Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cezary93

Cytat: Arimas w Marzec 28, 2012, 01:13:17 AM
LOL: ustawcie google translate na Polski>Angielski i wklejcie ten tekst
mężczyzna jest mężczyzną i mężczyżna powinien sprzątać dom
Wujek Google prawdę Ci powie... :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Neural

Cytat: kamiil w Marzec 28, 2012, 11:23:08 AM
Cytat: kamiil w Marzec 28, 2012, 01:04:01 AM
no i co z tego ze nie mowial perfekt eng, wiadomo ze chodzi o wiek   

ilu z was zna francuski czy niemiecki cwaniaczki   :?

wiem wiem znacie angielski w stopniu podstawowym po 10 latach nauki w szkole

hehe a znając skilla HB to pewnei znowu gang--->moby--->town ;)
Wpadamy na nich-->zabijamy-->pr bo mobów za dużo
Logiczne
Ale
To
Chyba
Cię
Przerasta

tak jak myslalem, oni zostali na spocie a wy town z -% expem  :D

Mamy przecież CH po za tym nie wiem jak ty ale ja nie loguje się do gry z postanowieniem wbić jak najwięcej procentów. 
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Itherus

Cytat: Neural w Marzec 28, 2012, 11:27:52 AM

Logiczne
Ale
To
Chyba
Cię
Przerasta

Mamy przecież CH po za tym nie wiem jak ty ale ja nie loguje się do gry z postanowieniem wbić jak najwięcej procentów.

ta masz racje co zreszta widac po lev....

Alarion

Kamilku, nie każdy wydaje 100kk na 1 pvp by użyć na nim 50 b resów, jak robią to ruskie. Zaczynając już od naszego +20 minutowego PvPa na SoA dawno temu, aż do teraz, sproot oprócz ustawionego w configa Z rangera na auto rebuff, od razu wali b resa gdy 2 healerów jest martwych.  W połowie przypadków, gdyby nie sadzili po x dziesiąt b resów, to by padali jak szmaty.

Tak wiem, dla ciebie używanie 50 b resów na PvP to skill, ale dla większości graczy to zwykła lamerka, ale ok. : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Neural

Cytat: Itherus w Marzec 28, 2012, 11:40:52 AM
Cytat: Neural w Marzec 28, 2012, 11:27:52 AM

Logiczne
Ale
To
Chyba
Cię
Przerasta

ta masz racje co zreszta widac po lev....

Oj tam oj tam :D  już niedługo lvl up :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 28, 2012, 11:44:28 AM
Kamilku, nie każdy wydaje 100kk na 1 pvp by użyć na nim 50 b resów, jak robią to ruskie. Zaczynając już od naszego +20 minutowego PvPa na SoA dawno temu, aż do teraz, sproot oprócz ustawionego w configa Z rangera na auto rebuff, od razu wali b resa gdy 2 healerów jest martwych.  W połowie przypadków, gdyby nie sadzili po x dziesiąt b resów, to by padali jak szmaty.

Tak wiem, dla ciebie używanie 50 b resów na PvP to skill, ale dla większości graczy to zwykła lamerka, ale ok. : )
oj Alarion ;p Bresy to podstawa 9v9 odkąd sięgam pamięcią, jeśli ich nie używacie to jest to tylko i wyłącznie wasza wina.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Shen

Cytat: RazielIII w Marzec 28, 2012, 12:51:20 PM

oj Alarion ;p Bresy to podstawa 9v9 odkąd sięgam pamięcią, jeśli ich nie używacie albo to jest to tylko i wyłącznie wasza wina.
Najpierw był płacz o levele i sprzęt a teraz o bresy  :) Excuse Party.

Mscici3l

jak ich stac na tyle bresow to niech sobie wala nawet setkami, mnie tylko rozwalilo to ze pisali na hero ze dziekuja za crp a tak naprawde to oni padali jak szmaty nie ubijajac nikogo od nas (ani jednej osoby nie zabili)
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Reji

Cytat: RazielIII w Marzec 28, 2012, 12:51:20 PM

oj Alarion ;p Bresy to podstawa 9v9 odkąd sięgam pamięcią, jeśli ich nie używacie albo to jest to tylko i wyłącznie wasza wina.

Alarion... powiedz mi po co wgl w takim razie są blessy czy to res czy soe? Wprowadzone przez Japońców specjalnie dla Lamerów? Śmieszne... Dla mnie, dzieki temu wydłuża się PvP a Bsoe zrobione jest dla szybkiej reorganizacji czy ucieczki która jak w każdej grze jest dozwolona, i tak serio to nic ci do tego czy ktoś ma ochote na PvP czy nie. Jednak twoim tokiem myślenia, to moge powiedzieć w taki sam sposób o PA... jest o no dla Lamerów, którzy nie zadążają z expem albo sobie z nim nie radza. A z 2 strony jednak 3/4 serwa je ma.
To co CI się nie podoba od razu jest dla lamerów.

