Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: Obsess w Marzec 12, 2012, 04:52:53 PM
Na Otonie gra jakiś cwelowy ruski driver, który reprezentuje poziom summonerów z HB, prawdziwy Oton robił 200 pkt lekko jak każdy normalny summoner, a ten nie wychodzi ponad 40...

BTW Kamil kto robi hero summonera Queem czy Talahasee?

pewnie tala

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Blad3PL

Cytat: Arimas w Marzec 11, 2012, 04:30:39 PM
Cytat: xkurakx w Marzec 11, 2012, 04:26:53 PM
Cytat: Arimas w Marzec 11, 2012, 01:34:22 PM
Cytat: Fabienne w Marzec 11, 2012, 01:23:47 PM
Arimas to co masz w sygnie to z jakiegoś anime?

Edit...Nieważne znalazłam
Polecam  :D
Hentaiowiec jesteś i koniec
Fanservice to nie hentai >.<
z tym to do tomodzo :D

Co wy macie do hentajców? :< Z fanservice wole KissXsis od High School DxD QQ

WiLdEcaRd

Nie myslalem ze do tego dojdzie ale dzisiaj o godz 16 server był light, core powoli zdycha.Innova miała być wybawieniem od żenującej NCsoft a w tym momencie wyraźnie z nią przegrywa,ruski nie ogarnęły fail jak h0j.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

ugh

Ile trzeba online by był heavy? 3k?

Cytat: Madith w Marzec 12, 2012, 11:46:08 PM
Jutro po maintenance Harmony :D

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8)

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

NotTheFakeTazman

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 12, 2012, 11:24:34 PM
Nie myslalem ze do tego dojdzie ale dzisiaj o godz 16 server był light, core powoli zdycha.Innova miała być wybawieniem od żenującej NCsoft a w tym momencie wyraźnie z nią przegrywa,ruski nie ogarnęły fail jak h0j.

Ruskie nie maja tutaj nic do gadania, na nowym serwie ncsofta ludzie uciekaja z dnia na dzien tak samo jak na Core. Nie wiem czy koreance mysle ze kilkoma udogodnieniami i fajnymi bajerkami pokryja cos co powinno byc wymienione 5+lat temu czyli silnik gry... Albo poprostu doją ile sie da przed wejsciem tery a moze L3.

Dyma

Cytat: ugh w Marzec 12, 2012, 11:50:26 PM
Ile trzeba online by był heavy? 3k?

Cytat: Madith w Marzec 12, 2012, 11:46:08 PM
Jutro po maintenance Harmony :D

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8)

myślę, że może nawet 2,5k na heavy może być.
Wilde co w tym dziwnego, że serwer light w ciągu dnia. Gimbusy się już wykruszyły, a ludzie co graja na serwerze na poważnie pracują i wracają do gry ok 19.
Swoja drogą to serwer dziś jest bardziej żywy niż tydzień temu bo w końcu nazwijmy to massówka zaczyna wbijac do orbis. Dzis o godz 20 praiwe 80 ludzi w orbis + doliczmy 1-2 pt które nie biło mobów tylko latało po roomach. Oczywiście tydz temu Ci ludzie byli gdzie indziej, ale to mówie z mojej perspektywy.
I bez tekstów, ze bronie ukochanej innovy czy coś bo jak pisałem wcześniej - na core mogłoby być dużo lepiej jeśli chodzi o aktywność, ale nie jest tak źle jak to opisują QQiterzy
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

heavy od 2k podobno, 2-3k online tylko ze nie ma straganow, w giran ppraktycznie 0 krasi. troche w aden, , dotego praktycznie nie mozna dual boxowac na 9x+, gdzie na 5x-7x praktycznie dual box to byl podstawa, wiec jakos online spada, fakt faktem online z 1 miesiaca nie bedzie bo zza duzo priv graczy sie rzuciło i robią quita

jak pisał dyma cos sie wiekszy ruch robi w magmeld jak i orbic,  za 2 dni kiedy sie war skaczy miedzy HI i HB to pewnie bedzie ponad 200ppl farmilo orbis i moze quest zone ruszy wreszcie

