Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Smolensk

Cytat: Shen w Kwiecień 03, 2012, 05:55:54 PM
Cytat: roli w Kwiecień 03, 2012, 05:45:52 PM
jaka jest najlepsza postać w tej grze?
phantom ranger

Phantom Ranger nie znam takiej. Hawk Ranger tylko.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dyma

Cytat: LinC w Kwiecień 03, 2012, 05:12:26 PM
jak juz pisalem, znajdzcie ich w orbis powalczcie z 2-3x i tyle, sorry ale na 95+ jest tylko 1lokacja do expa wiec to chyba nie problem przez 2mc kogos tam znalezc

spotkaliśmy ich parę razy ale mnie osobiście zrobiło się ich szkoda, żeby pisać nawet coś na forum bo kurde 96+ lvl a chłopaki składają się szybciej niż randomy w soa. Nie zauważyliście, że co jakis czas kamil "milknie" na forum? Jak dostaną wciry to kuli ogonek i sie nie odzywa ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Alarion

To co Kamilku, pokażesz, że Dyma się myli na temat tempa w jakim twoej CP się wykręca na PvP od nas? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

to wykrecanie sie  i wasz płacz jest bardziej zabawny niz pvp  :D :D

Alarion

ja nie widzę żadnego płaczu, tylko wieczne trollowanei z twojej strony i odwracanei kota ogonem jak pussy : )

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

200kk i mysle ze mozemy zmarnowac 10 minut naszej gry, jak ci tak zależy

Arimas

TBH moda na sukces jest ciekawsza już od tej waszej wojny :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Severeen

Cytat: Err0rcrc w Kwiecień 03, 2012, 03:44:30 PM

Chodzi mi o to że skoro ktoś lubi pvp to powinien grać w klanach które biją się z najsilniejszymi klanami a nie dołączać do nich 8) Chyba że się nie znam i nie wiem  :beksa:

dokładnie

Alarion zostaw Dion, wyjdź z HB, załóż własny klan , w którym będzie tylko Twoje CP , wywołaj wojny z najsilniejszymi klanami i udowodnij  jakiego macie skila - nie lataj za jednym CP ( kamilka) , lataj i walcz z wszystkimi
to byłoby wreszcie coś ciekawego, nikt ci nie zarzuci , że kogoś tam wzywałeś na pomoc, bo nie będziesz miał kogo wzywać, pokaż kto rządzi na serwerze - jeśli jesteś tak dobry , że możesz lać każde CP - to nie będzie to dla Ciebie żadnym problemem

przestań pisać o ustawkach : 7v7, 14v14- prawdziwe pvp to lanie się z każdym w każdym miejscu i na każdych warunkach, ktoś na afku, boxie to zbieracie ekipe po wcirach, wracacie i lejecie się dalej , albo z danym party nie macie szans bo jest silniejsze, albo  na spocie 2,3 CP wiec nie ma szans na równa walkę , więc też nie wracacie, zemścicie się kiedy indziej- tak wygląda pvp a nie płacz , bo to jest tak ,tamto tak i jeszcze tamto inaczej- pvp to żywioł i z tego ma być przyjemność- chyba , że dla ciebie pvp to po prostu jakies battlegroundy- jeśli tak to chyba pomyliłeś gry

faktycznie to forum zaczyna być nudne - 2 aktorów w roli głównej, a żaden za grosz talentu

LinC

imo Alarion zabardzo sie wczuwasz w ta gre i przezywasz wszystko... odnosze wrazenie ze dla ciebie najwazniejsze jest udowodnienie ze jestes najlepszy, wiele osob juz nawet przytakiwalo na odczep sie ,,jestes nr1 na servie" a ty dalej swoje... ja jzu nie wiem co ty chcesz udowodnic ale mam wrazenie ze za tym kryje sie jakas smutna historia :/

gralismy razem, gadalismy i w sumie dalej siedzimy na ts ale prawda jest jaka jest, za bardzo przezywasz ta gre.

pocisneliscie party queema pare razy ale tobie jeszcze jest malo... chcesz cos wiecej udowodnic, tylko komu?

kamiil

wczoraj alarion cos tam pisał do wilde  ze gramy teamplay jak geje czy teamplay jest dla geji   :shock:

Arimas

Severeen nie chce dostać % więc napiszę tylko, że pieprzysz 3 po 3

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Err0rcrc

Cytat: Arimas w Kwiecień 03, 2012, 06:56:39 PM
Severeen nie chce dostać % więc napiszę tylko, że pieprzysz 3 po 3
A imo dobrze gada polać mu ! Co to za jakieś hermetyczne pvp ? pvp to full spontan a nie jakieś ustawki i powtórki bo ss laga miałem ;x

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Severeen

własnie tak

jak czytam- powtórka pvp , bo laga miałem,  bo blue screen ( swoją drogą jak taki super komp mógł się akurat zawiesić podczas pvp  :D ), bo bez ss, bo akurat ten i tamten to i tamto- słabo się robi

pisze się tak jak Lemp- zlaliście nas bo jesteśmy łajzy , bo podczas własnego siege  pół klanu afkowało  :D

jeszcze raz napisze - siła L2 to pvp  wszędzie i  z każdym , na każdych warunkach, a nie jakieś ustawki, powtórki

chcecie battlegroundy, warstony ( różnie w różnych grach to jest nazwane) to idzcie  grac w inne gry i tyle

Ari- wytłumacz mi  co takiego złego napisałem w poprzednim poście?

Clovery

Cytat: kamiil w Kwiecień 03, 2012, 06:51:28 PM
wczoraj alarion cos tam pisał do wilde  ze gramy teamplay jak geje czy teamplay jest dla geji   :shock:
gejów* analfabeto, wtf ><

Dyma

Cytat: kamiil w Kwiecień 03, 2012, 06:19:56 PM
wyobraxni ci nie brak dymeczku ;)

w takim razie sprostuj moja wypowiedź i wytknij mi kłamstwo
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

co kamil ma widziec o teamplay skoro nigdy nie mają full swojego składu;p

Shen

Cytat: Severeen w Kwiecień 03, 2012, 07:08:15 PM
własnie tak

jak czytam- powtórka pvp , bo laga miałem,  bo blue screen ( swoją drogą jak taki super komp mógł się akurat zawiesić podczas pvp  :D ), bo bez ss, bo akurat ten i tamten to i tamto- słabo się robi

pisze się tak jak Lemp- zlaliście nas bo jesteśmy łajzy , bo podczas własnego siege  pół klanu afkowało  :D

jeszcze raz napisze - siła L2 to pvp  wszędzie i  z każdym , na każdych warunkach, a nie jakieś ustawki, powtórki

chcecie battlegroundy, warstony ( różnie w różnych grach to jest nazwane) to idzcie  grac w inne gry i tyle

Ari- wytłumacz mi  co takiego złego napisałem w poprzednim poście?
Nie znasz się. Pvp to tylko 7vs7, bez potek. brezów, hero skilli i najlepiej na arenie.

Arimas

Severeen: nie ma nawet po co wychodzić z HB, z No Excuses zostały 3 osoby (w tym ja) i każdy gra gdzie indziej, Week tu niech się Espirit albo lincu wypowiedzą, Flocon team też się rozpadło.. etc.

TTerrorPropaganda

Słyszałem ze serwer jest martwy, oraz ze Arimas w końcu dostał swojego żywego pony  z którym robił brzydkie rzeczy. I ze analion oszukuje na pvp bo wszyscy graja z wyłączonym monitorem zęby mieć mniejsze lagi, a on nie...

LinC

Week nie istnieje od jakiegos miesiaca, byla reanimacja ale nie udana co poradzic...  hahaha hahaha

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Kwiecień 03, 2012, 09:22:12 PM
Słyszałem ze serwer jest martwy, oraz ze Arimas w końcu dostał swojego żywego pony  z którym robił brzydkie rzeczy. I ze analion oszukuje na pvp bo wszyscy graja z wyłączonym monitorem zęby mieć mniejsze lagi, a on nie...
Ja na twój teren nie wchodzę, sorry :/

Grande

Ja słyszałem że alarion znalazł cheaty na nieśmiertelność i wygrał serwer bo wszyscy gracze z niewiadomych przyczyn poszli nagle afk lub kosmici odłączyli im prąd.