T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

L2 ma milion  lat a jaki fail zaliczyła innova? Z tego co czytałem nie dostajemy tylko zwykłego tłumaczenia, TERA była dostosowywana do rynku zachodniego, cokolwiek to znaczy.

Shiffer.

Co za fail, specjalnie jazdy przesunąłem żeby korzystać z bety a tu... 6 godzine naprawiaja problemy QQ

Shen

Od wczoraj można grać ale olałem bo będzie wipe przed oficjalna betą.

Abruzzi

Cytat: Shen w Luty 09, 2012, 09:50:52 AM
Od wczoraj można grać ale olałem bo będzie wipe przed oficjalna betą.

Poza czekaniem na wjazd z oficjalnej strony Tery + kupno pre-orderu da rade gdzieś dostać keya na bete żeby popatrzeć sobie co i jak?
born different.

Shen

Nie mam pojecia, ja dostane klucz bo bralem udzial w testach rok temu.

LinC

http://www.youtube.com/watch?v=5OO3O3-JRcU
terra na low detalach
komp z wymagan minimalnych i nawet dziala ladnie :)

mam nadzieje ze otworza jakis serv pvp na becie bo sama farma mnie tu nie zacheca na razie do kupna gry nie znajac systemu pvp

Shen

Ja już złożyłem preorder, miałem nie kupować w ciemno ale kilku kumpli się nakręciło na tere. Wiem że jest system pk, gildia vs gildia i walki między serwerami.

Gandam

Cytat: Shen w Luty 15, 2012, 08:37:38 PM
Ja już złożyłem preorder, miałem nie kupować w ciemno ale kilku kumpli się nakręciło na tere. Wiem że jest system pk, gildia vs gildia i walki między serwerami.
system PK? czyli mozna wnioskowac ze i PVP typu Flag vs Flag?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Shen

Nie wiem, nie wnikałem w temat. Idę tam grać z typowymi casualami siekać mobki. Będę miał ochote na pvp to mam l2 :p

mpxx24

jakie w ogóle są (będą) opłaty za grę ?
abonament ? buy to play ? (ile?)
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Shen

Gra 50 euro, limitka chyba 60, w tym miesiac grania. Abonament 13 euro czyli standard.

Quibre

Ma ktoś jakiś wolny klucz na Bete lub nie używa konta tak dla luknięcia gampleyu??  :)

Naito

Jakoś nie bardzo przypadła mi do gustu ta cała TERA. Tak się napaliłem oglądając filmiki na youtube i czytając o tym, że miałem ochotę kupić wersję kolekcjonerską gry. Po 2 godzinach beta testów jednak ciesze się, że nie wydałem na to więcej niż te 5 euro na najtańszy dostępny pre-order.

Grafika nie powala na kolana, brak targetów i klikania myszką po ziemi dla mnie to zbyt duży minus. Jakoś nie widzi mi się takie granie, które polega na ciągłym zachodzeniu moba od tyłu i waleniu go w "pupę". Grając wojownikiem mało kiedy widziałem jak dany potwór wygląda z przodu, ponieważ ciągle widzi się jego tył. Nie przemawia to do mnie. Intererface badziewny, czcionki to samo, jak i cała reszta. Ogólnie rzecz ujmując podsumuję tę grę tak samo jak kiedyś podsumowałem Aiona jeszcze na Koreańskiej becie. Marna podróbka Lineage 2, która nigdy mu nie dorówna.

Ok możecie mnie już flejmować tak samo jak zrobiliście to kiedy pisałem o Aionie ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Quibre

Cytat: Naito w Marzec 21, 2012, 04:47:53 AM
Jakoś nie bardzo przypadła mi do gustu ta cała TERA. Tak się napaliłem oglądając filmiki na youtube i czytając o tym, że miałem ochotę kupić wersję kolekcjonerską gry. Po 2 godzinach beta testów jednak ciesze się, że nie wydałem na to więcej niż te 5 euro na najtańszy dostępny pre-order.

Grafika nie powala na kolana, brak targetów i klikania myszką po ziemi dla mnie to zbyt duży minus. Jakoś nie widzi mi się takie granie, które polega na ciągłym zachodzeniu moba od tyłu i waleniu go w "pupę". Grając wojownikiem mało kiedy widziałem jak dany potwór wygląda z przodu, ponieważ ciągle widzi się jego tył. Nie przemawia to do mnie. Intererface badziewny, czcionki to samo, jak i cała reszta. Ogólnie rzecz ujmując podsumuję tę grę tak samo jak kiedyś podsumowałem Aiona jeszcze na Koreańskiej becie. Marna podróbka Lineage 2, która nigdy mu nie dorówna.

Ok możecie mnie już flejmować tak samo jak zrobiliście to kiedy pisałem o Aionie ;)

A nie chcesz pożyczyć klucza żeby potestować?? :D

Alarion

zarejestrować się na tej stronie i czytać po angielsku krok po kroku masz napisane co i jak.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Quibre

Ok mam już
Dzieki
Teraz jeszce potrzebny key do GW2 i D3 :D

seken

Cytat: Naito w Marzec 21, 2012, 04:47:53 AM

Jezeli Tera albo Aion to PODROBKI l2 to puknij sie w glowe czlowieku.

dsfa5

dzieki za linka:) zalapalem sie na klucz.23-25 marca testy beta wiec zobacze na zywo Tere :) jeszcze tak jak przedmowca chcialbym zerknac na GW2 i wybrac cos z nich :) dzieki za linka Shen :)

Naito

Cytat: seken w Marzec 21, 2012, 04:00:47 PM
Jezeli Tera albo Aion to PODROBKI l2 to puknij sie w glowe czlowieku.

Ok, może trochę źle to ująłem, ale i tak L2 > ALL :D
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Delios

Archeage <3

Quibre

Wam też ta TERA ściągała się tak powoli raptem 300kb??