T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Ryane

Licze, ze rozchwiejecie moje watpliwosci co do tery  :)
Ja bede probowal dostac sie na CBT5. Teraz dostalem tez klucz, ale niestety trzeba pracowac :(

Polopiryn

Gyzy dla mnie... wczoraj jednak się nie ściągało wszystko i jeszcze 4h ściągania  :beksa:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Solar

ja gram na westonia czy coś takie nick decimos :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

dsfa5

Cytat: Ryane w Marzec 30, 2012, 07:02:20 PM
Ja bede probowal dostac sie na CBT5. Teraz dostalem tez klucz, ale niestety trzeba pracowac :(
zalezy skad dostales klucz.ja np dostalem z forum http://www.teraonline.info.pl/.a Oni dawali klucze ktore sa od razu na cbt4 i 5, co potwierdzilo mi po wpisaniu go w konto.

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 07:56:50 PM
Gyzy dla mnie... wczoraj jednak się nie ściągało wszystko i jeszcze 4h ściągania  :beksa:
pech :P pociesze Cie za ja wlasnie zrobilem sobie drina z czytej i coli oczywiscie z lodem i za kilka minut sie wbije w Tere :P

Cytat: Tyr w Marzec 30, 2012, 07:01:25 PM
ile to bedzie kosztować po tych 37 dniach ?
13 euro

Polopiryn

Cytat: dsfa5 w Marzec 30, 2012, 09:00:47 PM
Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 07:56:50 PM
pech :P pociesze Cie za ja wlasnie zrobilem sobie drina z czytej i coli oczywiscie z lodem i za kilka minut sie wbije w Tere :P

To masz farta, mi się download coś zjebał i wszędzie po 100 czy to p2p czy http ;/////

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ryane

Cytat: dsfa5 w Marzec 30, 2012, 09:00:47 PM
Cytat: Ryane w Marzec 30, 2012, 07:02:20 PM
zalezy skad dostales klucz.ja np dostalem z forum http://www.teraonline.info.pl/.a Oni dawali klucze ktore sa od razu na cbt4 i 5, co potwierdzilo mi po wpisaniu go w konto.

Juz klucz oddalem znajomemu :) Ale jesli jest tak jak mowisz to on sobie teraz pogra, a ja na jego koncie na CBT5 :)

Polopiryn

A moje konto do cbt 4 czy 4 i 5 : Account Type:    Single Closed Beta Account

//ale mi ta TERA nie chcę się ściągać, -_-'....

//jest 200 ale omfg wczoraj mi po 900 szło ;((

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dsfa5

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 09:11:26 PM
A moje konto do cbt 4 czy 4 i 5 : Account Type:    Single Closed Beta Account
mi w pierszym momencie jak wbilem napisalo cos w stylu Closed Beta 4, 5 Account a  teraz mam po kilku przeladowaniach : Account Type: Closed Beta Account. bez single :P ale tylko to forum co napisalem rozdawalo klucze ktore sa tez jednoczesnie na cbt5

Polopiryn

Achaś... zobaczymy, najwyżej będę kołować do 5 .. bo w tą 4 to chyba nie pogram z tym downem -,-

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Mc6

Cytat: Gandam1989 w Marzec 30, 2012, 06:56:28 PM
ja jestem na tym nowszym PVP
Prezent od operatora dostalem w postaci padajacego neta... do tego w --- nie regularnie, raz co 5min, czasem po 15.... -_- ale jestem -_-'....
jaki dostawca i gdzie? mam ten sam problem od środy, tak wkurwia, ze odpusciłem sobie granie  :x

Polopiryn

Dobra, ruszyło. Wolno bo wolno, ale down idzie. Jak dobrze pójdzie to jutro łaskawie pogram, szkoda tylko że dzień stracony ://

