Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Cytat: Arimas w Kwiecień 03, 2012, 09:31:17 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Kwiecień 03, 2012, 09:22:12 PM
Słyszałem ze serwer jest martwy, oraz ze Arimas w końcu dostał swojego żywego pony  z którym robił brzydkie rzeczy. I ze analion oszukuje na pvp bo wszyscy graja z wyłączonym monitorem zęby mieć mniejsze lagi, a on nie...
Ja na twój teren nie wchodzę, sorry :/
My tam już wiemy gdzie ty wchodzisz fuu

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

WiLdEcaRd

Cytat: LinC w Kwiecień 03, 2012, 06:45:42 PM
imo Alarion zabardzo sie wczuwasz w ta gre i przezywasz wszystko... odnosze wrazenie ze dla ciebie najwazniejsze jest udowodnienie ze jestes najlepszy, wiele osob juz nawet przytakiwalo na odczep sie ,,jestes nr1 na servie" a ty dalej swoje... ja jzu nie wiem co ty chcesz udowodnic ale mam wrazenie ze za tym kryje sie jakas smutna historia :/

gralismy razem, gadalismy i w sumie dalej siedzimy na ts ale prawda jest jaka jest, za bardzo przezywasz ta gre.

pocisneliscie party queema pare razy ale tobie jeszcze jest malo... chcesz cos wiecej udowodnic, tylko komu?
Lepiej nie ujął tego bym
PS
Ja Alarion osobiscie bardzo lubie i tak naprawde wiekszość jego składu,chłopak gra z pasją a tego jak na lekarstwo w l2,ale czasy sie zmieniły i typowo hardcore pvp składów juz coraz mniej,ja osobiscie wyrosłem juz z ego awantur poparty fixelami ale każdy ma swoją drago i tak jak i ja tak i alarion zrozumie kiedyś ze nieliczny sie ilość fragów ale czas spedzony z kumplami na ts podczas gry.Jak dla mnie to Amber pt robie świetna robotę, takich enemy jak na lekarstwo zdeterminowanych grających po swojemu.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Horken

Pod Spezionami blado dużo ludu ostatnio wieczorkiem. Flaga wszędzie, zadymka wszędzie. Mniej cb do dropienia ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Quentim

Dawno temu grałem w lolcp w lolposlkim klanie gdzie lider był rycerzem w świecącej zbroi który nie ogarniał i miał za żonę smoczycę. Jedyne co łączyło ludzi w tym klanie to crest a współpracy miedzy cp nie bylo. Potem poszliśmy do lol ruskiego klanu. Jak wiadomo ruskie nie ogarniają i sa tępi. Ale zawsze była współpraca miedzy cp. zawsze jedno cp expilo kolo 2 i zawsze przychodziło jedno part pomoc drugiemu. Widzę ze teraz analion nazwałby nas teraz "bezrękie kiciusie" (jak można kogoś wyzywać od bezrękich kiciusiów będąc kiciusiem Oo?) ale ja powiedziałbym ze to zgrany klan, bo chyba po to kurwa jest.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Redbox

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Dobra ruskie party pojechane w party na party w orbisie z mobami i w ogóle .. Mozna isc spac  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Russe

Cytat: tytusDeZoo w Kwiecień 04, 2012, 12:05:20 AM
Dobra ruskie party pojechane w party na party w orbisie z mobami i w ogóle .. Mozna isc spac  :D
Ale to nie było 7 vs 7 bo było jedno nasze DC  :beksa:
A wg Alariona to wygrane gdy jest się w mniejszym składzie się nie liczą  :oops:
<tak, troluję>
A może by wrócić na oficjal :)

tytusDeZoo

Zapomnialem ze mialem dc .. Moze dlatego wygrana  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Redbox

Itherus

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Itherus

Kamal

Redbox

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Itherus

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

Co się dzieje że nagle wszyscy z Orbis 3 na Orbis 1 lecą ? Co za bug ?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sesto

Cytat: Smolensk w Kwiecień 04, 2012, 04:33:04 PM
Co się dzieje że nagle wszyscy z Orbis 3 na Orbis 1 lecą ? Co za bug ?

moze sie bawia w berka wiesz jak to jest

spotkalem dzisiaj pare low lvl probowalem im wytlumaczyc   ze to dead server ale nie uwierzyli beda grali dalej :oops:

Alarion

no mi też trudno wytłumaczyć to innym, szczególnie że coraz więcej PvP na tym dead serwerze :S
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Kwiecień 04, 2012, 05:26:03 PM
no mi też trudno wytłumaczyć to innym, szczególnie że coraz więcej PvP na tym dead serwerze :S

az arena pęka ??