Wszystko w tej grze jest dozwolone a czy tego używasz czy nie zależy tylko od ciebie.
Teksty typu że coś jest lamerskie, dla noobów czy coś w ten deseń jest po prostu śmieszne... i sam się ośmieszasz.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Grande

Ja myśle że uzywanie ssow na pvp to lamerskie zachowanie.

lempartus

Mnie się przypomina jak jeszcze na rusku zostaliśmy zwyzywani od noobow bo cp poty uzywaliśmy :)
(oczywiście nie przez party Alariona tylko jakiś tam rusków)
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

tytusDeZoo

To jest koreanska gra zostawcie juz tych JAPONCOW w spokoju  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Grande

Prawdziwi pro chodzą na pvp bez resow, ssow i z healem na afk. Cala reszta to tardy.

tytusDeZoo

Heal nie na afku tylko kreci frapsa  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

nie, nie mówię, że sami nigdy nie użyjemy. Ale nie pamiętam PvP, byśmy użyli więcej jak kilka. Oni jadą dziesiątkami na jednym PvP ( + programy) i fapują się na hv, jakie to lamy z ich przeciwników itd. Nie tylko do mojego party, ale każdego innego.

Tak btw raziel, tobie nie byłoby głupio użyć 50 b resów, kiedy enemy użyli może 1-2? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

alaronku kto bogatemu zabroni :D

dawniej nie bylo bresów tylko resy normalne i tez bd/sws uzywali zeby resowac healerów, wiec WTF u cry  :shock:

new excusemy enemy uzywają resów  hahaha hahaha hahaha

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 28, 2012, 01:19:35 PM
nie, nie mówię, że sami nigdy nie użyjemy. Ale nie pamiętam PvP, byśmy użyli więcej jak kilka. Oni jadą dziesiątkami na jednym PvP ( + programy) i fapują się na hv, jakie to lamy z ich przeciwników itd. Nie tylko do mojego party, ale każdego innego.

Tak btw raziel, tobie nie byłoby głupio użyć 50 b resów, kiedy enemy użyli może 1-2? : )
Szczerze to nie zastanawiałbym sie nad tym.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Arimas

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 28, 2012, 10:19:53 AM
Ding 97
Gz.

Drama: Ja tam nic nie mam do używania B.resów ale tu chodzi o zachowanie ruskich po pvp jak dostali own3d, zmarnowali b.resy etc. i potem sproot wali propagandę bo wie, że i tak nikt mu nie odpisze na HV.

Dzień dobry.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Jaffeveyda

Cytat: Grande w Marzec 28, 2012, 01:10:02 PM
Prawdziwi pro chodzą na pvp bez resow, ssow i z healem na afk. Cala reszta to tardy.
Shotow mozna uzywac ale tylko w wersji manualnej,do tego 1 Grade nizszych.
Przypomina mi sie sytuacja z Kilera 2,co mozna co nie.

ome1

mi się robi głupio jak czytam takie posty jak ten ;D bresy są po to żeby je używać więc w czym problem?to tak jakby ciebie ktoś zaczepił na ulicy a ty stary weź klęknij bo za wysoki jesteś:D:D

kamiil

alarion co mozna uzywac na pvp a czego nie ?? bo moje party jest pve i nie wiem :(

Arimas

Cytat: Jaffeveyda w Marzec 28, 2012, 01:32:59 PM
Cytat: Grande w Marzec 28, 2012, 01:10:02 PM
Shotow mozna uzywac ale tylko w wersji manualnej,do tego 1 Grade nizszych.
Przypomina mi sie sytuacja z Kilera 2,co mozna co nie.
Jakiś czas temu przed upgrade to mieliśmy przecież pvp  bez shotów i na dodatek w systemie turowym  :D

Cytat: ome1 w Marzec 28, 2012, 01:36:35 PM

mi się robi głupio jak czytam takie posty jak ten ;D bresy są po to żeby je używać więc w czym problem?to tak jakby ciebie ktoś zaczepił na ulicy a ty stary weź klęknij bo za wysoki jesteś:D:D
haha dobree

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

a hero skille sa do pve czy do pvp ??  :?

Err0rcrc

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Jaffeveyda

Cytat: kamiil w Marzec 28, 2012, 01:37:01 PM
alarion co mozna uzywac na pvp a czego nie ?? bo moje party jest pve i nie wiem :(
Nie pytaj bo dostaniesz upomnienie pisemne,albo 7vs7 w szachy na planszy Monopolu.