Jak doswiadczac Wind Hatchlinga?

Zaczęty przez Zeno, Maj 05, 2006, 08:46:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zeno

Mojemu hatchlingowi nie rosnie exp.
Biłem razem z nim moby 42 leva i on sam bim moby z 7 leva.
W zadnym z tych przypadkow exp mu nie rosnie.
Czy to bug serwera czy jakos inaczej sie powinno go doswiadczac?
Kroś ma jakiś pomysł :?:

Bacar

Na jakim serwerze grasz??
Co do expienia smoczka idz gdzies do lokacji poczatkowych i sciagaj na siebie moby , a smoczek bedzie je wykanczal .
Kiedys czytalem tez o jakims bugu co do expienia smoka-chodzilo o party z magiem ale co i jak to ci nie powiem bo nie pamietam.Poszukaj na forum bo tu to czytalem ;)

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

primabolan

jesli jestes w party to wysylasz smoka on "hit'uje"moba a powiedzmy mag killa moba a pet dostaje twoja czesc expa...PET dostaje Twoja część expa...

BTW...Na l2extreme/kastien wczoraj w nocy kumpel mial stridera 74 lvl i zginal w ER strider tez...ZNIKL FLET do przywolywania stridera a w pet menager nic o wykupieniu peta czyli utrata na zawsze peta i o takim lvl...Dowiedz sie lepiej wszystko na temat itd serwa gdzie grasz.Pozdrawiam
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Paniol

heh ja powiem tak : lepszy strider ;p olej kurdupla ;p na wieksze moby i tak z nim nie pojdziesz ;p

Bacar

Jezeli sie nie myle to jak pet zdechnie to mamy chyba 2-5min na wskrzeszenie go bo inaczej bb :P
Wiec twoj kumpel mial porostu PECHA xD

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Początkujący

Sorki  że pisze w tym temacie ale mam pytanko a praktycznie 2 pytanka  :D  czy można mając już jednego Hatchlinga zrobić questa na drugiego?? Gdy zmienię mojego Hatchlinga of the Wind na stridera to czy strider dalej będzie Wind czy to już nie ma znaczenia ?

Carollo

Już nie ma znaczenia.
Quest możesz robić chyba ile razy chcesz, ale maksymalnie tylko jednego przywołanego możesz mieć. Nie wiem też czy max 1 flet w bagu, czy nie.

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P