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 13, 2012, 12:33:35 AM
heavy od 2k podobno, 2-3k online tylko ze nie ma straganow, w giran ppraktycznie 0 krasi. troche w aden, , dotego praktycznie nie mozna dual boxowac na 9x+, gdzie na 5x-7x praktycznie dual box to byl podstawa, wiec jakos online spada, fakt faktem online z 1 miesiaca nie bedzie bo zza duzo priv graczy sie rzuciło i robią quita

jak pisał dyma cos sie wiekszy ruch robi w magmeld jak i orbic,  za 2 dni kiedy sie war skaczy miedzy HI i HB to pewnie bedzie ponad 200ppl farmilo orbis i moze quest zone ruszy wreszcie
Pisałem już w inny topicu ale
Byliśmy sobie zrobić questa na kamyczki w soa(prime time aka ok 20stej), idziemy na żaby i co widać? wejście 2 party obok siebie, po prawej następne 2, po lewej jeszcze 3.. musieliśmy wybić 2 party żeby mieć moby dla siebie.
Harnak, byłem z arQQ lillith i fnaticiem jakoś 3 dni temu, 120 ludzi o godzinie 23

Więc niech sobie będzie te 3k online, co z tego jak ludzi na spotach masz po prostu od ZAJE-_-NIA.
A chyba nie muszę przypominać, że Orbis to bardzo mała lokacja i już robi się tłok przy 100+

Więc nie wiem jak wam, ale mi tylu ludzi wystarczy.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

coshoo

A nie ma już statusu "normal"? Wydawało mi się że kiedyś było: light (niebieski), normal(żółty), heavy(pomarańczowy?).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Qra

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 13, 2012, 12:09:58 AM
Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 12, 2012, 11:24:34 PM

Ruskie nie maja tutaj nic do gadania, na nowym serwie ncsofta ludzie uciekaja z dnia na dzien tak samo jak na Core. Nie wiem czy koreance mysle ze kilkoma udogodnieniami i fajnymi bajerkami pokryja cos co powinno byc wymienione 5+lat temu czyli silnik gry... Albo poprostu doją ile sie da przed wejsciem tery a moze L3.

Nie wiem czy wiesz ale NIE DA SIĘ WYMIENIĆ "silnika gry" na nowszy. Na pocieszenie powiem ci że w czasie powstawania L2 wybrali najlepiej jak mogli.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Dyma

Cytat: coshoo w Marzec 13, 2012, 07:55:40 AM
A nie ma już statusu "normal"? Wydawało mi się że kiedyś było: light (niebieski), normal(żółty), heavy(pomarańczowy?).
ja jeszcze nie spotkałem "normala" i coś mi się kojarzy, że to też zmienili, ale mogło mi się pomylić z wyświetlaniem ile postaci jest na serverze
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Tankrush

Zawsze tak było z offami że na początku zdycha, a po jakimś czasie BOOM! Płaczki płaczą że za dużo ludzi.

Skoro serwer umarł, już tu nie gracie, to po co tutaj siedzicie?

lempartus

pewnie chcą by ich objąć ramieniem poklepać po plecach i powiedzieć : "jesteście fajni to serwer do dupy jest"

już wam lepiej ?

to teraz wiecie co macie robić. bb
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

DredziQ

DED SERF I ALARIONY SA SŁABE

/popcorn, cola

Alarion

ale quiterzy mająco robić, niech idą na Dexluda, prehistorię L2, gdzie nawet nie da się na klawiaturze głupich bindów porobić i jak tępak trzeba wszystko klikać z myszki, lub na EFkach. Słyszałem, że ten serwer nie będzie "ded" bardzo długo i będzie dużo fajniusich pivipi i same ogary wracają do akcji, także wiecie chłopaki co macie robić : )

Także pieczątki diabłów, prokastrynatory i inni haterzy i quiterzy, zapraszam do działu Dexluda (nawet mi się tam nic pisać nie chce)
: >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

lempartus

eno Michał, jak to nie chce Ci się pisać ? Może chory jesteś ? Grypa Cię łamie ?

taki żarcik :P

z każdego serwera w pierwszej kolejności uciekają te same osoby  i za każdym razem mają podobne wymówki a po na rusku cyrylica, a to bugi a to za dużo efektów i mój komputer nie wyrabia.
Może czas zmienić grę na sapera albo coś w tym stylu i przestać narażać się na śmieszność ?
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Alarion

