Znaczek Clanu??

Zaczęty przez Leszczyq, Maj 05, 2006, 11:55:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leszczyq

no więc mam pytanie.skąd sciagnac znaczki clanu??bo wiem jak zainstalowac tylko nie wiem skąd je sciagnac?? prosze o pomoc!!!!
>>--->...:::Abyss:::...<---<<

sh3n

Znaczki klanu, tzw. cresty mozna pobrac z google.pl z zakladki grafika, a nastepnie obrobic w photoshopie, tzn. zmienic ich rozmiar do 16x12, oraz ustawic glebie koloru do 256. Lecz wierz mi, najlepiej samemu cos zabazgrac, nawet w tym paincie : ) Imo satysfacja jest wieksza. Jest jeszcze 1 sposob, a mianowicie kiedys w instalatorze C1 byly zalaczone cresty. Jesli masz C1 to zainstaluj i skopiuj sobie te znaczki : )

Sidriel

Ja widizalem kiedys na www.lineage.warcry.com nie wiem czy dalej tam sa ale poszukac mozesz... i chyba faktycznie najlepiej samemu cos stworzyc, bedzie ladniejsze i wieksza satysfakcja jak wyjdzie cos ciekawego;)

Dev

a jesli mozna zapytac gdzie te znaczki wlozyc ?? :P (tak pytam z ciekawosci bo CL jeszcze nigdy nie bylem :P)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

sh3n

wpisuje sie sciezke tego znaczka w odpowiednim polu i sam sie laduje : D

Ryltar

Ta pamietam gdy mielismy DG to byly problemy z tym ^^

Tyr

Oj mieliśmy xD mieliśmy :)

PS. Panie aCiD1Ty twoja sygnatura trochę psuje wygląd forum więc polecił bym ją zmienić/ albo zwęzić trochę :) to nic nie kosztuje :)
Lineage 2 Classic EU

eSkel

lol 1024*768 jest w sam raz :p

Kirdan

eSkel

Tyr

boze... ile jeszcze tych durnych tematów...
Lineage 2 Classic EU

Sidriel

Cytat: eSkellol 1024*768 jest w sam raz :p

Tylko zauwaz ze jak masz rozdzialke 1024-768 to szerokosc okna w IE jest 1001 pikseli:P