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Solar

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 10:21:34 PM
Dobra, ruszyło. Wolno bo wolno, ale down idzie. Jak dobrze pójdzie to jutro łaskawie pogram, szkoda tylko że dzień stracony ://
ściagnij torentem bo do jutra luncherem raczej ci się nie uda :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Rival

Cytat: Rival w Marzec 30, 2012, 05:33:09 PM
Możecie grać? mi po kliknieciu PLAY wyskakiwał jakiś Error: 0113:0005:Game execution failure.
kliknalem repair your instal, po kliknieciu PLAY nic sie nie działo...
za ktoryms tam razem zadziałało, ale na kazdym servie miałem "can't connect".
wyłączyłem gre i znowu  Error: 0113:0005:Game execution failure...
i znów: kliknalem repair your instal, po kliknieciu PLAY nic sie nie dzieje...
grę mam z https://account.tera-europe.com, Account Status: Active

ma ktoś taki problem? co prawda za któryms razem sie udalo i zrobilem 8lvl ale jak gra sie wysypala razem z netem, to znowu ten sam problem co wczesniej...

edit: problem chyba rozwiazany... po wylaczeniu antyvira gra sie wlacza (kaspersky).

btw kluczyk - DDMT3KRPJHDALKAEFGCNWJFEMEHAFTE6 - moze jeszcze dziala.

ja gram na PvP - Westonia  8) prawie 12 lvl Warrior (human male)  :) nick Riv

Gandam

ide sie drzemnac, poki co jestem zachwycony, system nom-target nie zawiodl mnie. Jutro opisze szerzej co mysle o grze. Powodzenia i polecam :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

TERA z torrentu i jest, zaraz zobaczymy czy działa. Jak coś będę biegać archerem ;p

W końcu granie archerem to granie archerem... W ciągłym ruchu, praktycznie 0 stania <3 Zakochałem się! :D

Jeszcze slayera muszę oblookać ;d

//Pograłem slayerem i to nie postać dla mnie... strasznie wolna tego się spodziewałem i jak dla mnie, cholernie dziwnie się biję. DPS faktycznie ma duży zwłaszcza ze skilli i się zgadza nadaje się pod aoe. Jednak to nie postać dla mnie, wole swojego archerka :P. Mogłem zrobić archera elfa, bym nie musiał o mane płakać :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Tirius

Dajcie jakim linkiem do torrentu jak możecie, bo moje mało efektowne umiejętności szukania zawiodły mnie tym razem :)
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Tirius

DAFUQ 24 gb, mój internet będzie to tydzień wiózł przez tę Rosję.

Polopiryn

Mi wczoraj full łączem , przez całą noc. Dobry torrent i tyle ;p

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Tirius

No nic, może do jutra dociągnie. Dzięki anyway :)

Polopiryn

Teraz coś na temat wymagań napiszę, mój lapek ciutke wystaje poza minimalne wymagania gf 9200 GS, Pentium dual 2x2.0 i praktycznie żadnych ścin.... Gram na full low, a i tak to wszystko wygląda piknie ;).

Jak dla mnie archer jest best :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dsfa5

Cytat: Polopiryn w Marzec 31, 2012, 10:41:32 AM
Jak dla mnie archer jest best :P
no popieram :) ale za tydzien musze sie jeszcze wariorem pobawic tak kontrolnie ;) ale archer to chyba pewniak.

Gandam

nie przepadalm za archerami - przez Lineage za pewnie - bo zawsze tak klasa mi sie plytka wydawala, tu jest oczywiscie inaczej, nie mniej jednak schiz pozostal xD Robie poki co 2 postac - Sorcerr by zobaczyc jak wyglada mniej wiecej :>
AAAA i nie sugerujcie sie obrazkami co do ras, zobaczcie je przy tworzeniu postaci, nawet Barraka ktory wydawal mi sie mulowatym grubaskiem, wyglada tak jak na pokrewnego tytanow przystalo!  :afro:
Doznania opisze jednak w poniedzialek :P szkoda mi czasu ^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)