Cytat: lempartus w Marzec 13, 2012, 09:46:47 AM
eno Michał, jak to nie chce Ci się pisać ? Może chory jesteś ? Grypa Cię łamie ?

taki żarcik :P

Ano tak sobie czytam ten dział Dexluda czasem i z chłopakami dochodzimy do wniosku, że teraz jest super Dex >> off, ale biorąc pod uwagę ilość udogodnień w nowych kronikach (4 paski skilli, możliwość bindowania skilli, tylko 1 bufer na całe party, a nie tona supportu, którą nikt prawie grać nei chce itd. itd.) to większość pogra i quitnie jeszcze szybciej niż z Core. O balansie na PvP party vs party już nie wspomnę porównując nowsze kroniki do Interlude'a.

Ale spoko, chętnie do tego działu zajrzę za 2-3 miechy ; p

Cytat: lempartus w Marzec 13, 2012, 09:46:47 AM
z każdego serwera w pierwszej kolejności uciekają te same osoby  i za każdym razem mają podobne wymówki a po na rusku cyrylica, a to bugi a to za dużo efektów i mój komputer nie wyrabia.
Może czas zmienić grę na sapera albo coś w tym stylu i przestać narażać się na śmieszność ?

Dokładnie, ci co najbardziej jarali się wyjściem Core (bynajmneij ja do takich nie należałem, jak częśc osób pamięta ; p), to większość z nich nei dobiła nawet 85 lvla, albo skakali po kilku constach i quitnęli, tak jak mówisz, operując ciągle tymi samymi wymówkami. Szkoda tylko, że na forum sami szczekają najgłośniej i mocno rzucają się w oczy. Sami failneli, a próbują na siłe obrzydzić grę innym.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ugh

Cytat: coshoo w Marzec 13, 2012, 07:55:40 AM

Nie ma "normal". Bynajmniej nie spotkałem się na core.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Tankrush

Dyma

Cytat: Tankrush w Marzec 13, 2012, 10:13:15 AM
Harmony LIVE on SERVERS!!!!

https://forum.4game.com/showthread.php?t=8388&p=72641#post72641

omg omg omg ide zwalić ;p

a tak na poważnie dajcie znać co i jak z tą nową solo instą ala kama to jak wrócę z uczelni to przetestuje
Update:

Tankrush

Znalazłem tylko dwa filmiki

KR ( Wysoka jakość ) - http://www.youtube.com/watch?v=p0_QmBggDqw
NA ( Bardzo słaba jakość ) - http://www.youtube.com/watch?v=tMhpXof0VDg

Również mówił kolega z NA - "ludzie twierdzą że Sigel Knight robi to najszybciej że wszystkich klas, podobnie jak najlepsze osiągi miał w nursery."

Jak to dobrze grać tankiem.

Btw tank dostał kolejne 2 tauty ~ Aoe + 1 target :D

lempartus

Grałem na Dexie prawie 3 lata i wiem jak to wyglada z bliska.
Zawsze miały być pliki 100% like off a było: kronika gracia bez gracii, HB bez hellbounda, bugi tak masakryczne że się w głowie nie mieści i całkowita bierność administracji .
Reakcja na film pokazujący możliwość kopiowania itemów zajęła im 4 tygodnie i wymagała aż posta na forum bo prywatne wiadomości trafiały w próźnie.
Więc ja podziękuje za takie coś. No ale z tego co wyczytałem ichniejsze forum idą tam przeważnie Ci co chcieli osiągnąć nie wiadomo co na offie a często nie dobili 4 klasy. To smutne że ktokolwiek czyta i słucha opinii takich osob.
Moim zdaniem i tak zbyt dużo czasu im poświęciliśmy i skupmy się na naszych sprawach.

Kurde dobrze że jest to nasze "polaczkowe" forum bo z tym z 4game to jakas paranoja. Co jeden mod to gorszy. Jak tylko jakakolwiek dyskusja się rozpocznie to ją ucinają, kasują posty - tragedia :(
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Diverso

Macie jakąś stronke gdzie jest ładnie i przejrzyście pokazane co dodano/zmieniono w tym Harmony ? Podobno mieli coś tam zrobić z Tyrr wariorem. Najlepiej angielski lub polski.