnika
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+